...

Igår var det klassmiddag på nya tapasstället i stan. Tyckte dock inte det var en höjdarresturang och kommer inte äta tapas där igen. Det var väll okej mat men inte mer.
Jag bestämde mig för att bryta min detox igår och köpte cheesecake. Satt och tittade på den och första tuggan tog emot jätte mycket. Det var lika förra gången också, jag köpte en godispåse som jag satt och tittade på hela kvällen men jag kunde inte äta av den. Det var först dagen efter när jag utan att tänka tog sats och åt en godis som jag lyckades bryta detoxen. Men den här gången när jag sitter på resturangen kan jag inte lämna den orörd. Känns bra efteråt men det var jobbigt att äta trotts att den var super god.
Man programerar ju hjärnan att det är totalt förbjudet område och det tar lite tid innan man avvänjer det.
 
Idag har mamma och Glenn planerat någon typ av överraskning. De är jätte hemliga och när jag skulle lämna bilen igår fick jag inte ens komma in i huset. Får se vad dem har för fuffens för sig kl 15 idag :)
 
//Caroline

...

Speciell situation på jobbet har gjort att en slutat med omedelbar verkan(tänker inte säga vad som hände, men ingen är skadad). Detta gör att jag får ta så mycket av den personens pass som jag kan, är helt färdig efter en och en halv vecka med konstant skola, jobb och städning. Jag hatar när folk skriver på FB att dem tycker det är så drygt att jobba osv så det tänker jag inte skriva. Men nu har det blivit för mycket och det gör att skolan blir drabbad vilket inte får hända. Måste prioritera rätt men det är inte lätt när man samtidigt känner att man sätter andra i skiten.
För mig är det en sak att jobba mycket då man enbart arbetar, man går in i en stämning och bara kör, känner inte efter så mycket. Behöver inte direkt använda hjärnan så mycket på jobbet.
Men att jobba "mycket" samtidigt som kan pluggar på heltid fungerar inte lika bra har jag märkt.
 
Usch får sådan ångest vill som sagt inte sätta någon annan i skiten.
 
/Caroline

RSS 2.0