Tända ljus

Siter och myser framför tvn med lite usik och tända ljus och tittar på lite sängar och soffor på nätet.

Ska snart göra lite dipp och grönsaker. Mums
Känner mej inte alls bra. Tung i huvudet hostar och snuvig.
Vill inte vara sjuk.

Sjuk ?

Jag känner det i lederna, halsen näsan. Ja uscha en förkylning är verkligen på vär att bryta ut. de gillar jag inte. Speciellt eftersom de inte finns tid att vara sjuk nu. men de är bara att stå ut och hioppas de går över snart.
Käka massa c-vitamin ska jag nog göra.

Idag blev de en sväng på stan, köpte inte mycket bara en tandborste och ett cerat :P haha de som jag åkte dit för att köpa. Hitta mycket fint däremot men jag ska inte köpa det förens jag får lön. (nästa vecka)

Nej nu ska jag kurera mej!

Äntligen Fredag

Tänk vad fort veckorna går ! Helt sjukt. men de är så skönt och snart så sitter jag förhoppningsvis där i skolbänken och pluggar för en bättre framtid. Jag nästan längtar samtidigt som jag är livrädd för att jag inte ska klara av det. Men så kan man inte tänka :P Länns lite konstigt att skriva att man längtar till plugget när ni andra skriver att ni bara vill därifrån.

Nej nu ska jag kila.
PussPuss

Inpackning

Har precis tagit en dusch och nu sitter jag med inpackning i håret.
Börjar 17.15 idag.
Jag och johan gick ner och köpte lite nybakt bröd till frukost idag;) mums
Och så ska vi kanske äta klyftpotatis beasås och något gott kött till senar. men får se hur de blir med de nu :P
Uscha jag råkade dricka gammal mjölk idag. Luktade på den men kände inget sp jag hade i den i kaffet och när jag nästan druckit upp allt såg jag att de låg massa mjölkklumpar i botten så nu inbillar jag mej hela tiden att jag mår illa. Jobbigt Jobbigt. Men är ganska säker på att de bara är inbillning.

Nej nu ska jag skölja ur inpackningen :)
PussPuss

Trött

Ja men de är som vanligt är super trött. fattar inte varför jag verkligen jämt är trött.
Börjar 15.15 idag. lär bli rätt hektiskt pass eftersom de är tenta p nu. brukar vara fullt upp då. Men då går ju tiden fort iaf, de är skönt. Jobbade ju i lördags också. har aldrig varit med om att tiden gick så fort på en helg. vist var de lite mer folk än vanligt men ändå hade fullt upp hela tiden med städning osv. Men jag tycker de kan vara ganska skönt att jobba helg ändå. Man går dit på morgonen äter lite frukost i butiken går runt och plockar lite osv. De är ju aldrig ruscher på helger. Eller iaf välldigt sellan. Men nu till helgen är jag uiaf ledig. och jag jobbar morgon på fredag :D
Men nu ska jag fixa lite kaffe :)
PussPuss

Äkta lycka

Detta är äkta lycka för mej.



Vaccinera sej ?

Gick in och läste lite om vaccinet till svininfluensan. Stod att de var gratis?
Jag hade iaf tänkt att ta denna spruta vad har man att förlora? De är ju skönt att slippa åka på denna sjukdom vare sej de skulle bli allvarligt eller som en vanlig influensa. Vem vill vara sjuk?
Men nej, jag hatar sprutor och jag får panik när jag tänker på det. Ska ni vaccinera er?

Jaja äntligen är det fredag ! Börjar dock jobba 16.15-21.15. Men de lär bli ett ganska skönt pass ändå. brukar vara ganska lugnt. Men just nu finns de massor att göra så inte kommer jag vara sysslolös iaf men de är bara skönt. Jobbar imorgon också. Men på söndag får jag vara ledig.
Johan har tvingat mej att följa med honom och kolla på fotbollen efter jobbet också.. Hmm nejdå jag förljer med frivilligt konstigt nog.

Uscha är så stökigt här hemma och ligger ett helt berg utav tvätt som ska vikas och in i skåpen. men jag orkar inte! Finns verkligen ingen energi till det nu. får ta de på söndag eller något.
Oj just jag jag har ju tagit fram en ben&jerry glass som var för hård och behövde tinas lite. nej nu är den säkert helt smält åxå !:/ måste kila.

PussPuss


Huvudvärk

Uscha igår hade jag ont i halsen men nu har jag åkt på en extrem huvudvärk också.. Detta gillas inte. Dock så ska jag ändå ill jobbet pallar inte att bara sitta hemma och har tagit en tablett som visserligen inte hjälp än. Men de kommer nog ge med sej. om inte så spelar de ingen roll. jobba ska jag.

Kom precis ut från duschen, så skönt. Väntar på att greys anathomy ska börja ;)

Borde käka lite frukost nu. Ska koka lite te till min hals också.

PussPuss

Har lite tråkigt

Så jag gör en sådan ;) haha



Vad heter ni? Caroline och Johan

Hur träffades ni? Förfest hos zara? eller så hade vi väll setts på skolan också
Hur länge har ni varit tillsammans? 
1år 8månader 7dagar?


Är ni förlovade? Nej

Bor ni ihop?  Japp :)

Har ni barn? Alldeles för tidigt för de

Har båda körkort? Japp

Isåfall, vem kör bäst? Ja inte är det då jag iaf. Johan vinner solkart

Kommer du ihåg er första kyss? Japp
Vem är äldst? Johan

Vem fyller år först på året? Johan

Vem är längst? Johan, som tur är.

Vem sjunger bäst? Johan

Håller ni handen på stan? Ja ibland så:)

Kände ni varandra innan ni blev tillsammans? Nja någon månad?

Vad har ni gemensamt? Jadu, endel

Blev du kär i första ögonkastet? Nja kär är väll lite fel ord jag kände honom ju inte. Men nog allt var man attraherad utav människan.
Har ni någon speciell låt? Nja har väll någon som kan kopplas till oss

Har ni stora framtidsplaner? Vad menas med de? Ja vi ska väll skaffa hus barn osv när vi blir några år äldre. men de är ju ett tag kvar dit

Har ni gråtit i varandras armar? Jodå, vore de inte konstigt annars?

Har ni varit utomlands tillsammans? Turkiet och trysil om de räknas :P

Vilket är ert bästa minne? Jadu dagen vi blev tillsammans ? vet inte för många bra att välja på

Roligaste minnet? I västkusten när voi skulle ner till Göteborg tror jag

Vem lagar bäst mat? Johan!

Vad gör ni en vanlig vardagskväll? JOhan pluggar jag jobbar? annars tv kanske diskar lagar mat?

Ger ni alltid varandra en puss när ni träffas? ja de gör vi väll

Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Nja ca 2 mil.

Brukar ni bråka? Ja en del om disken men annars inte mycket.

Har du slagit till honom någon gång? Nej :o varför skulle jag slå honom?

Brukar någon av er prata i sömnen? Inte johan iaf. jag kan nog göra de ibland

Tror du att ni kommer leva resten av era liv med varandra? Ja det hoppas jag. så är det då tänkt från bådas sida så :)


Tisdag

Börjar jobba 17.15 så de är inte så långt pass idag. Dock mycket folk på tisdagar så de kommer bli ett stressigt pass. Kan ju iaf berätta att jag inte ätit något jag inte borde än så länge den här veckan ;) haha bara tisdag än men ändå. Som jag var tidigare hade jag smällt i mej massor hitills så de är framsteg.




Tänkte bjuda på en till bild ;)


//Caroline


Bilder på mitt nya hår ;)

Är super nöjd men minnya hårfärg ;) Eller jag är väll fortfarande rödhårig men de vill jag vara men med massa slingor i. Är riktigt nöjd med Frisörens jobb hon är riktigt duktig och de märks verkligen att hon vet vad hon håller på med och förstår precis vad jag menar när jag försöker förklara för henne hur jag vill ha de. Inte sista gången jag går dit vill jag lova. Dock gick allt på 1490kr vilket var ganska mycket. men men får vara värt det.

Före:






Efter:

Mobbade bilder men man ser ju iaf lite hur de ser ut :P
Finare i verkligheten dock.

Nej nu ska jag fortsätta med maten. Blir tTahi Satay (kyckling, ris och jordnötssås) idag. Mums

PussPuss


Börja ett bättre liv ?

Ja men nu har jag en ny start. Ny lägenhet tillsammans men min johan, nya alkoholvanor. Alltså dricker egentligen inget. Lite utav en nykterist men som ändå kan ta ETT glas öl eller cider eller någon drink. Men inte mer. Vill inte vara full, de är så jobbigt och hela dagen efter är förstörd. Har roligare nykter.
Men iaf så tänkte jag även ännu en gång försöka med mina godis vanor och andra onyttigheter. Har börjat dokumentera allt onyttigt jag äter :P haha vet inte om de kommer hjälpa men jag ska verkligen försöka trappa ner på de där nu. Börjar verkligen märka av det. Ska försöka ta med morötter eller liknande till jobbet som jag kan äta när jag blir sugen. Ja något måste jag hitta på för detta är inte bra. Jag kommer få sockerdiabetes om jag fortsätter som jag gör nu ! Nej just de de vill  jag ju inte.

Nej en ny start i livet börjar nu.

PussPuss


God Morgon

Har varit vaken i ca en timme nu :P
Stoppat in en tvätt i masinen så väntar på att den ska bli klar så jag kan lägga in i torktummlaren. Glömde tvätta arbetskläderna igår :/ de är guld att ha engen tvättmasin måste jag säga.

Uscha vaknade med ont i halsen nu också. jobbigt jobigt.

Denna vecka är fylld med massa jobb. Jobbar mån-lör Dock inte så långa pass iaf :)
Nej jag ska ta och ta tag i hemsidan igen nu.
Måste försöka få klart de där.

PussPuss

Söndag

Ja vad har jag gjort idag egentligen ?
Nej inte mycket. jag har suttit en del med hemsidan och försökt få den att fungera men annars bara suttit framför tvn och datorn. Skärpning! Jo jag gick ner till vår lilla butik som ligger bredvid lägenheten och köpte godis. De är verkligen hemska att bo bredvid en butik. Seriöst jag som i vanliga fall har svårt för att hålla mej med godiset men då har de iaf varit ett avstånd till närmaste affär så jag har inte orkat dra mej dit. Men nu går ju allt på 1 minut. Nej inte bra. Och de är heller inte jätte dyrt, vist finns de billigare butiker men så farligt är de inte.

Jo jag har ju faktiskt gjort hårinpackning för första gången idag åxå ;) Sedan så hade jag en ansiktsmask och smörjde in mej med lite brun utan sol. Som för övrigt blev ganska bra förutom på armarna där jag som mest ville att de skulle vara jämt. Men men de är inte hela värden. får göra de bätre nästa gång.

Funderar på att lägga mej nu? kl är inte så mycke men skulle vara skönt att komma i säng i tid så kan jag komma upp i tid imån. Börjar jobba 15.15-21.15
Får se om de blir fullt upp eller inte.

Nej nu ska jag kila
PussPuss


Bilder på lägenheten

Ech har försökt att få bra bilder men de blir lixom inte som jag vill ha det. Iaf så får ni se lite hur vi har det här nere. Så får ni komma ner hit för att se resten och helheten ;)
De är lite småstökigt på bilderna jag vet, men får skylla på att vi precis flyttat in ;)

Vardagsrum

God morgon!

Sötnosen min väckte mej för en kvart sen.Har har varit vaken ett bra tag och pluggat :/ Uscha ser inte fram emot att sitta dag ut och dag in i böckerna :/ Men man mste väll om man vill komma någon vart här i världen. Vill man kuna få det bra ställt med en fin lön så finns de väll inte många andra sätt än att gröta ner sej i dessa böcker. Kul blir de att få träffa lite folk iaf.

Känns så skönt att få ordning på lägenheten :) Är bara städning kvar i vardagsrummet nu sen är de i stort sett klart :)

Ska börja med pappas hemsida idag åxå. Ska försöka få klart den nu till veckan eller nästa vecka. Måste sitta med de hela dagarna nu om de ska hinna bli klart :P Jag är ju föresten lite delägare i hans företag snart :P ska skriva på nått pappaer:P men jag får väll ingen inkomst utav de mer än för hemsidan. de var bara så att han måste ha en till person som skriver på papprena utifall att de skulle hända honom något så att man vet vart företaget ska sedan. Hoppas inte han drar på sej skulder nu då bara för då åker väll jag på dom:/ Men jag litar på honom så.

Jag har fixat abonemang nu åxå ;) haha vet bara inte riktigt hur jag ska kunna aktivera det. har fipplat till de lite nu :P men ska ringa till tle2 comviq idag så får vi se vad dem säger :P

Nej nu ska jag jobba lite
PusspUss

Bara massa shopping :S

Uscha har gjort slut på allt för mycke pengar den här månaden. Dyra kläder och inredning. Fy skärpning !!

Iaf för er som väntar på bilderna till lägenheten får vänta tills imån. Orkar inte gå runt och fotta nu :P
Tänkte jag skulle ta en skönhets dag imån och bara ta hand om mej, lite peeling fixa naglarna ansiktsmask osv. låter inte de bra ? hihi

Johan sitter och pluggar han. Jag har alltid så tråkigt när johan sitter och pluggar hela dagarna inför tenta P. Men men snart är de jag som åxå puggar satan så :P

Nej nu får de vara färdigskrivet.
PussPuss

RSS 2.0