Can´t wait

Om en vecka har jag förhoppningsvis min dator!!! Ååh vad jag längtar.
Den kommer bli helt perfekt!

Om någon är intresserad utav en dator som varit på lagning 6 gånger och istort sett bytt ut allt som finns i den utom hårddisken så hör av er ;) Klicken fungerar inte som den ska(dubbelklickar hela tiden) men annars är den bara otroligt seg! Hör av er, ni får den för ett mycket dyrt pris! hihi nejdå Johan säger att den är bra att ha.. Typiskt honom.


Mössan jag köpte.

//Caroline

Dagens shopping

Blev en rejäl tur för plånboken idag!

Detta fick jag med mig hem:
-En kaval Lite gul/gräddig nyans att ha i nedre fransraden inne vid ögat vet ni? Så man får illisionen av större och mer öppna ögon. MakeUpStore
-Ett läppstift med en varm mjuk nyans av rött som inte är så stark. Bara för att få en fin nyans på läpparna. MakeUpStore
-En kavaj, skit snygg svart från HM.
-Ett par leggings från MQ
-Mössa, MQ (bondelid)
-Skyhöga klackar! UR SNYGGA (Scorett)

Inga bra bilder men lägger in dem ändå



Älskar den kavajen, jätte fint fall och skönt tyg.

Mössan lägger jag in en bild på senare :)

//Caroline

Deprimerande

Jag som trodde jag hade förstått allt men nej, nu har jag försökt räkna massa tal men fattar inte ett enda!
Måste fråga idag på lektionen hur man ska använda alla dessa formler och varför...
Ååh vad jobbigt allt blev!

//Caroline

Tillbaka till dag 1

Typiskt igår var jag jätte onyttig. Efter att inte ha ätit godis, chips, läsk eller fikabröd på en hel veckan så vart jag lite för sugen. En chipspåse blev det och jag vet inte ens om jag ångrar det :P

Men nu börjar jag om igen. Idag ska jag försöka hinna träna massor också, känns mer motiverat att inte äta onyttigt om man kan träna samtidigt. Så det ger nåot resultat också.


Men första prioritet är fyskien idag, har jobbat massor så först nu hinner jag räkna lite innan dagens lektion.
Vill verkligen inte komma efter men tror bara det är ca 15 tal :)
Annars så hade jag velat ha lite hemma spa, har köpt nytt shampo och balsam som är lite dyrare. Kanske ansiktsmask och definitift inpackning. Usch mitt hår är inte alls lika fint längre som innan jag slingade det. Vill ha tillbaka mitt hår. Då ska jag bara lägga in lite slingor som jag gjorde första gången. Blekning sliter för mycket.

Gymma blir det efter lektionen och hoppas jag hinner med en jogging tur nu. VIll ner på stan en snabbis innan lektionen också men vette fasen hur jag ska hinna allt ;)

//Caroline

VillVillVill

Jag är sååå sugen på att träna nu!! Känner mig mycket bättre idag så om jag orkar blir det en joggingtur efter jobbet imorgon.

//Caroline

True Love

Det finns ingen som dig, tack för att du fyller alla dagar med massa kärlek!


//Caroline

Morgon latte

En vanlig traditionell morgon börjar med kl ringer ca 8.00, går upp dra mig till tvn för att vakna till lite.
Sedan brygger jag om inte Johan redan hunnit lite kaffe. Gör ordning lite frukost och sitter framför the voice på kanlan 5. Och ibland så tar jag mig en joggingtur efter tvn.

Idag är det jobb som gäller innan dess ska jag inte göra någonting.

//Caroline


I´m sooo proud of me!

Jag var så nära att falla för frestelsen när jag stod i buttiken idag, men nej jag bestämde mig för att INTE köpa.
Så nu har jag snart klarat av dag 4 utan godis/chips eller fika ;)

Plus att laben gick jätte bra, var lite orolig att jag inte skulle fatta något och den andra i min grupp skulle bli irriterad för att han gör allt själv men så blev det inte. Jag förstod precis allt och det gick jätte smidigt.
Hoppas alla är lika lätta som denna. Det bästa är att vi skriver inte laborationsrapporter!! :D Överlycklig för det är det tråkigaste jag vet.

Jag testade göra egen varm choklad idag, vart jätte gott. Gjorde den lite fluffig med min visp såklart. Snacka om att vara lättroad. Dock var det 2 tsk socker i :S men jag har istort sett inte haft socker i något annat jag ätit idag så det gör inget. Ska tästa med bara en tsk imorgon. Längtar tills riktigt höst/vinter nu. Mysigt att tända massa ljus och göra varma drycker, kurra in sig i en filt. Blir till och med mysigt att plugga då.

Satt och funderade på om man skulle ha tagit en resa till Åre efter nyår någon gång?
Var ju lite prat om de förra året men vi var försent ute! Kanske skulle planera något sådant?



//Caroline

Torsdag 15.25

Kunde inte förstå varför jag fått sådan huvudvärk utav förkylningen (brukar aldrig ha det). Men nu sken det upp ett ljus för mig..
Måste bero på att jag inte fått så mycket socker som kroppen är van vid, blir så här alla gånger jag ska sluta med godis.. Haha har ju gjort en miljard försök att sluta ;) Och just nu är jag fruktansvärt svag vill ja lova! Jobbigt att veta att värken bara kan försvinna om ca 5 min efter att ha handlat en god marabou eller en härlig godispåse. Åååhh vad jobbigt allt blev nu. Tog en ipren tidigare idag på tom mage vilket var dumt gjort av mig, blev sjukt illamående av det. Jag är ganska känslig för värktabletter när jag inte ätit något.

Vad dåligt humör jag blev på nu!

//Caroline

Jobbigt läge

Huvudvärken vill tydligen inte ge sig!
Har räknat en hel del tal men nu går det inte längre, har tagit en ipren som jag hoppas hjälper snart.
Jobbigt om jag ska ha denna huvudvärk på lektionen.

Måste göra mig iordning snart, skulle ha varit ner på stan en snabbis men det beror på hur huvudet känns.
Idag är min sista lediga dag denna vecka. Så imorgon är det dax för arbete igen. Hoppas verkligen att förkylningen har försvunnit så mycket som möjligt tills dess!! Inte kul att jobba 8 timmar med snuva, hosta och huvudvärk! Men det finns ju ipren så :)



//Caroline

desperate housewives

Tar en paus från pluggandet med lite tv!
Uuh massa tal jag måste hinna med innan lektionen.
Vill inte komma efter redan i början!

//Caroline

Plugg

En heldag med fysiken väntar! Trodde aldrig att jag skulle säga det men på ett sätt är det nästan skönt att plugga  lite. Iaf nu när man bara läser en kurs och slipper plugga till massa olika ämnen samtidigt.

Dricker en latte nu jag ;) Haha älskar min lilla visp.

Nej dax att plocka upp böckerna, i eftermiddag är det lab.




//Caroline

ASUS U45JC


Bild från google.se


Massa nya inköp

Tänk att jag och Johan har tillbringat i stort sett hela dagen i Tornby.
Köpte en ny kaffebryggare, skit snygg och bra samt en taklampa till vardagsrummet.
Tråkigt nog så kan vi inte sätta upp lampan för kontakterna stämde inte men ska köpa lite grejer imöra så kanske det kommer fungera.

Köpte ny sadel till cykeln också eftersom det är hål på min så den dra åt sig vatten och man blir blöt i rumpan.
Fick med mig en liten mjölkvisp från IKEA så jag kan göra min egna latte ;) Kostade 9:- och fungerade skit bra.

Men det absolut bästa är att jag beställt en datorn nu! En ASUS U45JC, 14" sliver. Skit snygg, dock så har den inte släppts ännu så jag får vänta i säkert minst 2 veckor innan den är i mina händer:/ Jag som inte har tålamod till sådant. Typiskt mig att hitta en som inte ens finns än. Man kunde förhandsboka den så det har jag gjort. Antar att de skickar den på en gång den kommer in.

Vår nya kaffe bryggare :)



//Caroline

Något att längta till

Gick upp redan vid 8.00 idag, vaknade av alla dessa veckarklockor när Johan skulle upp och skriva tenta och sedan var jag inte trött längre.

Är inne på tredje dagen utan godis och just nu känns det jätte bra! Förtilfället är jag inte sugen men det kommer under dagen. Det bästa är att jag verkligen kan se mitt mål framför och det gör mig peppad och ger mig energi att fortsätta. Har ersatt godis met knäckebröd och KESO nu vilket är mycket bättre och fruktansvärt lite socker i. Det jobbiga för mig när jag ska bli av med mitt sockerberoende är att jag verkligen inte kan äta socker eller sötningsmedel alls. Då kommer suget tillbaka på en gång. Så försöker bara köpa prudukter med minimalt socker i. Men jag har fuskat och köpt en youghurt ;P 8% haha men är det lite i resten av dagens måltider så gör det inget.

Förkylningen känns mycket bättre idag! Men ingen träning än, kanske imorgon om jag känner så här för jag har inte ont i halsen så det borde inte vara något problem. Får kanske bli en power walk och inte jogging tur.

Det bästa med att äta lite nyttigare är att jag blir jätte sugen på att träna. Jag vet att träningen verkligen gör nytta och inte bara bränner godis som jag ätit eller kommer äta. Åååh jag vill verkligen bli vältränad!!! Det är s snyggt och framförallt bra för kroppen, bra mot stress och man bli piggare!



//Caroline


...

Jag är förkyld..
Hatar det, dags att tycka synd om sig själv..
Det är nu man brukar få äta massa godis i tröst men nej jag har ju slutat...

GRATTIS!!!

Lina fick sitt körkort idag hon!!
Nu får du ta bilen ner till Linköping så kan vi fira ;)



//Caroline

Bad Luck

Åååh vliken jobbig början det har varit på den här dagen.
Vaknar med att förkylningen har brytit ut ordentligt vilket innebär att jag inte kommer kunna sova de närmaste nätterna pga hosta! Funderar på om jag skulle tagit mig till vårdcentralen och få något stark mot hostan.

Sedan har vi lektion på morgonen och min näsa bara rinner och rinner vilket är fruktansvärt jobbigt när man sitter på lektion tycker jag! Vill inte störa och gå ut för att snyta mig hela tiden.

Efter lektionen tänker jag att jag ska uppmuntra mig lite med shopping eftersom jag fått ut en rejäl lön.
Jag går till hemköp först för att köpa något mellan mål och lite annat som behövs hemma. Men väl framme i kassan kommerjag på att jag inte har plånboken med mig!! Pinsamt och kassörskan blev irriterad som fan. Kan förstå henne till viss del men jag är inte mer än människa så grinig behövde hon inte bli, var ju nog pinsamt redan! Så det var bara att ta bussen hem och deppa över den misslyckade shoppingen. Ville inte ens gå runt och kolla, inte kul om man inte kan köpa något.

Jag tror att jag bestämt mig med godiset nu! Åt inget igår och är inte ens sugen idag. Kan bero på förkylningen, men jag försöker äta regelbundet, lite men ofta. Tror det kommer funka jätte bra om jag lyckas hålla det. Gäller att aldrig bli för hungrig. Måste komma på någon bra lösning på jobbet bara. Svårt att hinna äta ibland då blir det lätt att ta lite godis för det mättar så bra.

Imorgon har iaf Johan lovat att följa med till tornby så ska jag kolla ut vilken dator jag ska köpa.
Ska se om jag hittar någon lampa till vardagsrummet också. Har ju ingen taklampa där och det behövs nu när hösten är på väg.

Långt inlägg detta blev!
Ska dra mig till konsum och köpa massa c-vitamin och sådant för att motarbeta min förkylning! Jag vill ju kunna träna nu när jag hoppas få bra matvanor ;)

//Caroline


Hemma igen

Kom hem för ca 20 min sedan.
Har haft det jätte bra i Arvika kul att träffa dem. Synd att Rebecca blev så sjuk och att david var i tyskland men det blir fler gånger. Dem har ett riktigt snygg hus vill jag lova! Eget nybyggt stall för hästarna och allt. Ligger vid sjön.

Är jätte trött nu, skulle egentligen ha gymmat men jag orkar verkligen inte. Ska se om jag får med mig Johan på en liten promenad bara. Inte så troligt dock. Han brukar aldrig vilja förlja med på promenader.

Borde plugga lite också, ska se om jag får någon kofein kick snart så jag får lite energi.


Har inte berättat att jag fått en soffa av pappa också. Han har en över nu och den är jätte fin och skön så det är perfekt. Vi behöver verkligen en ny soffa!




//Caroline

Redhead

Tittade lite på gamla kort och måste säga att jag saknar mitt röda hår lite :P
Ska inte lägga i några slingor på ett bra tag nu så kanske jag kan få tillbaka min hårfärg tillslut.
Min identitet är ju ändå att vara den rödhåriga ;) Har inget emot det heller.



Laborationen idag gick okej. Svårt att hänga med på allt ibland. Denna gång så gick läraren igenom hela labben, men han är inte så bra på att förklara så jag förstår. Jag kommer nog få det svårt när det blir mer komplicerade grejer.

//Caroline

3 dagen..

Nu får det fasen ge sig jag är inne på tredje dagen med träningsverk!

Nu  är det bestämt att jag åker till arvika lör-sön. Pappa och Jonas kommer vara där då också, blir trevligt.
Kul att se hur kusinerna bor var evigheter sedan jag hälsade på dem och de har hunnit med en flytt under den tiden.

Annars så har jag min första lab. imorgon med fysiken. Hoppas den inte är svår!



Älskar dig snygging!

//Caroline

JappJapp

God morgon..
Jag har dock varit vaken en timme kanske.
Satt ganska sent igår och med hjälp utav Johan försökte lösa alla uppgifter i boken.
Gick hyfsat bra tillslut, men det var en lång dag så var inte helt lätt att hålla sig vaken.
Började med en lektion på morgonen och sedan hem och äta och raka vägen till jobbet!
Är fortfarande ganska lugnt men lite mer än förra veckan iaf.

Börjar redan 13.15 idag så tror jag vet inte hur jag ska göra med maten. Har precis ätit frukost, men kanske köper en ceasar sallad på jobbet ikväll? jaja de ordnar sig.

Snart ska jag shoppa mig en ny dator, tror det blir på tisdag nästa vecka.
Är fruktansvärt sugen på lite shopping. Vi skulle ha behövt en ny kaffebryggare också.



//Caroline

Höst, tack

Bara jag som är trött på värmen?
En utlandsresa är fortfarande välkommen men här i sverige får gärna en kall höst komma!
Jag vill inte veta av mer myror och getingar och andra äckliga, jobbiga kryp som finns överallt efter den värmeböljan som var i början av juli!

Nej nu vill jag ha en kall höst och om de inte tar bort alla kryp så vill jag ha vinter tack!
Ändå bara kul att få förnya gaderoben med höst/vinter mode! ;)


Just det, mitt lilla damp blev huggormsbiten också! Det gick bra som tur är.

//Caroline

Morgondagens planer

Går nog upp med Johan imorgon. Han har tenta vid 8 så de blir ganska tidigt.
Tänkte ta mig en joggingtur, är så skönt att börja morgonen men lite svett ;)
Annars är det min första lektion som ni säkert redan vet och så blir det nog att träna en på gymmet!

Hade ju tänkt bli nyttig nu men satan vad det söta dra i mig.. Imorgon ska jag göra ett nytt seriöst försök men detta godisberoende. Får se vart de leder, har inget förtroende kvar med de där.

//Caroline

Skyfall

Kom precis en rejäl dos med regn..
Men jag tycker det är ganska mysigt.

Idag blir det gym, ska träna bröst och mage och sedan ta ett rejält pass med konditionen!
Kanske sola?
Annars vet jag inte, hade velat åka till IKEA men Johan har tenta imöra så han måste plugga, kanske tar det på tisdag efter min lektion? Eller någon annan gång har ju egentligen inga pengar heller så :/

Funderar på en tripp till Arvika nästa helg och hälsa på kusinerna. Har inte sett deras nya hem än mer än bilder.
Men det beror lite på hur jag ligger till i fysiken. Måste prioritera den så jag klarar kursen.

Imorgon har jag min första lektion, ska bli spännande. Satt och kollade igenom första kapitlet igår och ja, vi får väll se hur detta ska gå till? Kommer bli svårt men jag har ju Johan som kan hjälpa mig. Känns jätte skönt att jag kan jobba samtidigt annars vette fasen hur detta skulle gått ihop. Man kan väll inte direkt få bidrag om man bara läser en kurs?




//Caroline

Vill ha!!!!

Jag är fruktansvärt sugen på chirre nu jag!
Problemet är att jag redan varit till butiken 3 gånger idag, vägrar gå dit igen.
Johan som bara varit där 2 gånger idag vill inte heller gå ner :(
Johan vägrar ta en promenad med mig till konsum och jag kände verkligen inte för att cykla dit själv...

Jag blir sååå irriterad! Jävla ilandsproblem!!!

//Caroline


Uppdatering:
Tänk jag har då den bästa karln i värlen. Älskligen min följde med till konum ändå! :D:D
Så nu har jag min påse med chips i min famn ;)

Träna Träna Träna

Johan ligger fortfarand och sover.. Jag är jätte trött men jag tvingade upp mig för jag har sovit nästan 10 timmar, sjukt.
Idag blir det träning och sola som gäller!
Ska gymma (rygg) och ta ett rejält pass på cross trainen eller vad den nu heter. Sedan njuta och slappna av i solariumet.
Annars vette fasen vad jag ska hitta på förmodligen blir det en städningsdag och ska kolla lite i fysik böckerna så jag vet någolunda vad dem pratar om på lektionen. Inte kul att sitta som en nolla och inte fatta ett skit.

Men nu ni har johan kommit upp!

//Caroline

Det närmar sig

Hej på er..

Nu har jag iaf varit på introduktionsdagen, var inte så mycket att lyssna på egentligen men jag som kan vara lite nervös av mig tycker det är skönt att se vart allt ligger och vilken sal man ska till osv.
På måndag kör första lektionen igång, en labb i veckan och resten föroläsningar.
Känner mig riktigt peppad på detta nu. Dock verkar det som att dem flesta har läst kursen tidigare och fått ig. Så jag är orolig att jag kommer ligga efter eftersom jag aldrig läst kursen.
Ska hämta ut böckerna snart som jag beställt och så har jag varit och köpt lite skolmatrial.
Hoppas min räknare kommer imorgon, jonas skulle skicka den på posten idag. Men skulle vara typiskt om han glömde bort det :/

Han med lite shopping på stan, fick med mig en tröja, sportbh, linne och lite smått och gott.


Avslutar med en bild på mitt lilla damp!

//Caroline


Paus

Gick upp strax innan 8 idag, skönt att komma upp itid. Blev en vilodag idag och lika så på lördag.
Hade tänk mig 2 vilodagar i veckan då borde det gå ganska fort att komma iform.
Ska försöka gymma 3 gånger i veckan, tror inte det bli så denna vecka men i fortsättningen så är det målet.

Imorgon är jag ledig från jobbet men ska på informationsdag på komvux. Får se hur det går, är lite nervös för jag börjar ju redan nästa vecka! Tänk om det bara är massa snillen där och så kommer jag och inte fattar ett skit! Jobbigt de skulle vara, tur jag har älsklingen som kanske kan hjälpa mig lite. Tur att det bara är två kvällspass i veckan så slipper det krocka med jobbet! Men det kommer bli långa dagar när man ska direkt från plugget till jobbet, de är det värt! Vet inte vad jag ska ha för kläder imorgon bara? Usch vilket dåligt problem jag har!

Blir en lite shopping tur imorgon. Behöver ny sportbh eftersom jag tror jag glömde min hos mamma, ny anskitsrengöring och skulle nog haft en ny vanlig bh också. Fr se vad jag hittar för grejer.



//Caroline

Värk Värk

Jag måste verkligen köpa mig ett par bra arbets skor!
Har jätte ont i fötterna och då har jag bara jobbat 6h.
Inte bra!

Idag kändes det lite bättre med getingarna :)

Imorse blev det en joggingtur. Lite längre än igår och det kändes verkligen som att det bara flög fram.
Ska nog ut imorgon också, eller ha en vilodag? Beror på hur jag känner i benen imorgon. Kanske blir en power walk istället? Hoppas jag får med mig Johan, men de är väll knappast troligt...



//Caroline

KÄRLEK


<3






//Caroline

Utan det söta

Ser fram emot torsdag då jag ska på informationsdag för komvux.
Vill verkligen få klart den här kursen och det ska bli kul att se vad de är för folk som jag kommer gå med.

Idag fick jag verkligen en utmaning. Dom flästa vet att jag är onormalt fruktansvärt rädd för getingar!
Och gissa vad, det KRYLLAR av dem på jobbet nu och kommer göra i någon månad framöver.
Hoppas att detta leder till något bra som att jag kan hantera dem bättre än att springa pch skrika som jag brukar göra ;) Bara det inte slutar med massa getingstick.
Jaja jag är ju inte alergisk så jag överlever nog :)

Skulle behöva åka ner till stan och inhandla lite smågrejer. Torsdag kanske?





// Caroline


Morgon kaffe

Imorse vaknade man mysigt iaf!
Johan kom in och la sig bredvid mig och höll om mig.
Finns det något mysigare?

Nu har jag precis druckit en kopp kaffe och ska snart ta en spring tur.
Jätte skönt att börja träna igen. Längtar efter en vältränad kropp ;)

Beställde alla böcker igår, så håller tummarna för att de kommer denna vecka.
Annars måste de väll finnas något bibliotek man kan låna dem på? Aja jag håller tummarna.

//Caroline

Första

Tro mig när jag säger att det inte var lätt att gå upp i morse.
Ville bara döö när klockan ringde! Och Johan bara ligger där och myser och det ser helt underbart skönt ut!
Orättvist.

Men det gick bra på jobbet. Massa getingar vilket jag tycker är jätte jobbigt, är livrädd för dem..
Om inte min fobi för dessa flygfän försvinner denna period då kommer jag aldrig bli av med den!
Nu tvingas jag stå ut med att de surrar omkring mig. Kan ju inte bara springa pch skrika när jag har kunder :/


Ska beställa böcker idag tror jag så de hinner komma tills jag börjar.
Och måste se till att jag har något att ta på mig, vill ju ge ett bra första intryck ;)

//Caroline

Vardagen

Nu när semestern är slut ska jag verkligen ta tag i träningen!
Johan har fått en grymt snygg kropp med massa fina muskler och jag vill ju såklart också vara slimmad och snygg ;)
För att kunna bygga muskler så lär jag då hänga på gymmet 3 gånger i veckan iaf, sedan ska det joggas en hel del samt gå en massa promenader! Hejdå godis/soff caroline, välkommen nya snygga tränings caroline ;)

Lägger in några bilder senare från min semester, inte jätte många tagna men några finns det allt :)

//Caroline


Linkan

Semestern har varit helt underbar och verkligen behövd.
Jag har dock inte hunnit träffa alla som jag ville men de blir fler gånger.
Nu väntar jobbet och snart börjar jag plugga.
Ska dit på torsdag för en informationsdag.

Resan hem idag gick bra, inga förseningar eller andra problem.
Lite jobbigt med all packning vi hade bara.

Jag och Johan hade det hur bra som helst i Sthlm tors-fre. Grönan först på torsdagen och stan på fredagen.
köpte dock bara en blus, var väldigt utplockat eftersom de varit rea bra länge nu.
Grönan var fruktansvärt mycklet folk. Men vi hade toppen väder och det är allt som spelar någon roll :)

//Caroline


I Hedby

Sitter hemma hos lisa och ser på när hon gör iordning sig.
Passar på att skriva ett inlägg.
Ikväll blir det som ni säkert vet rättvik, det är classic car week och MASSA folk där!
Skit kul.
Var aldrig dit förra året så har lite att ta igen.

Johan fick ledigt från idag också så nu blir det sthlm i veckan, gå på grönan och shoppa lite ;)
Bra avslut på semestern, börjar jobba på söndag igen. Känns lite sådär, man blir så bortskämd med sovmorgon och bara lata sig när man har semester!

Nu ska jag nog vara lite social också ;)

//Caroline

CCW

Ikväll blir det Rättvik!

RSS 2.0