Tandläkare så här på möra

Nu har jag äntligen blivit av med tandläkaren för iår!
Gaddarna såg bra ut och så även tandköttet.

Ska dra mig hem till mamma snart för att vara sällskap med Tjabis, sedan vid ett tiden ska jag med pappa till kontoret och städa så han kan öppna imorgon. Spännande, hoppas verkligen att det kan ge lite fler kunder.

Jag och Johan kanske ska titta på tapeter i helgen, vi funderar på om vi skulle tapetserat om under påsk då vi är långlediga.

Jag håller i, inne på dag tre och det går förjävligt dåligt. Tuggar tuggummi som en idiot och har kramp i käken.
Och ja jag vet att det inte är bra med tuggummi heller men jag har gjort detta så många gånger nu och statistiken visar tydligt att jag har lättare att falla tillbaka till godisskålen om jag inte tar tuggummit. Det är i alla fall bättre än en chokladkaka och om några dagar kan jag sluta med tuggandet också.
Fattar inte att man ska kunna vara så beroende av de där sockret... Typiskt

Jag och Jenny ska börja träna nu tillsammans, gå på lite pass och kanske gymma lite. Blir nog bättre om man har någon som kan tvinga en till träning.

//Caroline


Lager 157

Hejsan!

Nu har jag precis kommit hem ifrån sågmyra (höll på att skriva fågelmyra).
Åkte dit med några från klassen, vi är ju lediga och bestämde oss för en liten utflykt.
Kom hem med två tröjor och ett par röda byxor. Har varit ute efter ett par färgade jeans jätte länge så det var inte mer än rätt att jag köpte dem. Men måste erkänna att det tar emot att ha annat än svart på benen. Man har ju inte längre den kroppen som man hade förut. Ska ju dock göra en anstränging för att ändra på det nu, i alla fall försöka. Har inte mycket till förhoppning på mig själv eftersom jag har sämsta självdiciplinen någonsin!

Idag ska jag iaf jogga min 3 km runda och sedan köra lite hemma gym. Ska köpa mig en sådan yoga matta imorgon då jag får låna plåtburken av mamma, har ju ett sådant roligt tandläkarbesök på morgonen.

Jag kanske lägger upp bilder på det jag köpt men bara kanske. Det är ju så himla jobbigt att ta korten och lägga in dem i datorn ;)

//Caroline

...

Tänk att de alltid ska vara så svårt att ta sig ur sängen. De är så kallt i lägenheten och så varmt och mysigt i sängen bland mina duntäcken. Skulle såklart vara ännu bättre om min älskling var kvar också, men får längta till helgen helt enkelt!

//Caroline


En dag i taget!

Nu har snart första dagen gått utan onyttigheter, och med det menar jag läsk, alkohol, godis, chips, fikabröd, pizza osv.
Jag klarade av att gå till hemköp utan att komma hem med något onyttig, tack vare Johan men ändå!

Tar en dag i taget och gör mitt bästa!

Dagens träning bestod i en promenad på ca 5km samt en joggingtur på ca 3km.

Är nöjd med min prestation denna onsdag!

Tack och hej!

//Caroline

...

Måste säga att jag tycker det är supermysigt med regnet.
Kan bara sitta inne och ta det lungt utan dåligt samvete och lyssna på dropparna som kommer mot fönsterrutan.
Och det var faktiskt skönt när det regnade under springturen!

Har precis druckit en kopp kaffe och ätit en knäckebrödmacka. Min nyttiga period sket sig rejält igår men idag är en ny dag. Jag måste leta efter motivationen... vet inte vart jag ska hitta den? Gamla "smalbilder" har jag försökt med förut men det hjälper bara för stunden. Om någon har bra tips på hur man motiverar sig så får ni gärna dela med er av dem!

//Caroline


Löpning

Nu är det såhär att jag måste köpa mig en yogamatta att träna på, gör för ont att göra situps och sådant på golvet! Punkt slut!

Har varit ute på en löptur idag, det är så fruktansvärt skönt när man väl är klar men fan vad jobbigt det är att springa (läs jogga sakta). Tror att hela min kropp ska lägga av för jag har så dålig kondition, men jag ska klara att springa milen när september månad kommer. Är anmäld till tjejmilen och jag ska verkligen gå in för det!!!!



//Caroline

Till middag!

Lagade en super god maträtt idag. Någon typ av kasslergratäng skulle jag vilja kalla de. Fick receptet av mamma och var lite skeptiskt eftersom jag inte är speciellt förtjust i pasta, men det blev göttans!


...

Jag har börjat dagen med att städa garderoberna.
Blir så irriterad på mig själv för att jag inte kan kasta något. Finns kläder i garderoben som jag inte använt på flera år så varför skulle jag helt plötsligt vilja använda dem nu? Och som jag kalar dem smalkläderna! Kläder som inte längre passar men som jag inbillar mig att jag kommer kunna ha snart då jag lyckats gå ner de där kilona. Åååh nästa gång måste jag ta hjälp av någon som kan tvina mig att kasta kläderna.

Jag hade tänkt gymma idag men latmasken börjar komma fram. Gör mig också irriterad, hur svårt ska det vara att ta på sig träningskläder och dra till gymmet?

Ska försöka att göra ett nytt försök till sundare kost igen. Var ett tag sedan jag hade en riktig detox period och nu skulle det verkligen behövas en!

Ge mig energi någon!!

//Caroline

Typiskt

Varje år under våren brukar jag unna mig en bikini som kostar lite mer än vad man brukar ge.
Förra året hittade jag ingen som dög, iår har jag hittat den perfekta men har istället inte pengar till den :/
Typiskt, vilken student går och köper en bikinin för 1000 spänn lixom...


//Caroline

sommartid?

Snacka om att man lever i sin egna lilla bubbla dessa dagar.
Hade till och med missat att det blir sommartid idag, hur lyckas man med det?
Tycker dem brukar prata massor om det, men inte har jag då hört något.
Insåg det först imorse när min mobil ringde 7.00 och veckarklockan fortfarande stod på 6.00.
Tur att min Iphone ändrar till sommartid av sig själv :)

Imorgon är tentan, sen är jag ledig en hel vecka! Kan dock erkänna att jag heldre hade haft tentan på fredag nästa vecka så man kunnat studera lite mer till den. Konstigt det där med prestationsångest, inget jag har haft förut men nu helt plötsligt kommer den. Vist kan det vara bra för jag får lov att anstränga mig mer för att lyckas uppnå mina krav, men kraven är ju helt i onödan. Vad gör de om jag får en 3:a istället för en 5:a..
Nej det spelar ingen roll! Måste sänka kraven på mig själv, detta är alldeles för jobbigt för mitt psyke!

//Caroline

Typiskt

Känns som att jga redan gett upp denna tenta och kan knappt anstränga mig för att plugga.
Har verkligen ingen motivation just nu fast jag tycker att det är ett roligt och intressant ämne, de vill bara inte fastna. Har inte kännts så här dåligt inför någon tenta som jag skrivit tidigare.
Guuuud ge mig kraft, ork och en lätt tenta! Jag förtjäner det!!!!!!!!!

//Caroline

...

Det finns en sak som jag sitter och stör mig på något fruktansvärt hela tiden!
Det är jätte löjligt att jag ens bryr mig men kan lixom inte låta bli.
Jag stör mig på att massor av mina FB vänner klagar på deras jobb med massa jobbiga statusar.. Det klagas på arbetsplatsen, tidiga morgnar, tråkigt jobb osv. Tycker dem ska vara glada att ens ha ett jobb och ska det klagas kan man väll göra det hemma bland nära och kära och inte på FB. suck!

//Caroline

Pluggpaus

Damen som sitter i styrelsen för våran bostadsförening kom förbi och sa att alla skulle få sopa av gatan själva detta år. Yes tänker jag och ser en mycket bra paus till studierna. Tar min chans och går ut och sopar.
Efter ett tag kommer damen ut igen och säger att inte menade hon väll att jag skulle behöva stå en fredagkväll och sopa och inte ska jag då ta så mycket det är många på gatan som bör hjälpa till.
Jag förklarar att jag bara tagit mig en studiepaus och att det är med all glädje jag tar bort gruset.
Typiskt så vågar jag ju inter sopa så mycket mer sen när hon gått..

Så nu lär jag väll återvända till böckerna igen... Går segt!

Som det ser ut just nu så har jag min fösta kuggade kurs framför mig. Men så illa att jag inte klarar nästa omtenta kan det väll inte vara? Ska man göra en taktiktenta denna gång?

//Caroline


Tenta plugg!

Ja då sitter man här igen med böckerna och försöker förstå och lära sig allt som står i dem.
Går inget vidare vill jag säga men ska ge allt nu i några dagar för att sedan få en hel veckas ledigt!!
Känns bra att ha något att se fram emot.

Igår var jag och några från klassen på byggmässa i stockholm, mycket trevligt och roligt.
Fick se en kändis också, Paulo Roberto var där och hade en enligt mig helt värdelös föreläsning om kost och träning. Hmm inte äta kalaspuffar till frukost och inte dricka läsk? Viste jag ju verkligen inte innan?

Under dagen hade vi som följde med på mässan även chans att vinna en Ipad genom att svara på några frågor och en utslagsfråga. Jag hade alla rätt men tyvärr för långt ifrån utslagsfrågan så det blev ingen vinst :/ dock var det en annan tjej i klassen som vann vilket känns lite bättre i vilket fall :)

Snart kommer Tjabo hit en sväng och gör mig sällskap, mamma och glenn jobbar sent så för att han ska slippa vara i hundgården hela dagen tar jag hand om honom i några timmar. Inte ska stackarn vara där ute ensam när han kan kramas med mig.

Nej nu är det byggfysik som gäller!

//Caroline

Nörd

Har suttit på hemnet hela morgonen, älskar att titta på massa olika lägenheter och hus de ger mig så mycket ideer och insperation.
Vi ska ju tapetsera om och renovera lite snart så det behövs massa ideer.


//Caroline

...

Nu sitter jag i soffan och slappnar av, ska göra mig lite kaffe snart så man får lite mer energi.

Lägenheten är så gott som färdigstädad, lite kvar i köket bara men jag har orkideerna på vattning i diskhon vilket gör det lite bökigt att städa klart köksbänken.

Älskar verkligen doften utav nystädat, så himla frescht :)

//Caroline

Vårstädning!

Äntligen är det dags för den där jobbiga men ändå underbara vårstädnigen!
Ut med vinter och in med vår. Älskar när man kan vädra ur lägenheten för första gången på året.


Idag hade jag velat haft en bil! Hade underlättat något fruktansvärt mycket.
Skulle behöva handla, köpa present till Johan, gymma, systemet mm

Har hittat en vår jacka som jag är jätte sugen på! Dock är den lite dyr och jag vet ju att jag behöver spara de små slantar jag har kvar :/ Ska fundera på det men ooh vad sugen jag är!

Nej nu ska jag slå på musiken och ta tag i lägenheten :)

//Caroline

Äntligen kan man se ett slut!

Har varit en galen tid nu senaste veckorna.
Den här veckan skulle 2 st PM en artikel och en viktig redivisning utföras.
Idag kan jag äntligen börja se ett slut på detta!

2x PM - Check
Artikel- Check
PowerPoint till redovisning- Check

Nu har jag bara redovisningen imorgon samt förberedelse och redovisning av artikeln på måndag kvar, sedan är det bara byggfysik som gäller. Anar en svår tenta så måste plugga som en idiot till den!

Jaja nu närmar det sig tenta p så då vet ni ju att det blir mycket uppdateringar här ;)

//Caroline

Finbesök!

Imorgon kommer världens underbaraste mysigaste Tjabis hit och ska hålla mig och Johan sällskap fram tills lördag eftermiddag.
Mamma och Glenn ska till storstaden för någon konsert, så jag ska vara hundvakt.
Har jag verkligen inget emot, tycker det är så skönt att ha en hund i närheten, ingen nyhet för alla som känner mig att jag är hundtokig. Men dem är ju så himla goa, roliga och sociala.

Blir lite middag med klassen också, de andra ska ut också men inte jag. Det räcker gott och väl med fylla två helger i rad, en tredje är överskattat, är ju ingen tonåring längre. Buuhuu tänk att man ska fylla 23 år till sommaren, galet vart tar tiden vägen? Men nej jag har ju sagt att jag stannade vid 20, äldre blir jag inte, inte än iaf...

//Caroline

...

Jag skrev ju förut att jag skulle lägga upp en bild på min skosamling. Den kommer nu, jag trodde att de var fler men antar att det är positivt att jag inte överskrider siffran 30 än ;)


...

Jag börjar få en liten samling med skor nu, tänkte att jag skulle ta ett gruppfoto vid något senare tillfälle. Inte för att jag tror ni skulle vara värst intresserade utav de, mest för att jag själv är nyfiken på vad jag har i lådorna där i skåpet ;)


//Caroline


Trött tjej

Ögonen vill inte riktigt vara öppna så ska lägga mig snart. Är inte bakis men har man bara sovit ca 3 timmar så blir man lite sliten. Funderar på en sovmorgon imån för att ta ikapp förlorad sömn. Får se hur de blir:)

//Caroline


Underbart

Kan inte med ord beskriva hur bra det var igår. Bästa på länge! Vilket drag, och inte hade man då velat stå på en plattform mycket bättre stämning på dansgolvet. Nej nu ser jag fram emot summerburst!

Hotellet är super mysigt, god frukost och vacker utsikt. vi kunde inte ha det mycket bättre. Vill inte checka ut:/ !

//Caroline


TAGGA TAGGA!

Ååh har sån bra helg att se fram emot!
Imorgon tar jag ett tidigt tåg till huvudstaden ochmöter upp Sarah för en shoppingvända!
Sen ska jag allt se till att få se hennes lägenhet :)

Efter de checkar jag in på hotel och väntar på Johan som kommer senare eftersom han jobbar.
På kvällen blir det troligen middag men gänget som vi ska ut med på lördagen, super trevligt.

Lördag är dagen med stort D! Avicii, behöver jag säga något mer?

Sen åker vi hem igen på söndag.

Kommer blir så himla bra, nu ska jag bara överleva klädpaniken som börjar komma. Hmm slutar väll med att Johan lägger upp ett youtube klipp som är identiskt med det som finns uppe, ni vet det när tjejen ska till London eller vad det var och lackade ur. haha, de är nog jag i ett nötskal..

//Caroline

RSS 2.0