...

Hejsan!
 
Hade första tentan idag, gick förvånansvärt bra? Men det kanske är ett dåligt tecken, vi får vänta och se helt enkelt. Hade iaf uträkningar på allt och tre stycken är jag rätt säker på. Resten måste jag väll ändå ha delpoäng på? Helt säker på att jag inte var helt ute och cyklade. (det var 6 uppgifter sammanlagt)
Efter tentan åt jag en pizza med ett par tjejer i klassen. Vi har som tradition att fika eller luncha efter en tenta.
 
Hem och la mig i solen en stund. Jag har den sjukaste brännan någonsin, har bara solat framsidan och inte ryggen. Ni kan ju tänka er hur det ser ut! Som tur är har jag inte fått så mycket färg och tror bara det är jag som ser det.
 
Nyss var jag ut på en joggingrunda eftersom runkeeper sa åt mig att springa idag. Det gick super bra, ca 6,4 km i ett långsamt tempo. Jag känner verkligen skillnad på konditionen nu men vågar inte öka tempot. Är rädd att jag inte ska orka hela streckan så nu går det jätte sakta i början och sista kilometern när jag inser att det finns mer energi kvar ökar jag något. Men satan vad man bränner kalorier när man joggar länge! Har till och med svårt att äta ikapp så jag får i mig tillräckligt med kalorier. Slutar med att jag äter något onyttigt bara för att komma upp i rätt mängd. Jag har börjat blanda protein och kolhydratspulver nu. Konditionsträning kräver kolhydrater och ska man bygga upp bättre kondition och hjälpa kroppen med återhämtning så är det absolut förbjudet att sluta med kolhydraterna. Men att jag är JÄTTE emot den dieten vet ni ju redan ;)
 
//Caroline

...

Gud vad det är tråkigt att sitta inne och plugga när det är så fint väder ute! Men det är bara att bita ihop och hoppas att det blir fint hela sommaren!
 
Idag blev det en tur på ca 5 km, gick tungt och tror benen var lite trötta från igår. Imorgon blir det en vilodag och så kör vi 6,4km på torsdag :) Vet inte om jag skrev det men jag följer att träningsprogram från runkeeper som går ut på att man ska kunna springa 1 mil på mindre än 65 min efter 16 veckor. Mitt mål är visserligen bara att klara milen men det är klart en bonus om jag lyckas få upp ett tempo också. Jag kan verkligen rekomendera detta program för er som är lika otränade som mig. Man vågar springa längre sträckor och blir inte "lat" efter en kilometer. Allt handlar om inställning, vill du klara sträckan så gör du det! Dessutom tvingar du ut dig på en löptur även om du haft en skit dag och är hur trött som helst!
 
Och som alla säkert vet har P&L gått i konkurs. Det är så sorgligt, tänker på alla underbara minnen man haft från festivalen. Vecka 26 var en helig tid och en av det bästa höjdpunkterna på året. Det positiva är ändå att jag haft precis rätt ålder för att få uppleva festivalens höjdpunkt. Hade man varit 40 år hade inte festivalen varit samma sak eller lika betydelsefull.
Ååh jag saknar redan alla timmar man spenderade på tureplan med ett underbart gäng och oftast underbart väder! Alla underbara festivalare som fyller staden, den enormt bra stämningen! Jag kan inte fatta att det är slut! Hoppas någon tar upp festivalen och kör den i något nytt koncept. Den behöver inte bli störst i Sverige bara finnas i lilla Borlänge.
 
//Caroline

...

Jag fortsätter att imponera på mig själv. Det är dags för mig att skaffa bättre självkänsla!
Idag joggade jag hela 8 km utan att stanna en enda gång. Jag höll ett sakta men stabilt tempo och tog mig igenom hela sträckan utan några större problem. Blev trött två gånger men då vart jag arg på mig själv och intalade mig att det bara var dumt att bli trött eftersom jag inte skulle stanna innan mållinjen, sedan blev jag pigg igen. Var pigg tills de sista 100 meterna kom, som vanligt. Det är väll psykologiskt men jag dör varje gång jag kommer in på slutsträckan. Spelar ingen roll om jag sprungit 3 eller 8km.
Dessutom klarar jag tenta efter tenta trotts stora tvivel på mig själv.
Jag har ett flertal gånger klarat av att säga upp mitt förhållande till godis.
Lyckas på något vis alltid fixa ett arbete även om det ser dyster ut.
Hela tiden klarat av saker som jag inte tror är möjligt för mig, eftersom jag i min värld är rätt dålig på allt.
 
Nu får det faktiskt vara nog med dessa ord "jag kan inte", för jag kan faktiskt om jag vill.
 
//Caroline

...

Nu var det bra länge sedan jag bloggade.
 
Igår hade jag en galen tur och det ledde till ett sommarjobb. Eller det är tur blandat med hårt arbete kan man väll säga. Nu kommer jag iaf tillbringa sommaren på 7-eleven/shell. Tror ingen kan förstå vilken lättnad det är!
Nu slipper jag gå hemma hela sommaren plus att jag inte behöver snåla som tusan med slantarna.
 
Just nu är jag mitt uppe i tentaplugg och därför är jag avstängd från omvärlden i ca två veckor. 
 
Annars då? Altanen går framåt, springningen gick jätte bra till igår då jag fick ont i halsen igen :/ Men det är bara att ta nya tag när det gått över, tänker inte deppa ihop för det.
 
Har nog inte mycket mer att berätta, gör inget annat än att pluggar på dagarna så det händer inte så mycket i mitt liv.
 
//Caroline

...

Så galet skönt med långhelg!
Har dock massor av plugg att ta mig igenom men det är ändå trevligt att kunna studera hemifrån.
 
Tiden bara springer iväg! Nästa vecka ska ett stort projekt lämnas in och det är mindre än en månad kvar till första tentan. Panik! Är en riktigt stressig period just nu och jag är förvånad över att inte hela klassen är utbrända. Två tunga räknekurser och dessutom ett projekt på det. Vi läser egentligen 4st kurser just nu vilket är rätt mycket. Men man ska väll inte klaga antar jag, det finns dem som har det värre.
 
Vi har börjat med vår altan nu. Äntligen, trodde aldrig det skulle bli något där ett tag! Johan kan vara lite väl petig med detaljer medans jag är impulsiv och tycker det bara är att starta gräva så löser sig resten;)
Ser fram emot mycket grillning och frukostar där i sommar. För fint väder måste det vara efter den hemska sommaren som var förra året!
 
Nu är det dags för lite hållfasthetsräkning!
 
//Caroline

RSS 2.0