...

 
Gick på Indoor Walking idag, min kondition är i botten och nu är jag helt slut.
Försöker få ihop tre träningspass i veckan.
Har varit utan godis osv i över en månad nu :) Äter dock mycket annat skit så det kanske inte har haft så stor effekt som jag hoppats.
Det första jag ska äta efter mina 6 veckor är juleskum! Älskar dem och det är nästan den enda julgodis/fika som jag gillar. Tycker inte om marsipan eller saffran och knappt pepparkakor heller. Jätte tråkigt att bjuda mig på julfika. Men juleskum det är grejer det!
 
Inte långt kvar till första advent!
 
//Caroline

...

Jobbet gick bra igår, eftersom det var fotboll var det lugnt och inte ett dugg stressigt. Inget strul för en gångs skull :)
 
Just nu håller Johan på och brygger öl, typiskt nog tycket jag inte om den ölen han gör(IPA). Smakar för mycket humle för att jag ska gilla det.
 
Får se om det blir någon träning idag eller om den får skjutas fram till imorgon. Det viktiga är att jag kör tre pass denna vecka eftersom jag planerat det så. Har avverkat två stycken så ett återstår.
 
Känner mig lite rastlös just nu, vad ska jag hitta på?
 
Har ni skänkt pengar till Filipinerna? jag vill skänka 50:- åtminstone men har bara 100 kr kvar på kontot :/ Måste klara mig tills lön och csn. Vi får se hur jag gör.
 
//Caroline

...

Seg morgon, har tagit mig från sängen till soffan och nu sitter jag fastklistrad här. Både skönt och tråkigt, hade velat träna men hela kroppen värker så den skulle nog inte uppskatta det. Man behöver sina vilodagar. Jag har åtminstone kört en snabbis med dammsugaren och ska snart göra rent badrummet. Mer ansträngning är så blir det inte innan jobbet. Har kvällspass idag, bra att få lite mer pengar i månadens slut :)
Jag känner att jag börjar återhämta mig nu, den här veckan var välbehövlig och energin börjar komma tillbaka. Efter den lediga helgen är jag troligen helt återställd.
 
Nu är jag hungrig, blir stekt ägg på knäckebröd, min favorit just nu! smaskigt!
 
//Caroline

...

Fick 4:a på geotekniken! Bra jobbat Carro! Nu hoppas vi bara att ombyggnaden går lika bra, men det tror jag verkligen inte. Hoppas åtminstone på en 3:a men vi får se.
Skönt att veta att man klarat en av dem iaf, så jag kan nå mitt mål med att ta examen till sommaren! Vill verkligen bli klar på en gång så jag bara kan fokusera på arbete.
 
Idag är jag ledig, tog mig till kupolen eftersom pappa fyller år på lördag och passade på att titta lite i butiker. Men som vanligt tröttnar jag snabbt eftersom jag inte har råd att köpa något. Helt sjukt att man inte ens kan köpa en billig tröja för 200 spänn? buhu stackars mig... Nej positiv tankar, ingen ide att tycka synd om sig själv när man har det hyfsat bra ändå.
 
På vägen hem åkte jag förbi blomsterlandet för att köpa blommor till min kära sambo. Han förtjänar att bli lite uppskattad ibland. Det är inte bara vi tjejer som ska få grejer, man får ge lite tillbaka också. :)
 
//Caroline

...

AjAjAj, hela min kropp värker. Gårdagens träning känns i hela kroppen, visserligen bra för då lyckades jag få med större delen trots att fokus låg på mage och rygg. Det enda stället som inte gör ont är tricep, en sådan övning borde jag lagt till. Hoppas jag kan köra ett benpass imorgon :)
 
Funderar på att beställa hem lite mer proteinpulver, har någon testat whey-100? jag kör whey-80 nu och den andra ska väll vara snäppet bättre? Så ska jag söka på aspartan och se hur dåligt det är för kroppen, om jag kan köpa med smak eller om det är naturell som gäller. Just nu har jag bara köpt naturell smak för att slippa extra tillsattser.
Jag vill så gärna köpa nya träningskläder, speciellt nya tights men det får vänta tills bättre ekonomi (när nu det är?:/ ). Jag vill börja jobba nu!
 
 
//Caroline

...

Nu har det gått lite mer än tre veckor, fungerar helt okej är lite sugen på chips men jag överlever.
 
Idag hade vi endast 2h i skolan sedan åkte jag till gymmet. Var jätte skönt att äntligen få träna lite även om jag känner mig mörbultad nu. Tog ett lätt pass för att väcka mina sovande muskler till liv och hoppas att träningsvärken inte blir helt olidlig. Blev rygg, mage och axlar. Har fått mycket problem med ryggen så det kändes viktigt att stärka rygg och bål. Hoppas det blir bättre när jag får mer muskler, men det brukar ge resultat.
 
Nu sitter jag bara i soffan och slösurfar, jag behöver verkligen det och tänker inte få dåligt samvete för att jag sitter still resten av dagen ;)
 
//Caroline
 
 

...

Idag fick man äntligen sova ut! Minns inte sist jag fick det, himla skönt att vakna av sig själv och inte av klockan.
Men jag känner mig ändå inte utvilad, är trött och har huvudvärk, beror nog på en blandning av stress och lite sömn. Tar nog ett tag innan man kommer ikapp, men i helgen blir det bara att ta det lugnt och vila (och ta en sväng på ikea ;) ).
Har bara en föreläsning idag och den börjar kl 13.00. Jätte skönt!
 
//Caroline
 

..

Nu är man helt färdig, kan knappt hålla ögonen öppna.
Har ingen aning om hur tentan gick, kan ha gått åt helvete eller så har jag klarat den. Ingen aning.
Men nu är det över vilket är tur, har varit så intensiva veckor nu och jag är totalt slut. Tänker heller inte ta på mig jobb den här veckan eftersom jag behöver vila, och skolan ska jag bara gå på föreläsningar men inte göra något arbete hemma. Ska bara få vara ledig och återhämta mig, man måste lyssna på kroppen när den säger ifrån och det gör den nu. Det är inte värt att köra på för att sedan gå in i väggen. Det återhämtar man sig aldrig helt efter.
Tror jag kommer åka på en förkylning snart, har känt mig hängig de senaste dagarna och nu när man får slappna av och vila så kommer säkert förkylningen bryta ut.
 
Saknar mina söta dessa tider när man är lite nere.
Ååh min underbara Arja<3 Tänk vilket team vi var! Sådan matte sådan hund. Båda röd och fina i håret ;)
Tänk att man fortfarande kan sakna henne så fruktansvärt mycket. Om det bara fanns ett sätt att få tillbaka hon så hade jag varit lyckligast i världen!
 
 
//Caroline

...

Finns inga sista krafter, hur tusan ska man ta sig igenom denna dag? Är dessutom riktigt trött då man blev fyllechaffis i natt. Haha Johan pratade först om att kanske ta en taxi, jag sa att jag hämtar han annars. Så ringer han och väcker mig och frågar om jag hämtar eller inte. Ja då var jag ju väckt så det var bara att åka iväg. Aja det är bra att ha några skjutsar innestående tills jag behöver dem ;)
 
Nu skulle det inte sitta fel med lite snö, har saknat de när jag sitter och pluggar. Det är så mysigt att sitta i köket och titta ut på den vita backen. Men det enda som finns nu är frost :/ typiskt
 
Imorgon efter tentan ska jag och några i klassen äta mat på IKEA och titta lite i varuhuset. Har inte varit dit än men nu tror jag det är lugnt, mamma sa dessutom att det är så pass stort så man märker inte att det är jätte mycket folk. Jag är ju lite folkskygg så håller mig borta när det blir för stora folkmassor ;) Ett liv i storstaden är inge för mig.
 
 
 
//Caroline

...

Typiskt när man känner att det kommer finns lite pengar över denna månad så ska man behöva köpa kurslitteratur för massa slantar. Jaja livet som student.
 
Hoppas på en turtenta, annars går det åt h-vete.
 
Tog en kort paus igår och tände ett ljus på farfars grav. Åkte dit ganska sent vilket var mysigt då det stod ett ljust på nästan alla gravar redan. Tur farfar fick ett också :)
 
Nej plugg plugg plugg!
 
Sista rycket.
 
//Caroline

...

Äntligen börjar jag kvickna till lite, var helt död när jag kom hem från jobbet och tog en liten tupplur. Sen när man vaknar blir man sådär dåsig och får den där obehagliga känslan ni vet? Men nu har jag fått i mig en kopp kaffe och känner att man börjar vakna till liv igen. Det har gått bra på jobbet, var ganska lite kunder och allt flöt på som det skulle. Nu ska man bara hitta den där motivationen till studierna, men den har som alltid under tenta p gått och gömt sig :/ Typiskt.
 
Nu står det en skål med godis i köket, vi köpte utifall det kommer barn och knackar på. Svårt att hålla sig borta men det är totalförbjudet att nalla av godiset. punkt slut.
 
 
 
//Caroline

RSS 2.0