Sommar värme

Idag var de helt underbart väder ute. JAg och johan gick ner på stan tog en glass och shoppade lite lägger upp en bild imån på vad jag köpt.

Ha en bra kväll. PussPuss


Utgång

Ja de blev utgång ikväll tydligen ;)
Zara kommer hit så vi ska ut på HG tor jag eller om vi bara sitter här och super de visar sej ska iaf bli trevligt var sjukt sugen ;) Så nu har jag gjort mej iordning. Tar kort på min outfit men sätter in bilden senare.

Ha en trevlig kväll.
PussPuss

Bilder














Fredag

Äntligfen helg. Jag och johan lyxade till med tacos Mums.

Nej nu ska jag ta helg från datan åxå. Tror jag iaf.
PussPuss

Brun utan sol

Ja då var man insmord och klar ;) Hehe ska nog bli någon solning fram över åxå. Vill bli brun till valborg nu somjag ser fram emot så mycke :D

Nej nu är de slut med datan.
PussPuss

Mat på G

Idag har de varit en ompysslings dag ;) Vaknade faktiskt 7.45 och kände mej hyfsat pigg så gick på toa och bestämde ej för att gå upp men blev kvar i sängen ett tag till eftersom johan var så söt och mysig :)
Sen slappade jag bara fram till 11.00 då gick vi till tahi och käka buffe mums hur gott som helst.
Köpte massa hudkrämer och grejer på apoteket.
När jag kom hem sen så skulle johan iväg och skriva sin tenta. Jag läste klart Veck Revyn och sedan la jag en ansiktsmask. Efter de blev de en dusch och rakade benen så de är lena som samet nu. Smörjt in mej med massa krämer. SKa snart fixa ett lager med brun utan sol men tror jag väntar tills jag har ätit. Till middag blir de potatismos och kokkörv ;) MUMS

Ååå johan håller på att mesarar mej i nacke och på huvudet. JAg dör de är så sjukt skönt. Mmm jag har den bästa pojkvännen vill jag lova !!

PussPuss

Sommarplåga ?

Johan och hans polare har gjort två låtar som jag även skrev i BDB.

Lyssna och avgör själv vad du tycker.
Han vill att jag tillägger att han INTE sjunger har bara gjort musiken ;) HAHA

http://www.youtube.com/watch?v=lwo3_VluSuA&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=IHpmws9PgJI&feature=related

:)

Helt Slut.

Uuhh idag har de varit en jobbig dag. Kl ringr 6.00 började jobba 7.15 snabb cykling till jobbet för att hinna lite tidigare så jag hinner baka och så innan öppning. Sedan var de full fart var ensam till kl 14.15 sen kom Sandra och hjälpte till. Slutade 15.15. Snabb cykling hem slängde i mej lite mat sen slappade jag i en halvtimme kanske lite mer. Efterde på med springskorna och ut i spåret. 2,5 km blev de de var riktigt riktigt jobbigt och tog nog lite längre tid än vanligt. Men jag sprang hela vägen och de är de viktiga :) Imån blir de antingen gym eller springa igen Fasen jag har gett mej fan på de här nu min kropp behöver få må bättre och jag behöver bli piggare.  Iaf sen efter springturen blev de dusch och sedan städa diska osv så jag får vara ledig imån och slipper hålla på med de där tråkiga. Men men nu har jag iaf fåt tagit de lugnt framför tvn ett tag så håller nog på att återhämtar mej lite iaf.

jag har inte ätit godis sen i måndags ;) HAHA så sjukt bra. Känner att jag ligger¨långt efter lisa som varit utan ja jag vet inte hur länge ? 8 Månader snart kanske. Är sjukt stolt över bruden som lyckats med de. Det är dock inte mitt mål att vara utan godis så länge uitan framförallt få bort småätandet på vardagar som ni säkert redan vet. Jaja nog om de.

Jag har fått en ful ovana måste varje kväll se på sex and the city som börjar 23.00 och slutar 23.30 vilekt är på tok för sent för mej. Gick ju och la mej 22.00 när jag bodde hemma en vanlig vardag :S illa men men de är johan som har de unflytandet på mej tror jag. HAHA men men jag har fått honom att lägga sej lite tidigare så vi kompromissar. Bra va :)

Nej usch vad långt inlägget blev. Nu orkar ni ju inte läsa igenmom de. Ska sluta skriva.
PussPuss


19.52 Tisdag

Jag har ingen fantasi när de kommer till rubriker. De är bara dryga.
Ikväll blir de massa tv massa bra att se på. Har börjat kolla lite på Sex and the city. Ganska bra serie faktiskt.

Har inte mycke mer att skriva de var en hyfsa lugn dag på jobbet.
Föresten idag gjorde jag hemalagade köttbullar med potatis och hemma lagad brun sås. Hur gott som helst. Helt sjukt vad gott de är med vanlig husmanskost. Nej de får bli mer såndt tror jag.

Ooh Ugly betty nu jue ;)

Hade
PussPuss

Tisdag 10.00

Ska till jobbet snart kl stog på rigning 8.00 eftersom min kära sambo ville upp då. Men gick han upp eller efter att ha snozat en bra tag ställde jag om kl på halv tio och då gick jag upp.

Nu kollar jag på Ugly betty :)

PussPuss

Mycke inlägg

Jadu idag har jag då skrivit mycke. Sitter och kollar på film just nu som går på 4:an Van weteren eller hur de nu stavas.

Imån jobbar jag mellan 11.00-16.00. Har varit så mycke ledig nu så de känns löite kostigt att de börjar på allvar nu igen :P

Den här veckan jobbar jag tis, ons, och fre så de är ju inte så mycke endå.

Fasen gillar inte reklam kan den inte ta slut nån gång så jag kan få lämna datan.
Är på sjukt shopping humör nu åxå. Men nästa månad så ska jag försöka hålla på pengarna.

Oj nu börjar de. Måste kila.

PussPuss

Deprimerande

Ja då har jag sett klart på hela sesången av The City. Eller tror de iaf om de bara är 13 avsnitt. Jag vill ha fler avsnitt nu. Buuu Slutade ju helt fucked up.

Då har jag damsugit åxå. Och hunnit med lite mer de är skönt att gå upp tidigt för man hinner med så mycke.
Nu håller jag på att laga mat. Blir potatis och fisk pinnar dock. Men de är ganska gott inte så nyttigt kanske. Men men.
Har gått in för de här med träning nu. Min kropp ska få må mycke bättre och bli mycke piggare. De är mitt mål. Inge godis på ett tag framöver. Funderar dock på att få äta på fre-lör men endast en liten smakbit :P haha alltså inte en 1 kg godispåse eller en hel chipspåse. Bara någon choklad bit eller så som belöning för att jag tränat så hårt under veckan :P Får se hur de går med de. Men hejar på mej själv iaf de är ju alltid nått.

PussPuss

Springturen avklarad

Ja då var snart tvätten avklarad. Har springt 2,5 km Skönt att de är över iaf. Tänkte se nått mer avsnitt av the city sen ska jag damsuga åxå. Ska ner till ryd centrum och köpa lite grejer åxå. Sen efter de blir de bara att ta de lugnt.

Jag ska börja skriva ner varje gång jag tränar och allt jag äter. Hoppas jag kan få lite mer motivation om jag gör så. Kanske de blir lite roligare och kanske man ser framsteg. Jaja de är ju värt ett försök.

PussPuss

Springa tvätta städa..

JA vilken rolig dag jag ska ha idag va ? Nej men de ligger tvätt i hela huset känns de som så de måste tvättas har tvättstugan kl 10 så efter att ha slängt in maskinen ska jag ut och springa. Efter springturen ska de damsugas. Efter att ha haft massa besök så ligger dammet upp till örona. Haha vilken kul liv jag har.. så ska de plockas lite Funderar på om man skulle tvättat fönstrerna men vet inte om jag orkar ta de åxå får nog kanske bli nån annan gång.

Aja jag ska kola på ett avsnitt av the city innan jag går ner till tvättstugan iaf ;)

PussPuss

Bilder från dagen :)













Dagarna går så fort..

Uuuh nu är de redan kväll vad har man hunnit med då. Jo jag och johan tog bussen in till tornby. Gick i köpcentret först sen så blev de IKEA. Och de som shoppade var ett par örhängen från VILA för endast 39:- vilket gjorde de mycket prisvärt. Sen köpte vi en Jätte stor och fin orkide men kruka. Åå den är så vacker ;) Busschaffisen sa till och med att vilken fin blomma du köpt in. Jag tackade så var den en jävla brud jävel som säger att " den är ju inte äkta" Jag svarde bara kort och irriterat att de är den VIST DE !!
Vem fan är hon att säga om den är riktig eller inte. Esch hon var väll bara avis antagligen..

Blev ju inge springa :/ lagade tacopaj på en gång vi kom hem och sen var kl så sent. men får ta springturen imån isätllet :)

PussPuss

Söndag

Ja blev en lång sovmorgon idag :P Vaknade för ca 20 min sen. Hur skönt som helst.

Idag blir de Tornby och springtur. De är skönt att springa nu när de är så underbart väder. Sen ska jag ha en The City maraton. Gillar den serien jag. Synd att inte Lauren Conrad är med längre bara :P
Igår åkte grabbarna igen så nu är de lugnt och skönt ;)

Nej nu ska jag äta lite frulle.

Hade!
PussPuss

Kväller

Ja då var de snart dags att sva då. Usch dagarna går så fort.
Var iväg till gokarten med grabbarna idag. Dom hade även en rallybana för riktiga bilar så de var jäkla fart där. Riktigt snygga bilar fanns de. Johan komdessvärre sist i gokarten. Hmm han som sa att jag skulle vara priset.. Jaa de visar ju hur mycke han kämpar för mej ;) Men jag fick vara tröstpris istälet då :)
Vi vart kvar där bra länge för dom ksulle kolla på bilarna som lekte av sej på banan. Uuh vad högt de låter då :P hehe

Imån blir de joba lite eller ja 10 Timmar så de är väll inte så lite men räknar med att de blir ganska lugnt eftersom de är påsk och allt. men men vad vet jag kanske är feta ruschen.

sitter och äter lite Chirre just nu jag. Mums Pöjkarna kollar på Pimp My Ride.

Nej nu ska jag inte sitta här mer. Hade
PussPuss


ParkeringsHuset ;)

Ja igår var de ju utgång som jag skrev igår.
Fösta gången jag var t på krogen nere i stan i Linköping. HAHA Dåligt av mej jag vet men men nu har jag vart där iaf.
Fy fan vi tog bilen för att slippa gå hem. En av deras polare är nykterist så de var ju perffa. Vi ställde bilen i ett parkeringshus. Kl var någon minut i 12 då, sen gick vi in på krogen vilket var halv kul bara. När vi kommer tillbaka har parkeringshuset stängt !! Då ser vi en stor skylt där de står att dom har öppet mellan 06-24... Så dom låste alldeles efter att vi gårr därifrån.. Sjukt. Vi ville däremot inte gå hem så vi proppade in oss 5 i en taxi som skjussade hem oss.
Så i morse drog pojkarna iväg och hämtade bilen som stog där så snällt i huset. Jaja den var ju säker iaf ;)

Idag blir de lugnt, killarna ska käöra goocart dom ville att jag skulle köra åxå men fan heller jag tänker inte skämma ut mej så brutalt. SKulle ju blir varvad massa tusen varv ! Dom vill väll bara att jag ska vara med för att Ingen av dom ska kunna förlora. Men funderar på att aknske föla med och kolla iaf.

PussPuss

Trök..

Vet inte vad jag ska hitta på. Johan och noren har två polare här nere från dalarna så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Nu håller de på att spelar in el låt hehe får se hur den blir. Hoppas bara inte lika kass som den förra. men de är väll lite mer förberett nu antar jag. Sen blir de utgång i kväll så jag funderar på att börja göra mej iordning snart :P
Nej nu önskar jag att mina brudar var här nere då jäklar skulle de varit full fart. Jag saknar er <3

funderar på vad jag ska ha för kläder på mej ikväll. Aja de visar sej.

Fick ju jobba nu på lördg åxå så de var ju bra med lite extra pengar de behöver jag verkligen.
Kommer hem till dalarna igen till Valborg. Blir hemma 4-5 dagar kanske ;) SKÖNT !
BUDO !! Sedan flodaparken. Traditioner får INTE Brytas ;)
Sen ska tessan till kreta en vecka i maj så då blir till att jobba massor !

PussPuss


Ny design

Ja de börjar ju dra sej mot ljusare tider så tyckte de var dags att piffa upp bloggen med lite mer färg ;)
Fick de inte precis som jag vill men får fortsätta krångla lite senare :)

Sommar på väg ? :D

Ja men är de inte härligt ;) minst 10 plusgrader varje dag nu ju. Kan säga att de är bara skinnjackan som gäller HÄRLIGT.

Var ju ett bra tag sedan jag skrev. Tror jag ska lä'gga ner bloggandet. Men får se.

Jaja har inte mycke mer att säga. Kanske kommer ett till inlägg senare idag vem vet ?
Blir nog utgång ikväll iaf. Men sa ta de lugnt :)

PussPuss

RSS 2.0