Lycklig tjej!

Idag har det då varit en bra dag!
Vi fick tillbaka tentorna och blev glatt överaskad av resultatet. Trodde inte ens jag klarat akritekturen och så sätter jag en 5:a! Bra jobbat. Haha jag som knappt vågat titta på Henrik för att jag trodde jag skrev så dåligt resultat. Så det kan gå. Skönt att inte ha någon omtenta som ska pluggas till och så kommer ju csn utan problem än så länge ;)
Byggmaterial gick bra den med, satte en 4:a och jag är super nöjd med det.
Har inte riktigt dessa prestationskrav som många har att dem alltid vill sätta högt betyg. Jag blir glad för 3or jag ;)
Nej det gjorde hela min dag att det gick så pass bra :D:D:D

Sedan fick jag ju lov att fira med en fika på kuppan, har egentligen ingen budjet för fika, resturang osv denna månad men med dem betygen så får man då unna sig!

Bläää apropå budjet.... Den är verkligen åt helvete denna månad! Vet inte riktigt hur jag ska få ihop det med julklappar osv. Så vill man ju julfira lite med klassen innan alla tar lov och försvinner på olika håll, man vill ju hänga med de andra vännerna också på roligheter, nej fyyy för att vara fattig.
Vill ha nya kläder till juldag och nyår samt julafton. Så mycket jag vill så lite jag kan..

//Caroline

...

God morgon!

Idag väntar som tur är bara en föreläsning. Sträckte ju till ryggen igår på någe konstigt vis så kunde knappt stå för jag hade så ont, är lite bättre idag kan dock inte böja mig ner. Går så rak i ryggen så folk lär tycka jag är dum i huvudet.. Går dessutom rätt sakta då jag känner att vissa steg kan hugga till! Hur jag ska få på mig skorna vet jag inte, får nog ben Johan hjälpa mig. Haha guuuu säger då det snart är man pansionerad! Gamla kärringen har dessutom fått ryggsmärtor ;)

Nej nu ska jag dricka upp mitt te och bege mig till skolan. Vet inte riktigt vart vi ska vara heller så lär väll få gå runt och leta :/

//Caroline

...

Är helt slut vill jag lova!
Sov lite dåligt inatt så är väll dels pga det, går ju inte att sova någe bra när man inte har Johan bredvid sig.
Följde med mamma till Melsta och gick ca 8 km, guuu vad det var mycket backar lär ha en fin träningsverk imån.
Sen har jag hjälpt mamma att damma och fixa lite julemys ;)

Nej nu ska jag fixa lite till :)

//Caroline

...

Har precis lämnat av Johan på tågstationen. Han ska till storstan och festa loss med grabbgänget :)
Är så fruktansvärt trött så jag ska nog sova middag nu.

//Caroline

Lite för lite bilder

Caroline Anny Norrström



//Caroline


Som ett barn på julafton!

Jag är och har alltid varit sämst på att vänta.
Jag vill ha det och det är nu! Denna längtan gör mig galen.
Som nu med lägenheten, det är bara tre veckor kvar men känns som en hel evighet och blir nästan lite deprimerad för det tar sådan tid!
Måste försöka tänka på något annat, skolan tex... Hmm hjälper ju mycket...
Nej jag ska skaffa mig ett bättre tålamod, någon som vet hur man gör?

//Caroline

TRÖK

Vet inte vad jag ska göra idag? Har inte gjort något vettigt än och känner meg så sg man bara kan bli.
Vill göra något men bara tanken på att sminka sig eller byta från mjukiskläder till vanliga gör att jag somnar.
Skulle nog hjälpa med träning men det har jag helle ringen lust med... Guuu vilken värdelös dag!

Något som däremot skulle vara skönt hade varit lite spa. Har ju dock ingen ansiktsmask, fotbadssalt och har precis tvättat håret så vill inte lägga en inpackning nu :/

Aja, hänga tvätt ska jag iaf göra nu! Vilket roligt liv man har alltså!

//Caroline

...

Sitter just nu och gör en lista på allt som skall ringas och fixas tills vi flyttar.
Känns som jag glömt något men vet inte vad... aja jag har ju tid på mig att tänka.

//Caroline

...

Kom på att efter idag har de gått tre veckor sedan jag åt godis, chips, läsk, alkohol och fikabröd. Dock med ett undantag, på dopet så tog jag en liten biskvi men de var enbart för de kändes oförskämt att inte ta något. Vissa undantag är ok;) nu sitter jag och funderar på om jag ska köra en vecka till eller inte. Ska inte äta nått förens helgen iaf och här framöver är det enbart på fre-lördag som jag kan unna mig sådant men såklart finns undantag för speciella tillfällen.
Justja kom på att vi ska ju fira Lisa till helgen! Då blir de iaf alkohol;)

//Caroline


Måndag

God morgon!!
Idag åker vi tillbaka till Borlänge! Vet inte vad jag ska göra annars det visar sig. Skulle ha pluggat lite men har ju inte fått några böcker! Irriterande.
hade inte så mycket att komma med idag:)

//Caroline


Caroline


...

Då var vi i Säter! Idag har jag och Johan skrivit på ett kontrakt på vår lägenhet! Äntligen ska vi få flytta ihop igen och få en fast punkt i livet. Nu ska vi bara betala och bli godkända av hyresföreningen:) kan förmodligen flytta in någon gång i början av december;) // Caroline


Avgiftning och ljusare tider

Jahapp då var det fredag och jag har redan slutat! Var tungt att gå upp i morse men nu känns det bättre.
Idag händer det grejer vill jag lova! Tänker inte berätta vad än eftersom jag vill att det ska vara klart först.
Iaf så svävar jag på moln, dessa tunga axlar som varit över mig så länge har äntligen börjat släppa och jag börjar må bra. Har varit en jobbig period som påverkat mig väldigt negativt men nu förhoppningsvis så kanske det går mot bättre tider? Jag förtjänar det!

Iaf så går det prima ballerina med godis stoppet! Har nog aldrig gått så bra som den här gången! Inne på dag 18 nu och funderar på att utöka till 30 dagar istället för 21 som jag brukar köra. Vissa kanske tycker att det är tråkigt och konstigt med det här men jag mår verkligen bra av det, man märker skillnad på kropp och hälsa på en gång utan att ens röra på sig. Iaf gör jag det men då har jag ju Norrströmsgenerna också. Och min hy har blivit mycket bättre. Jag rekomenderar alla att ta en avgiftningsperiod ibland! Kroppen behöver det!

De var allt för nu ;)

//Caroline

Avicii ;)

Äntligen lite härliga nyheter mitt i mörkrets tider! Ringde inte Johan när jag satt och lunchade med Tove och sa att han köpt biljetter till Avicii som spelar i globen den 3 mars. Kommer bli helt grymt, dem bästa biljetterna är redan slut! Vem vill sitta på en sådan konsert lixom. De blir dansgolv över hela plan.

Idag började skolan igen, ser verkligen fram, emot denna period ändå. Verkar som vi har väldigt roliga kurser, men kan nog bli rätt tufft.
Jag och Tove gick till kuppan efter skolan, lunchade på waynes och sedan tittade i lite butiker. Köpte dock inget mer än te :P

Nu ska jag åka och handla lite, jag som står för maten både idag och imån men har ingen som helst insperation.
Kom med tips!! Tror inte att dem vill ha falukorv och mackaroner, Typiskt!



//Caroline

God Morgon!

Uppe med tuppen idag!
Har så mycket plugg så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Men hoppas att saker och ting blir bättre om jag sitter hela dagen idag :)
Ska blir sååå skönt imån när sista tentan för perioden är över, och på något sätt ska det firas i helgen!
Sugen på krogen, men det skulle vara nyktert isåfall. Alkoholen ska inte få förstöra mitt försök till nyttigare liv;)
Är med tanke på de inne på min tionde dag utan läsk, fikabröd, chips, godis, glass, nötter mm
Var jätte nära på att äta godis när vi var i globen (vilket hade varit ok, vid vissa tillställningar kan jag inte hålla på sådär) men när jag väl skulle köpa fanns det inget gott och eftersom jag var jätte törstig blev det en loka istället för cola! Känns bra i efterhand :)

Nej nu ska jag plugga så hjärnan glöder!



//Caroline


Rihanna och vilse i Stockholm

Igår var det ju dagen med stort D! Äntligen skulle jag och Johan ta oss till stockholm och globen för att se Rihannas konsert.
Var grymt bra spelning och jäklar vad bra människan sjunger! Blev lite förvånad för nog viste jag väll att hon skulle vara duktig men tycker de fejkar mycket rösterna i studion. Riktigt bra DJ som förband också.. Det var så mysigt att sitta där med älskling och njuta av musiken! Synd bara att det var så stel publik! Nu vill hon väll aldrig komma tillbaka till Sverige!

Iaf så fick vi ju lov att ta bilen ner eftersom Johan inte viste fall han skulle jobba idag eller inte. BIG MISSTAKE!
Aldrig mer ska jag vara kartläsare i stockholm och enrios gps är ju sämst i hela universum! Vet inte hur många gånger vi kom HELT fel och trodde knapt att vi ens skulle komma fram! Och lika var det på hemvägen och att min iphone fick slut på batteri gjorde ju saken ännu bättre! Tillslut lackade jag ur och sa att nu kör du mot uppsala och arlanda, då åker vi norrut iaf.. Och som tur var så kom det en avfart tillslut mot enköping och vi hamnade rätt efter mycket om och men och en väldans omväg. Kom hem tillslut och har nu bestämt mig att aldrig någonsin bli en storstads bo! Jag ska bo på landet resten av livet där det inte finns massa olika filer och åker man fel så är det lätt att vända! Bajs stad..

//Caroline

RSS 2.0