...

Ärligt talat, mjukisbyxor och klackar köper jag inte. Jätte fult, fick verkligen lov att säga det.
 
 Byxor & Shorts, Carma Jersey Pant, Vila - NELLY.COM
//Caroline
 
 
 

Vilket väder!

Tänk att solen skiner idag med, man tror knappt det är sant!
Idag ska jag äta lunch med pappa och ikväll blir det grilla hos Jessica och Victor. Blir en trevlig dag!
 
Nu kan jag sova på nätterna igen, har sovit jätte dåligt under en lång period vilket inte är normalt för mig som somnar så fort huvudet ligger på kudden. Men det två senaste nätterna har jag inte vaknat en enda gång. Måste vara tack vare detoxen :) Socker är inte bra för sömnen.
 
//Caroline
 
 

...

Igår gick det jätte bra att vara utan det söta, inte lika bra idag men jag har inte det suget som brukar kunna uppstå vilket man får vara glad över :)
Blir alltid besatt av knäckebröd när jag slutar med sötsaker av någon anledning? Just nu är det iaf knäckebröd med stekt ägg på som gäller! Super gott!
 
Annars så sitter jag och letar hotell i Stockholm, Johan ska springa lidingöloppet och det är så mysigt att tillbringa helgen på något trevligt hotell med super god frukost ;) Någon som varit på Nordic sea hotel? Funderar på att boka det, verkar vara fräscht och lagom dyrt.
 
//Caroline

Ny detox?

Jag har lagt in en ny detox på schemat i mobilen. Börjar idag är det tänkt, men jag vet inte om den kommer fullföljas. Jag mår jätte dåligt psykiskt och fysiskt pga allt skit jag äter just nu. Minns hur fruktansvärt bra jag mådde sist jag hade min avgiftning, kunde knappt förstå att man kunde vara så pigg och glad eftersom jag hade varit i sockerkoman så himla länge. Känner att den där sockerkoman har kommit tillbaka efter en fruktansvärt lat och onyttig sommar.
I vanliga fall brukar jag planera och förbereda mig mentalt en vecka innan jag startar en detox men nu kom jag på det igår och därav vet jag inte om jag har byggt upp tillräckligt med motivation.
 
Jag tror inte jag berättat riktigt hur upplägget ser ut. Detta fungerar iaf för mig.
Vecka ett är lite mjukstart, det är okej att tugga tuggummi och äta hur mycket frukt jag vill. Håller mig borta från allt inom godis/snacks kategorin. Ni vet vad jag syftar på för grejer :) Tyvärr är frukt och tuggandet ett nödvändigt ont första veckan annars blir det för mycket och för svårt för mig.
 
Resten av de fem veckorna är det absolut minimalt med socker, begränsar mitt fruktintag rejält (en i veckan kanske). Äter den mat jag vill och det är i stort sett enda söta jag får i mig. Dock försöker jag att tänka på nyttig mat med lite socker det flesta dagarna i vecka och har någon flötdag med pizza eller annat gott. Men för mig är husmanskost nyttig mat ;)
 
Bär är alltid ok att äta trotts att det är lite söta. Det är så lite sötma och innehåller så mycket nyttiga ämnen därav undantaget.
 
Sötningsmedel är absolut förbjudet så långt det bara går (förutom tuggummina vecka 1)! Det är precis lika dåligt om inte sämre än riktigt socker!
 
Har dessutom planerat in lite spinning och Indoor Walking för att må ännu lite bättre ;)
 
Kommer bli bra detta om jag fullföljer det. Usch man ska aldrig försöka eller säga om, man ska ha inställningen att detta fixar man och det är inget annat val... börjar inte bra detta.
 
//Caroline

...

Då har man ansökt om sista studielånet. Känns både bra och lite vemodigt, skolan är trots allt en trygghet.
Sista åter sen är man klar, tiden rusar som vanligt på i en hemsk takt.
Jag gillar att studera om man bortser från tentaperioderna och pressen jag sätter på mig själv. Men å andra sidan i det jobbet jag kommer ha blir man inte fullärd och varje dag kommer vara lärorik.
 
 
//Caroline

...

Det här kan vara bland det värsta jag varit med om.
Min träningsverk i benen är fruktansvärd! Går runt som en 100 årig tant som skitit på sig. Kan knappt röra benen, och hur ska det då gå imorgon? Andra dagen brukar alltid vara värst.
Hata träningsverk!
 
//Caroline

Bitter

Ärligt talat varför bor man i Sverige?
Har precis haft världens bästa vecka med massor av sol och bad, och så kommer man hem till detta? Bara regn och kyla. Det enda positiva är att jag med gott samvete kunde gå till gymmet utan att känna att man missar soltimmar. För ärligt talat vi svenskar har inte råd att vara inomhus när det är sol ute. Man vet aldrig när den försvinner och är borta ett helt år (som förra året).
 
Idag var första gympasset på i stort sett hela sommaren. Jag har varit jätte lat och knappt tränat alls under juli fram tills nu. Körde 30 min ben sen var jag helt färdig, måste ta en vecka till att starta musklerna. Väcka dem ur sin koma, för det är helt omöjligt att jag tappat så mycket styrka. Tog hela 20 kilo mindre på en övning, men dem går i vila om man inte använder musklerna.
 
//Caroline

En semestervecka

Ååh vad bra vi har haft det! Massor av sol och bad, 36 grader i luften och 31 i havet. Tur vi haft så fint väder i Sverige så det inte blev stora temperaturskillnader jämte mot hemma. På kvällen när det var ca 30 grader tyckte man det var riktigt skönt och behagligt. Vi hade ac:n på 26 grader en natt och både jag och Johan vaknade och frös som satan. Sjukt hur man kan vänja sig med de varma temperaturerna.
 
Vi har mest legat på stranden och ätit mat ;) Åkte in till Alanya två kvällar varav en var utekväll och den andra åt vi på en super mysig restaurang som låg uppe vid borgen med en helt underbar utsikt.
Det blev även forsränning, har gjort det en gång förut också men det var i oktober och var super kallt! Det är såklart uppe i bergen och bergsvattnet är endast 12 grader! Fin kontrast med den 36 gradiga luften (som troligen är över 40 i solen) och självklart skulle ledaren putta en i vattnet några gånger! Gjorde nästan ont att bada, men det var ändå skönt att svalka sig då det blir väldigt varmt när det inte finns någon skugga. Men det var kul och Jonas hade med sig en gopro kamera så vi kunde titta på filmen när vi kom hem. Skit häftigt!
 
Finns inte så mycket mer att säga, en vecka går alldeles för fort :/
 
//Caroline

...

Nu är jag bra trött, orkar knappt hålla upp huvudet.
Jobbade morgonpass idag, vilket är super skönt eftersom jag slutade 13.00 och dagen går vansinnigt fort. Nackdelen är ju såklart att klockan ringer 4.00. Inte konstigt man känner sig lite sliten.
Har en hel del packning kvar att ta tag i sedan måste det ansas lite hår från benen. Inte speciellt fresch med lurviga ben på stranden. ;) Ska ge håret en rejäl inpackning också för att skydda det lite från sol och bad.
 
Imorgon jobbar jag dagpasset vilket innebär att man slutar 17.45, sedan är det bara hem och duscha och åka vidare mot Stockholm. Vi övernattar hos Emilias pojkväns och tar flyget tidigt imorgon bitti.
Är nervös över den där förbannade flygturen, inte normalt att befinna sig på den höjden mäniskan är inte gjord för att flyga!
 
//Caroline

RSS 2.0