resfeber x 1000

Fyfan, mamma kommer om en timme och skjutsar oss till tåget. Jag är så nervös så jag vet inte vad jag ska göra av mig själv. Nästan ångrar att jag ska åka iväg. Tänk att jag ska behöva vara så himla flygrädd.

Inte kan jag ta lugnande eller alkohol heller för om olyckan skulle vara framme måste jag vara skärpt. Då kan man inte vara dåsig eller vinglig på benen om man ska springa över dem andra för att ta sig ur planet. Men nu har jag iaf johan att hålla i handen till skillnad mot sist när jag åka själv.

Nej bort med negativa tankar, imorgon ligger vi på stranden och har det skönt.

//Caroline

Torsdag

Igår ghjorde jag mitt sista pass som sommarjobbare på pressbyrån för iår. Kommer jobba lite extra där under hösten och kanske våren beroende på hur det blir med den nya ägaren. Vore bra om man kunde få ihop lite timmar vid jul när det inte är mycket till skola :)

Iaf så har jag skrivit ner packningslista, inköpslista samt kom ihåglista inför turkiet. Kan inte fatta att vi åker på lördag! Galet. 
För att inte komma efter med matten så sitter jag nu med repetiotion av gymnasiets så jag åtmindstonde kan grunderna. Kommer ju vara repetitionsveckan som jag missar när jag är borta. Och första föreläsningen i byggplanering som tydligen skulle vara jätte viktig.... Jävla anna ska då förstöra allt. varför lägger människan in föreläsning under rep.veckan? Jag har inte gillat henne tidigare och verkar inte som att jag tänker ändra mig till den här kursen heller.  Typiskt, det går åt så mycket energi när man inte gillar någon. Onödig energi som man bättre kan lägga på annat.

Nej nu ska jag försöka ringa mamma igen. Människorna i det huset har allvarliga problem med telefonen. Svarar aldrig när man ringer. Undrar varför dem ens äger en telofon om den inte ska användas...

//Caroline

...

Har sökt studiemedel inför höst och vårtermin nu.
Fattar inte, fick inte tjäna mer än 49200 på en termin. Hur ska jag kunna veta hur mycket jag kommer att få ut för juli och augusti? Före skatt dessutom... Kommer säkert att överskrida den summan!
Kommer inte kunna jobba mycket mer i höst iaf om det ska vara så låg summa?
Blir riktigt arg på detta, varför ska man inte uppmuntra till att man jobbar. Det är ett lån jag tar från csn, ska ju betala tillbaka pengarna. Och varför räknar man med juli? då går väll ingen i skolen om man inte tar sommarkurser?

Där gick mitt humör ner rejält.

//Caroline

Halloj

Sitter och väntar på att DHL ska komma med vår diskmaskin. Hoppas dem kommer snart för jag vill ut och sola, tänker inte ta emot dem i bikini. Fast det är klart då kanske dem bär in diskmaskinen åt mig utan att ta betalt för de ;) haha, det är en gåta för mig hur jag ensam ska kunna bära in den... Kanske bikini är svaret på den gåtan. Nej så kul ska dem inte få det. Skulle vara typiskt om solen hinner försvinna innan jag kommer ut.

Idag ska jag iaf träna, har inte bestämt mig om det blir gym eller bara jogga. Troligen en joggingtur. Tråkigt att åka till gymmet själv.
Kanske skulle försöka mig på 6-7km idag?

Jag längtar så jag håller på att dööööööö!








//Caroline


...

Blev ett kort pass på jobbet idag, endast 2h.
Skulle ha jobbat till 12 men var klar med mitt redan vid 9 så chefen lät mig åka hem kl 10 istället.
Lyxigt! Det lönar sig att arbeta hårt.
Har fått en hel del beröm från henne och det värmer. Min chef ger inte någon beröm om dem inte förtjänar det!

Idag har jag planerat lunch med pappa och sedan blir det fika med några tjejer i klassen. Ska bli så himla trevligt!

Imorgon är jag ledig, sen jobbar jag resten av veckan. Men det känns som sista rycket nu, nästa vecka jobbar jag bara 2 dagar (om dem inte ringer in mig vilket inte är ovanligt) och veckan därefter bara 3 dagar. Sedan är mitt sommarjobb slut. Men jag blir kvar och extra jobbar om det finns möjlighet till det beroende på skolan.

Jag och Johan har bokat turkiet nu, den 25 augusti åker vi om allt går som de ska. Johan kan ju få akuta saker på jobbet vilket skulle kunna leda till att vi får avboka resan. Men ärligt så funderar jag på att åka själv annars, jag måste få en vecka semester har faktiskt jobbat hela sommaren med inte många lediga dagar!

//Caroline

...

Vilodag från träning idag och tro mig det behövs!
Mina ben är helt slaktade, magen lika så.

Jobbar kväll idag vilekt är den största anledningen till vilodag. Gillar helt enkelt inte att göra något speciellt då jag redan vid 11 måste börja göra mig iordning. Blir bara stressigt om man planerar saker.

Jag har tagit mått på min kropp idag också vilket innebär att jag börjar se allvarligt på detta nu.
Vill så himla gärna ha en vältränad kropp! Dels för att det är snyggt men även för att jag vill må bättre. Nu är jag ständigt trött och allt känns jobbigt. Hummöret svänger som jag vet inte vad och jag skäms över min kropp. Mest för att jag varit så dålig på att göra något åt det.

Men allt får ta de tid det tar. Jag tänker inte äta någon diet eller så.

//Caroline

En helt galet stolt tjej!

Jag, Caroline Anny Norrström har idag joggat 5,17 km på 33 min!
Och detta har jag lyckats med utan att dö, och till och med utan att bli speciellt trött. Hade lätt kunnat jogga 1-2km till. Vad har hänt detta som var mitt mål för bara en vecka sedan.
Jag verkligen älskar mina norrströms gener. Bättre kan man inte ha, att inte ens behöva träna ihjäl sig för att få bättre kondition är ju helt underbart för en lat person som mig!
Det var skönt att springa, det var till och med kul. De bästa house artisterna hjälpte mig runt. Musiken fick mig att helt glömma att jag tränade, jag flög fram.

Jag är stolt!
Jag är lycklig!

(vet att tiden kanske inte är den bästa egentligen men för mig är den riktigt bra!)



//Caroline

Träningsverk

Känns som jag blivit överkörd av en lastbil eller något. Hela kroppen verker ju för tusan!!
Men det stoppar mig inte från att ta en springtur idag. Ska försöka springa 5 km, vi får se hur det går.

Jag och Johan fick lov att köpa en ny diskmaskin idag, den gamla har strulat länge och nu fick vi nog.
Ingen av oss kunde tänka sig att börja diska förhand så vi bestälde en ny helt enkelt. Den kommer nästa vecka troligen :)
Vi ska ju renovera köket så det var väll lika bra kanske.

Nu har jag en intensiv vecka kvar på jobbet sedan är det inte mycket arbetsdagar kvar på mitt sommarjobb.
Har lite strödagar bara fram tills den 23 agusti.

Önska mig lycka till på mina 5 km till döden....

//Caroline

Bilder

Tycker faktiskt att jag såg riktigt bra ut på den tiden. Så himla osvenskt att skriva det!










//Caroline

Härlig dag!

Kan inget annat än vara glad idag.
Behöver en ledig helg känner jag!
Tog sovmorgon till ca 10, var så himla skönt att få ligga kvar i sängen.
Efter frukost osv så åkte jag och Johan till gymmet, kan ha varit ett av mina bästa träningspass i mitt liv. Körde 5km på crosstrainer på endast 30 min. Väldigt bra för att vara mig. Dessutom hade jag ganska bra motstånd på också. Enligt maskinen ska jag ha brännt nästan 500 kcal, mycket bra! Sedan tuktade jag framför allt mage men gjorde någon ryggövning och bicepsövning också. Träningverk kommer vara ett faktum imorgon!
Det som var så himla konstigt var att jag gillade att träna idag (det händer inte ofta i min värld, träna är bara jobbigt inte kul).

Efter gymmet lyxade jag och Johan till det med en fika på stan i solen, myspys!
Nu har han åkt på kusinträff och jag väntar på Jenny som ska komma hit snart. Blir att laga lite mat hyra film osv :)
Ser nästan ut som ett regnväder är på väg in så lika bra att inte vara ute och festa. Egentligen är jag lite ölsugen men alla verkar gå ut i rättvik ikväll och jag orkar inte ta mig dit så därför blir det inget sådant.
Lika bra att vila upp mig inför nästa vecka också eftersom jag jobbar sex dagar då. Jag har inget emot att jobba men nu längtar jag lite till skolan faktiskt. Ska bli himla kul att träffa klassen igen !




//Caroline

...

Har aldrig varit så svettig i hela mitt liv!
3,19 km på 19min 45 s. Usel tid men för att vara mig är det helt ok faktiskt!
Min kropp ska genomgå en förvandling. Från grymt otränad till helt okej tränad. Jag har bestämt mig men vet inte hur jag ska ta mig dit.
Får fundera ut det på vägen, nu kör jag små steg och första målet är att klara 5 km utan att dö.

shit svettas fortfarande som en gris! hur länge ska man eftersvettas. Guuuuuuud vad jag önskar att jag tränade mer som liten!
Inte kan jag hoppa in i duschen heller för Johan är och gymmar och har jag hunnit duscha innan han kommer hem så tror han inte på mig om jag säger att jag har joggat.

//Caroline

RSS 2.0