Sola, Gymma ;)

Fuck, har redan börjat få träningsverk i bena :S Var iväg till gymmet idag efter jobbet.
Sköngt att börja sätta igång med träningen nu känner jag. fettet börjar lägga sej på ben och mage,dessvärra åt jag en cheesburgare på väg hem så jag har väll i vilket fall inte gått ner de där extrakilona än :/ Efter gymmet gick vi upp till solariet och solade lite. Jag ska ju som sagt bli neger till nyår. Nice nice.

Jaja nu ska jag vila mej lite, vart så besviken när inte de kommit ut nya avsnitt från andra avve :( Jävla bajs åxå.
PussPuss


Go morgon ;)

Ska ut och gå 5 km snart i rask takt med min pälsk. Lite morgon motion har jag ju alltid gillat... hmm..
Sen blirde sola, tog lite brun utan sol igår men de blev inte så bra. skit samma jag ska vara brun på nyår ;) Ser verkligen fram emot mitt nyår nu, känns som om de kommer bli de bästa någonsin. men men de visar sej. skönt att ha kläningen inköpt iaf så jag inte behöver fundra på vad jag ska ha på mej.

Nej nu ska jag käka frulle sen ut i löparspåret.
Pusspuss


Hell Yeah !

Nu har jag fixat en ny design till bloggen äntligen.
Får se om de blir att ändra bakgrundsbilden åxå men de blir en annan dag :) Årkar inte leta efter en ny nu :P


Nyår kläning och julklappar

Ja då var lite mer julklappar inköpta :) Perffa, bara två eller tre kvar att köpa in nu. Tyvärr de svåraste klapparna dock :/
Vi köpte nya säng ben idag åxå ;) De andra gick ju sönder... Hmm.

Nyårskläning har jag köpt åxå, och ett par skor till men vet inte om jag ska ha  dem eller inte de är silvriga nämnligen och jag är så sugen på att ha guldsmycken. Men men, massa glitter ska de vara på nyår åxå ;) så glittret får finnas i håret och sminket´. Fan vad jag längtar till nyår !! Jag ska vara hemma i dalarna iaf de är bestämt.

huvudvärk, snuva och kanske feber...


Var länge sedan  jag uppdaterade nu igen. Har bara inte ork att skriva så mycke hela tiden.
Var hemma från jobbet idag. Käner mej verkligen inte bra har fet huvudvärk och en extrem förkylning. Kul att stå och snora på kunderna lixom. Men imrogon ska jag nog jobba iaf. vist känner mej inte så mycke bättre just nu men de spelar ingen roll, måste tillbaka till jobbet.
Så jobbigt att Fanny har dött nu åxå. finns bara 3 hundar kvar nu från arjas kull :/ Deprimerande. Fanny som var världens goaste hund åxå. De måste vara mycke deppat i hedby nu.. Först lisa och tildas morfar, sen fanny och nu iodag läste jag på lisas blogg att även deras farfar avlidit. Fattar inte varför allt ska komma på en gång. Önskar jag kunde vara där och trösta och bara finnas där för alla. Känner mej hjälplös härifårn linköping. Men iaf så kommer jag nog hem helgen före julafton åxå 19 dec. Nästa vecka :D
hoppas de finns snö kvar då.
Här finns ingen snö de är helt grönt på backen men faktiskt så kommer de några flingor nu så jag hoppas att de stannar kvar och imorgon när jag åker till jobbet så vill jag ha en vit backe att gå på ;)

Nu vill jag bara bli frisk !
Hade, pussar


RSS 2.0