22år gammal, för gammal för krogen

Jag har ju länge känt att jag är för gammal för att gå ut på S2 och nu sa jag och Johan att det är fasen sista gången vi går dit frivilligt. Alla är så små, 94:or får lixom komma in nu!
Nästa gång får det bli att testa liljan och hoppas att det kan vara kul där.
Annars får man väll bara gå ut på studentfester antar jag.

Uuh jag har sådan åldersnoja!

En annan har ju också varit lite yngre.... -07




//Caroline


...

Helgen blev inte helt som planerat.
Med tanke på hur utmattad jag känner mig i kropp och psyke så ville jag bara få återhämta mig och avstå från allt vad fest heter, har ju inte druckit något men fortfarande inte fått tagit ikapp sömnen.
Var iaf hem till Milo i fredags då det var klassfest. 
Super trevligt men jag gick hem lite tidigare och var inte med ut till krogen. Helt enkelt för jag inte hade energi till det.
På lördag fick jag iaf en liten sovmorgon, men sedan gick dagen i ett.. Då jag lånat bilen hela helgen så passade vi på att åka till colorama, tittade på tapeter i 1,5 h innan vi gav upp.
Vi fick med oss lite prover hem och nu har vi nog till och med bestämt vilken det blir:) Efter Colorama åkte vi till kuppan eftersom Johan behövde en vårjacka (nu blev det jag som köpte en istället).
Vi tog en fika och åkte sedan hem för lite tacos mys.
Så får Johan för sig att han ska hem till grabbarna en kortis och ta någon öl.
Jaja en kortis tänker jag men hoppas att det bara blir så och eftersom jag är chafför så följde jag med.
Såklart slutade allt på S2, skit drygt jag som verkligen INTE ville ut men hade inte hjärta till att säga nej då dem hade så trevligt. Fick iaf hem karln vid 1 tiden.
Söndag morgon for vi till Mora för att se kusin min tävla i hoppning, hon fick första placering! Är jätte duktig tycker jag. Var kul att träffa dem, är ju så sällan.

Nu har jag och Johan städat lite i lägenheten och jag sitter ännu mer utmattad i soffan. Fuck jag som skulle återhämta mig. Men det har varit en jätte trevlig helg som tur är!

//Caroline

...

Jag vill ha några par skor från JEFFREY CAMPBELL!
Punkt slut!
Ge mig...

//Caroline

...

Trodde aldrig att jag skulle bli människa igen efter helgen som var, men börjar redan känna mig piggare!
Tror jag har så mycket att göra nu så hjärnan förstår att det inte finns tid för trötthet.

Har iaf varit förbi pappa idag så han kunde visa lite hur det funkar på kontoret, ska sitta där en del nu i maj när han sticker iväg till turklandet för att sälja lägenheter. Blir troligtvis mest att studera på kontoret vilken kan vara bra för då har jag en viss avsatt tid som jag måste plugga på!

Nu har jag bestämt mig för några vita månader, ska bli så skönt! Har varit alldeles för mycket festande dett år så nu får det fasen vara slut på det. Även om man bara dricker någon öl så rubbar den förbränningen i kroppen och det vill jag inte, så innehåller den ju några kalorier också! Kan ha kul utan alkohol.

//Caroline

Vilken helg!

I torsdags åkte jag och Tilda, Lisa, Lina till Stockholm för att våldgästa Sarah!
Helgen har varit helt galet bra gör en kort sammanfattning.
Fredag:
Börjar dagen med en sväng på stan för lite shopping och lunch. Vi käkade på TGI Friday tror jag de hette, super gott! Öl till maten blev det också såklart ;)
Sedan åkte vi hem, lagade mat och gjorde oss iordning för kvällen. Började förfesta på ett student hak i hannige för att sedan bege oss vidare till stureplan. Blev halvt kaos när vi skulle in på krogarna med de slutade på Spy Bar. Inget ställe jag skulle rekomendera, det var ingen jätte höjdare. Självklart så avslutades allt med donken. Kom hem ca 4.30 tror jag :)

Lördag:
Åkte in till stan även danna dag, käkade lunch och tittade i lite butiker.
På kvällen lagade vi mat och gjorde oss iordning igen, lite trötta men med lite musik så tagga vi till och tur var väll de för kvällen kan ha varit den bästa på bra länge! Vi satsade på att komma in på sturecompagniet då Sarah hört att det skulle vara riktigt bra musik och nice folk. På tunnelbanan in sitter en kille bredvid och önskar oss lycka till att komma in där.. skulle enligt honom ta flera timmar. När vi kommer dit är kön riktigt lång, Sarah säger att vi ska tränga oss jag tänker jo säkert att det ska lyckas... Men tio min senare var vi inne! Lite ögonkontakt med vakten och han kommer på en gång och frågar om vi fått hjälp. Ibland är det bra att vara tjej och att ha så snygga kompisar! Gick iaf och la mig vid 6.00 och upp igen 8.00. Är allstå rätt sliten nu men det var de så värt!

//Caroline

Yeah!

Sitter helt utslagen i soffan, huvudvärk och snuva som bara den!
Dagen har gått så fort idag, haft lab vilket inte var så svårt var bara så rädd att smutsa ner mig eftersom jag skulle direkt till pressbyrån på vad jag trodde var en jobbintervju. Det var det inte, hade redan fått jobbet tydligen! :D Hon ville mer informera mig om saker och ting samt fråga mig vad jag hade koll på osv.
Så nu har jag även lite extra jobb och såklart sommarjobb. ;) Ska bli så kul!

Nu ska jag packa, imorgon blir det huvudstaden med bästa tjejorna. Typiskt bara att det verkar som att helften av oss är sjuka :/

//Caroline


...

Som vanligt har jag helt fruktansvärt dålig insikt i hur jag skriver på tentorna, ännu en tenta där jag förväntar mig U men så ser jag att det står en fin 4:a på papperet! Underbart! Klarat varenda tenta hittills. Det känns så fruktansvärt bra att inte ha något som släpar efter.

Imorgon ska jag på jobbintervju! Är jätte jätte nervös, vill så gärna få jobbet.

Tycker det är så fruktansvärt hemsk hur snabbt livet kan ta slut, man börjar verkligen tänka till när saker som dessa händer.


//Caroline

Snö?

Ja man behöver inte titta ut för att veta att det snöat i natt, står på varenda FB status.
Har aldrig riktigt fattat varför man ska skriva en status som alla andra redan skrivit?
I vilket fall tror jag det måste vara något allvarligt fel på mig då jag nästan tyckte det var lite mysigt att se snön igen, bara den inte stannar så länge.

Börjar först vid ett idag och funderar på gym efter skolan men vet inte om jag orkar? Blev lite opepp nu och så är det jobbigt att bära runt på väskan.

//Caroline

Helgen

Igår blev det en lite utgång, jag drack knappt något och ooh så skönt det var att gå ut nykter.
Underbart att vakna dagen efter och vara pigg och kry. Fasen vad folk inte kunde bete sig på dansgolvet igår, blir så förbannad!
Annars så var de en trevlig kväll jag var rätt trött och halvt osocial men man kan inte alltid vara på topp.

Har sådan huvudvärk, vet inte varför den har suttit i sedan i fredags så migrän kan de väll inte vara?
Fick till och med lov att ta en värktablett och då kan jag lova att det har gått långt. Äter aldrig medicin i onödan, tror inte det är bra för kroppen med massa tabletter. 

Nu ska jag torka håret och sedan blir det iväg till Willys för att fylla upp kyl och frys.

Har iaf konstaterat att det blir betydligt mer nyktra festkvällar framöver! efter stockholm tror jag att det blir vit månad fram till sommaren! Om det inte blir någon klassmiddag eller så förstås :)



//Caroline

...

Igår hade jag och mamma lite film mys här hemma. Johan har ju rymt till Örebro för In Flames konsert och glenn till fjällen så vi passade på att vara själva.

Nu sitter jag här uttråkad i soffan och vet inte vad jag ska hitta på. Ska väll göra mig iordning snart då det tydligen blir utgång ikväll. Är verkligen inte sugen men man får väll ställa upp, det blir säkert trevligt. Nyktert för min del ska ju dricka nästa helg, någon måtta får det allt vara. Sedan efter stockholmshelgen ska jag fasen inte dricka på ett bra tag framöver! Det är alldeles för jobbigt, haha.

//Caroline

...

Ja men jag är jätte hungrig! Har ju ätit skant de räcka då?
Blir så irriterad...

//Caroline

...

Verkligen grått ute idag, ser ut som det regnar lite också.
Men det gör inget just nu, jag sitter här i soffan med min kaffekopp och myser. Ska snart hoppa in i duschen och sedan ta ikapp lite serier som jag missat. Spyr snart på alla dessa serier, är för många som jag tittar på så det tar ju fasen upp hela livet men inte kan jag sluta titta för det?

Annars så kanske jag ska till stan så pappa får lära mig arbeta på kontoret, har ju dock inte lust att cykla dit i detta väder! Plugga ska jag göra i vilket fall, får inte komma efter nu speciellt då det är tre tentor denna period.

Påsken var jätte mysig, skönt att komma upp till stugan även om det var himlans kallt ute. Tjabo var så lycklig av att få springa lös och göra av med all energi som han har i överflöd, beter sig som en valp fast han är vuxen!

//Caroline

Dag 10

Halloj!

Nu har väll påsken börjat antar jag. Vi ska snart åka till Säter och äta påskmiddag, imorgon åker vi till stugan för ännu mer mat.. Jag är mycket spänd på hur jag ska klara de med allt gott och onyttigt. Tror jag faller dit på fikabröd idag, kan inte säga nej när dem bjuder känner mig så otacksam då. Hur blir man av med den känsla? Ingen kan ju tvinga mig att äta massa socker och inte kan väll folk tycka att man är otacksam bara för att man väljer nyttigare alternativ. Gud jag tänker för mycket!

//caroline


Jag skriver inte rubriker!

Jag kan då inte förstå varför man ska skjuta upp allting hela tiden!
Idag har jag checkat av massa saker som gått och tyngt mig och tänk så mycket lättare jag känner mig nu.
Det enda som är jobbigt är att jag alltid brukar "belöna mig" med något gott när jag varit så duktig... Det får jag ju inte nu :/ 

Så här har jag iaf tänk om påsken. Jag brukar ju ha uppehåll på ca tre veckor, men om jag äter godis i påsk så måste jag börja om igen. Och det kan ju vara bra får då har jag knappt ätit något i över en månad med undantag det som halkar ner i magen över just påsken. Vi får se hur det blir och går!

//Caroline

...

Jag håller tummarna för att jag får ett sommarjobb!
Har skjutit upp det hela tiden, men idag tog jag tummen ur röven och passade på medans jag har bil, åkte runt till några eventuella möjliga jobb.
Jag kunde inte bry mig mindre om att vara ledig under sommaren, vill bara jobba jobba jobba!

Jag fick iaf positiv respons på alla ställena så det känns något bättre nu, tror verkligen att man tjänar på att åka dit med CVt och presentera sig direkt.


Idag har vi haft övning i mätteknik, var så kallt ute men vi hade en underhållande lärare iaf.
Känner mig inte speciellt pepp på vägtekniken imån men ska dit i vilket fall, måste ge föreläsraen en chans till innan jag börjar skippa hans föreläsningar. Har inte köpt block än kom jag på nu, lär fixa det till nästa vecka!



//Caroline


Halloj!

Första dagen på den nya perioden, känns nog som det blir en lite halv seg tid med halvt intressanta ämnen.
En av föreläsnarna var det värsta jag varit med om, så fruktansvärt tråkig. Fattar inte hur man ska kunna klara sig igenom alla dessa föreläsningar med honom. Pratade tyst och helt utan engagemang dessutom om helt ointressanta och uppenbara saker.

Påsk är planerat nu, långfredagen blir middag i Säter hos Johans familj och på lördagen åkr vi till stugan där mamma och Glenn är samt resten av släkten. Blir där tills söndag troligtvis, så skönt att komma upp till stugan det är så avslappnande att bara stänga av all elektronik. Det bästa är nog att se Tjabo helt överlycklig och full av glädje när han kan springa runt lös och känna sig fri. Stackarn vågar knappt hoppa in i bilen för att handla, han är så rädd att det ska vara dags att åka hem.

//Caroline

...

Jag tål inte denna kylan som har kommit tillbaka helt ovälkommet!
Kan ju inte träna som jag tänkt mig då det inte finns i mitt vett att springa ute eller knappt ens lämna lägenheten för att frysa rumpan av mig! Jag struntar nog till och med att gymma idag, alldeles för kallt att ta sig dit.

Ska börja rita på vår altan som troligtvis byggs i slutet på april början på maj. Kommer bli hur mysigt som helst, vi kunde inte fått det mycket bättre än så här. Är så glad att vi inte fick de andra lägenhetena som vi budade på.
Så blir det massa grilla här i sommar!

//Caroline


...

Alltid lika kul att slänga iväg en tusenlapp på kurslitteratur :/

//Caroline

Dag 6

Ja hur går det för mig och mitt nyttiga liv?
Som jag misstänkte så blev det lite fusk i helgen, eller jag har snarare släppt lite på tyglarna. Jag tillåter en del onyttig mat samt lite alkohol ibland, men med måtta! Kan ju inte äta pizza varje dag i veckan om man säger så.

Så förutom maten och ölen så har jag klarat mig än så länge. Igår var en riktig prövodag och stackars Johan fick stå ut med ett hemskt humör igår kväll. Men jag höll mig undan, det är det viktiga.
Känns jobbigt nu när påsken kommer dock, jag gillar inte att tacka nej till fika osv för det känns otrevligt.
Och så vill man ju gärna gå loss på godiset när det blir billigt. Men klarade mig hela halloween så då borde väll inte detta vara något problem? Värre att pms vecka börjar, usch får nog be om ursäkt till Johan innan jag blir helt odräglig. Kanske bara ska låsa in mig en vecka, vore nog bäst så!

Idag har jag satt upp nya gardiner i köket, blev riktigt bra och så ska jag ha en fin vit tapet till det!
Tänkte att jag skulle plocka ordning lite i övriga lägenheten också, men senare. Blev så lat nu när jag satt mig i soffan.

Kanske blir en sväng till gymmet på eftermiddagen men det beror på min hals och hälsa. Fasen jag har klarat mig så länge från att bli sjuk men igår kväll kom halsont och det sitter fortfarande i, känner mig också svag i kroppen precis så som när man håller på att blir sjuk.




//Caroline

Lördagen

Mycket trevlig dag igår, började med gym på förmiddagen (känns i kroppen idag) sedan kom Anette och Anders förbi på lite fika.
På kvällen gick jag och Johan till stan för att möta upp pappa och familjen för att fira att kontoret är klart och öppet. Åt på resturang och sedan gick vi till S1 för att ta någon öl.
När vi sagt hej då till pappa och Anna hamnade vi på S2 då Johans polare var där.
Det var en hel del kända ansikten som man inte sett på ett tag vilket var mycket trevligt, börjar dock känna mig alldeles för gammal för S2 och Klin. Längtar till Bolanche öppnar igen. Usch nu kom åldersnojan igen!

Idag hoppas jag att Johan följer med till kupan och om Jenny lever kanske vi ska ta och träna lite.
Annars ska jag ut och springa eller ta en PW, måste röra på mig lite iaf :)

//Caroline


RSS 2.0