House

Sitter och kollar på House just nu :) De är så bra. Längtar så tills helgen då jag får åka hem en snabbis. Kommer bli skönt.

Nej nu ska jag kika vidare. PussPuss

Länge sen

Ja de var väll ett tag sen jag skrev något. Är inne i en period när de känns väldligt tråkigt :P
Var och shoppade idag :D Köpte ett par chinos 699:- men hade present kort ¨på 200 så de blev bara 499:-, Sen köpte jag en råsa bas tröja och en grön t-shirt från gina. Jag fick med ett par hanky panky trosor hem åxå. Är så sjukt förälskad i dom trosorna. Finns verkligen inte skönare ! Värt vart enda öre ;)

JAg beställde kläder från nelly igår åxå. Blev två kläningar ett par spetsstrumper och en bikini. Bikinin är bara enkel. den var billig bara 160 spänn tror jag de var så jag köpte den så man har något att myta med och de är inte så roligt att bada i havet med dyra bikinier eftersom dom blir så förstörda då. Så de blir min havsbikini ;)

Nej nu ska jag inte skriva mer.
PussPuss

Personal möte

har varit på personal möte mellan 9.00-11.00. Var väll lite halv intressant bara. Mycke skit som tas upp egentligen.

Jobbar kväll idag, börjar ca 16.00.

Berättar mer om gårdagen senare eller nån annan dag. Är trött nu ska vila lite tills jag ska jobba igen.

PussPuss


Buuh

Usch vaknade i morse av att min kl ringer 8.00 vist är väll de normat men jag borde ha vaknat när johans klocka ringer 6.30. Han hade tenta i dag kl 8.00 men nej hans mobil bestämde sej för att inte ringa !! Så johan kom lite sent till tentan. Sitter här och hippas att han fick komma in endå. HAn har slitit så sjukt mycke med de där vore inte rättvist om han inte fick skriva den. Tycker däremot att om han inte kom in borde han vara hemma nu, Men men Hoppas Hoppas.

Såg i Lisas Blogg att therese klarat körkortet !! Grattis ;)
SÅ kul att alla får sina körkort nu ;) LIte dåligt av mej bara att jag inte var så långt före dom. HAHA Men men de har ju ingen betydelse.

Idag är de Pressbyrån från kl 10-17. Blir nog en stressig dag de brukar vara så på tisdagar så kommer de massa varor åxå.

PussPuss

Online Pizza

Ja de måste vara den bästa tjänsetn någonsin ;) HAHA
Idag blir de kebabtallrik för min del. Beställer på internet så kommer de med ett bud hit till lägenheten behöver inte gå mer än till dörren och öppna men de brukar johan göra så jag behöver inte göra nått allt ;)
Mmm längtar den ska komma ca 20.08

Gick bra på Press Stop idag åxå. Tror jag kan de där med stängningen nu iaf ;)

PussPuss

Ny vecka.

Idag blir de jobb på pressstop
Vaknade imorse efter att ha dragit mej ett trag kommer jag på att jag mäste ju tvätta mina arbetskläder ! FUCK. bara att resa sej ur sängen och dra ner till tvättstugan. Jag hade tur iaf för de fanns en tid på en gång som inte var bokad fram till kl 12.00 så jag hann lägga i en masikn iaf :)

Immorgon är de dags att städa åxå Buuuu. Så sjukt tråkigt. men men de måste ju göras.

PussPuss

Melodifestivalen

Ja de är väll ett hett ämne just nu kanske ?
Själv tyckte jag att Tingeling tingeling var den bästa låten ;) Den skulle vi ha skickat vidare. Om nu inte sett de måste ni gå in på svt hemsida och kolla de är så sjukt kul så de blir bra. Har lagt ner länken här under ;) Om ni bara vill lyssna på låten så spola fram till ca 4 min 22 sek så börjar den.


http://svtplay.se/v/1481181/melodifestivalen/tingeling_goes_russia

Börjar bli rast lös nu vill hitta på nått. Men får vänta tills Johans tenta P är över innan han kan hitta på saker.
Förövrigt blir nästa vecka hetsig. Johan blir 20 på onsdag så de ska firas, kanske krogen ? De skulle nog komma hit nån polare till honom från borlänge åxå. KAnske om vi får biljetter så ska de ut på torsdagen åxå så får vi fira honom med hans klasskompisar och sedan på lördag ska vi till Linn och fira henne. Söndag firar vi alexandra och johan hemma hos Linn och sedan bär de av tillbaka till Linköping igen. Ett jkla flängande alltså :)


Men men hade bra kommer säkert skriva nått mer idag åxå :)

PussPuss

Kortet ?

Vafan ibland blir jag bara så sjukt matt.
Skulle åka till tornby och shoppa lite presenter men när bussen precis åker iväg kommer jag på att jag glömt kontokortet. Jag har alltså inga pengar med mej !
Vågade inte stanna bussen redan efter första stationen så jag åkte glatt med ända till ryd C och där gick jag av och ringde johan att han skulle komma dit så vi iaf fick handla lite. Så de blev inge tornby för mej. Kanske imån får se om jag orkar.
Sitter och lyssnar på grym musik just nu. Har varit så dålig uppdaterad på musiken den senatse tiden men har försökt komma ikapp lite iadg ;) Så just nu är de bästa som spelas i mina högtalare FloRida - Right Round. Åååå Öron orgasm vill jag lova.
Fest här på onsdag föresten :) Pälski firar hela 20 år. Sjukt vad tiden går fort. kändes som igår man började gymnasiet lixom. Men men snart sitter man väll där på ett pansionat  80 år gammal eller nått.

PussPuss

Rubrik ?

Esch dom där rubrikerna är överskattade. vet aldrig vad man ska skriva där.
Idag var de ju som ni vet ett kvällspass för mej iaf. Var en hel del folk fram till 18.30 ca.
De är ju för frestande med allt godis och crosannter osv som finns i butiken så idag som vanligt när jag jobbar fredagkvällar köpte jag mej lite godis ;) MUMS

Nej nu vill jag verkligen ha sommar. Snälla snälla ge mej åtmindstonde vår. Jag minst sagt hatar vinter just nu.

Har föresten köpt en ny väska :D Skit snygg från MQ kan kanske lägga in en bild sen om jag årkar. Den är liten med en slags rosett på. Svart skin. Ajaj jag suger verkligen på att förklara sånt här men iaf den är skit snygg. Och jag behöver verkligen en sån så jag har något att lägga mobil och kamera och pengar i när man är ute på krogen och inte har tillgång till fickor ;)

Jag som så sjukt gärna vill vara hemma i dalarna imorgon. Sarah och Lisa har fest i bystugan. Är deprimerad över att jag inte kan vara med. De är nakdelen med att bo här nere. Man missar  så mycke roligt där hemma och blir bara avundsjuk.

PussPuss


Fredag 13 igen ?

HAHA för skrockfulla är inte de här ett lycko år ;) Två månader på raken med fredagen den trettonde ;) hihi själv så bryr jag mej inte så mycke om de. Händer de nått så är de så. DÅ får jag ta tag i de när de händer.

Ska jobba kväll idag på pressbyrån. Tenta P Nu så studenterna är där kvar ganska sent på kvällen så jag lär nog ha att göra de tror jag då. Har insett hur jag har förändrats senjag började jobba 50 % Nu tycker jag att de är mycke att jobba 5 dagar i veckan :O HAllå lixom de är så de ska vara nej skärpning ! Nu lär de bli mer diciplin. För att inte bli allt för lat så ska jag se till att införa någon städdag eller liknande veckor jag bara jobbar 3 dagar. MÅste bli så nu. För om man latar ner sej totalt nu hur ska de bli i framtiden då...

De är ju iaf bra nu när jag har press stop åxå så då får jag ju jobba lite mer. Hoppas på en fin lön nu i slutet på mars
Just nu lever jag på sparpengar :S Och så fyllar alla år nu åxå ;) Typiskt. Men men de är ju nice att johan min blir 20.

Nej nu måste jag till jobbet. Börjar om en halvtimme ;)

PussPuss

God natt

Då var de dags att sova.
Puss och god natt på er.

Kvälller

Idag har jag varit på Press Stop och jobbbat lite. Jag har ju fått ett extra jobb och de ärju hur bra som helst. Tycker jag är jätte duktig som har två jobb ;) HAHA de ni ;)
Gick bra idag åxå och nu har Magnus (buriksägare utav Press Stop) gått igenom stängningen åxå. Nästa gång jag jobbar där blir på måndag. Då samma tid som idag 13.45-18.45. Men idag blev de lite övertid eftersom han skulle gå igenom allt och så :)
Nu har jag köpt present till Johan. Känns bra för de var ett utav de stora stressmomenten Nu måste jag bara köpa till linn åxå sen så är de inget mer sådant attköpa iaf.


Min sötis fick vara med idetta inlägget. Saknar mina små djur där hemma :/
Och alla er andra åxå såklart <3

Press Stop

Idag blir de lite extra jobb på press stop :) Börjar 13.45 så har iaf fått en skön sovmorgon.
Håller fortfarande på att funderar över presenten till johan. Gillar inte att stan stänger 18.00 för jag hnner aldir ner dit efter jobbet och leta efter en present heller.
Nästa vecka på lördag åker jag och johan till sthlm. Ingen shopping dock. Linn ska fira sin 40 års dag som visseligen var förra året men ;) Så en present till henne måste åxå köpas in. Mycke att tänka på just nu åxå känner att jag för tillfället inte har koll på något de gör mej så stressad. Och i måndag fick jag lov att gå hem från jobbet då jag hae någon migrän attack eller något mådde sjukt kasst iaf. Sånt har jag verkligen inte råd med.
Nej just nu känner jag att mitt liv är välldigt stressande och de är allt annat än kul. Men hoppas att de blir bättre sen bara jag fått ordning på allt.

PussPuss

Jahaddu

Ja då var de dags att sova snart. Skönt.
Idag ringde kl 5.30, men jag snozar ju alltid så gick inte upp fören 6.00 för att göra mej iordning och gå till jobbet. Var ett långt pass idag och eftersom tessan och sandra var på möte så var jag själv i butiken. Var mycke folk idag åxå vill jag lova mycke bullar som sålldes ;) Haha alla studenter äter så fruktansvärt mycke bullar.
Snart fyller Johan 20 åxå, vet fasen inte vad jag ska köpa  Ge mej tips. Han bli ju 20 och allt så man vill väll ge något speciellt lixom.

Men nu är kl jätte mycke måste ha min skönhetssömn ;) PUssPuss

Grattis till sarah föresten som tog körkortet idag :D:D

God Morgon

JA idag blir de tvättdag. Har tusen kilo tvätt skojer inte. Hela vardagsrumsgolvet ligger översvämmat utav skitiga kläder. Johan har inte kallingar kvar heller ;) haha inte mej emot... Nej då skoja bara..
Har insett hur mycke underkläder jag verkligen har ! Helt sjukt har säker minst 50 par troser säkert mycke mer.

Nej nu lär jag ner till tvättstugan.
PussPuss

Föresten..

Ja för någon dag sedan klipptes de en raklugg på mej ;) Tog ett tag att v änja sej men nu när jag gjort de så är jag riktigt nöjd ;)


Inte den snyggaste bilden..

Pälski <3


Äntligen min lilla älskling <3

Haha ja vad kan den rubriken innebära !! Jo så klart jag har fått tillbaka min data :D:D Är så glad att ha henne i mitt knä igen.

HAHA nejdå men nog är de skönt att ha en data igen vill jag lova.

Jag och johan var till tornby idag och shoppa lite dock mest hushållsartiklar som inte är så kul att lägga pengar på, diskmedel m.m.
Nu sitter vi och kollar på lyxsfällan. Någon dum blondin som shoppar för mycke och sedan går till pappsen och ber om pengar.. jaja

Tacos blev de idag. Göttans ! Sen så ska vi se på melodifestivalen och mysa. vi funderar på att mysa  ett varmt bad, har lagt in två cider i kylan som ska avnjutas snart ;) Så blir de chirre såklart !!

PussPuss

Hemresa snart

Idag vaknade jag utav att en viss tjabo rusa in i rummet och verkligen attakerade mej. Jonas hade såklart glömt stänga grinden. Men de är väll mysigt att vakna av en blöt dreglig slick i ansiktet.. ?? Jaja sen kom arja in också så låg vi där alla tre och myste till kl 10. Mmh älksar att mysa med mina sööta små djur. Tjabo paxade huvudkudden iaf :/ Men men.

Efterfrukosten tog jag bilen till maserallen och solade lite. Jätte skönt. Mysko att ligga i de solarierna igen. Var ju ett tag sen. Uuh jag trivs så bra här hemma så mycke minnen och alla polare och familjen. Men idag bär de av till Linköping igen så skönt att få träffa Johan och mysa massor.

Pappa kommer och hämtar mej ganska snart. Vid 14.00 tiden.

PussPuss

Härligt du.

Igår var de verkligen en lyckad kväll. Alla var glada och inget tjafs :D
Först mat på Bosporen och sedan lucky.
Är så sjukt trött nu bara blev ju så sent igår och så har jag en underbar pojkvänn där hemma  linköping som ringde två gånger där på natten. Men de är jag bara glöad över tycker om att höra hans röst vilken tid på dygnt de än är :)
Mycke bilder blev de tagna åxå ;)

Nu väöntar jag på att Lisa och gänget ska komma och hämta upp mej så ska vi till Donken och käka innan jag åker hem imorgon.

Är så skönt att vara tillbaka i dalarna men nu saknar jag verkligen Johan. De är alltid så tomt utan min Pälski Älski.
Men imorgon kväll så ska vi mysa massor. Längtar !

Nej nu är jag trött orkar inte skriva mera.
PussPuss

RSS 2.0