Lördag

Nu har skolan äntligen lyckats uppdatera studieresultaten och jag kan ansöka om min examen, vilket gör att det dessutom finns på papper att jag klarat mina studier. 
Jag har fortfarande inte förstått detta. Känns som jag har sommaruppehåll och ska tillbaka till högskolan i augusti. 

//Caroline 

Idag tog jag min examen

Jag kan inte tro att det är sant, nu är jag färdigutbildad byggingenjör.
Redovisningen gick bra, jag var supernervös men lyckades andas och fick någolunda koll på nerverna. Dem tyckte vi hade en bra presentation och en bra intressant rapport. Inga svåra frågor vilket måste betyda att vi var tillräckligt tydliga ? Jätte skönt att det är klart:)

Världens bästa pojkvänn har jag också, han ställde sig igår och bakade så vi har något att bjuda på idag. Vi har en "liten" fika för släkten. Blev lite mer märkvärdigt än jag tänkt mig men det blir nog bra. Jag gillar inte att fira sånt här egentligen, firar knappt min födelsedag mer än med närmaste släkten. Tycker det är lite jobbigt med all uppmärksamhet :) 

Nu ska jag dammsuga och fixa lite :)


//Caroline 

Klassfest!

Det blev en riktigt lyckad kväll igår! 
Vi åt pizza, spelade kubb och körde bearpong turnering fast utan öl ;) alltså vatten i glasen. Jag vann en match, mycket oväntat. Kanske har lite bollsinne ändå? 
Däremot kubb var vi grymma på! Vi körde vår vanliga grupp jag Sofia och Emma ( som uppenbart är ett vinnande koncept). Vann 2/3 matcher. Vi hade lite otur första matchen bara annars var vi grymma som vanligt! Hur ska jag klara mig utan min byggfamilj? Vi har kommit varandra väldigt nära under dessa år och det känns jätte konstigt att vi snart inte kommer ses varje dag längre. Tråkigt:/ 
Kunde inte fått en bättre klass och verkligen inte en bättre projektgrupp. Vi är fyra stycken som framför allt sista året jobbat ihop i nästan alla projekt. Och inte för att skryta men vi är grymma! 

Sen fick alla i klassen en utmärkelse baserat på något som hänt under åren eller en egenskap som man tydligt visar. Haha gissa vad jag blev ;) klassens hetaste temperament. Inte helt oväntat, jag har lackat ur en hel del gånger. Standard fras tror jag har blivit "jag blir så förbannad". 

Kvällen var iaf den bästa på länge. På onsdag när vi gått vår sista dag kommer det vara svårt att hålla tillbaka tårarna. Det blir så speciellt när vi alla har samma intresse och strävar mot samma mål samtidigt som man umgås hela dagarna. Jag kommer sakna det otroligt mycket även om det varit jobbigt ibland! Skulle kunna studera i två år till utan problem, bara jag fick ha kvar mina klasskamrater. 













//Caroline 

Intevallträning

Idag körde jag mitt första intervallpass samt lite övningar för att förbättra löpsteget, avslutade med extra mycket stretch. Min enkla joggning fungerar inte speciellt bra om man ska göra milen under en timme.
Övningarna gick sådär, blev mycket andfådd på en gång och känner att min stelhet sätter lite stopp för rörelserna.
Intervallerna gick bra och jag får nog våga ta i lite mer nästa gång.
 
Ikväll blir det lite grillning med Lisa och Jenny. Gött med en tjejkväll :)
 
//Caroline

Vart tar tiden vägen????

Nu har jag endast examensredovisningen kvar, sen är jag tydligen ingenjör?! Det har alltså gått tre år och jag har klarat det långt över förväntan! Är jätte stolt över mig själv.

Just nu lagar jag lunch, bananpannkakor. Kan inte få nog av dem. Har börjat blanda bären med kakao för att det inte ska bli surt och så får man lite chokladsmasket på köpet ;) kan inte bli bättre. Kakao är dessutom nyttigt och bra för kroppen. 
Jag kickstartar dessutom förbränningen med ett glas vatten utblandat med ingefära varje morgon, riktigt äckligt men bra för hälsan. 
Min motivation till sundare liv har varit som bortblåst under de stressiga veckorna som kom med examensarbetet, men nu känns det bättre. Har någon vecka på mig innan Turkiet, får se hur mycket jag hinner gå ner. Ett kilo kanske ;) 
Ingen ide att starta någon detox pga födelsedagar, examen osv. Får bli till hösten :) ska bara försöka välja klokare närhet kommer till vardagen. 


//Caroline 

Vilken helg!

Åkte till stugan i fredags för övernattning då Johan skulle cykla Siljan runt tidigt dagen efter. Alltid trevligt att få komma upp till stugan och bara koppla av. Vi metade lite på kvällen och det resulterade i två abborrar för mig och en för Johan. Dem var så små så vi kastade tillbaka dom:)

Lördag morgon skjutsade jag Johan till sollerön så han skulle få cykla sin runda. Själv åkte jag direkt tillbaka till Borlänge och gjorde mig iordning inför bröllop. Malin min absolut bästa barndomskompis skulle gifta sig. 
Det var ett otroligt vackert bröllop och Malin var super fin! Red ner på hästen till vigseln osv. Så himla vackert, var nära till tårar några gånger. Jag är så glad för dem och vet att de kommer leva lyckliga i alla sina dagar! 

Igår var det den 8 juni vilket innebär min brors födelsedag. Vi åkte dit och firade honom och åt ännu lite mer tårta. Sjukt onyttig helg! 













//Caroline 

RSS 2.0