...

Jag älskar att titta på hus och lägenheter på Hemnet. Både riktigt dyra objekt och sådana som finns i närheten. Har insett att den lägenheten jag bor i nu har förstört det lite för mig. Vi är så bortskämda med en stor altan, egen ingång och känslan av att bo i ett parhus mer än längenhet. Vi bor nära natur men ändå nära stan, har en carport och nu börjar lägenheten bli super fin inne också. Dessutom har vi bra grannar.
Problemet är nu att jag inte för fem öre kan tänka mig att flytta till en lägenhet i stan med endast balkong och som har trapphus. Inser att det spelar ingen roll hur nyrenoverade och fina lägenheterna är, känner inte alls någon lust att bo så. Kan till och med titta på vindvåningar för många miljoner i Stockholm och känna att nej, det vill jag inte bo i. Jag vill kunna lägga mig ute på altanen och sola utan att hela innerstaden ser mig, vill kunna grilla och ha vänner över när det är fina kvällar.
Nackdelen är att vår lägenhet är liten, om några år kommer vi få lov att flytta och då måste vi ha pengar till att köpa ett hus. Satan att man skulle bli så bortskämd som vi bor nu, annars hade vi säkert varit nöjda med en fin trea. Men det är nog så att jag och Johan alltid prioriterat att bo bra. Vi bor inte billigt idag, hyran är hög för att vara bostadsrätt och tvåa, dessutom betalar vi för uppvärmning av lägenheten. Men man kan ju hoppas att jag får jobb efter min examen, då har vi i alla fall två ingenjörslöner vilket underlättar om man ska ha hus.
 
Apropå examen, idag sökte jag kurserna som vi ska gå till vårterminen. Det kändes helt sjukt att examensarbete var med i sökningen. Kan verkligen inte greppa att jag snart är klar, och tro mig jag ska göra ALLT för att bli klar med kurserna och exjobbet i tid. Det finns ingen anledning att dryga ut på det, sista rycket! Har inget som släpar bakom mig och därmed alla möjligheter att klara detta!
 
//Caroline

...

Snacka om otränad!
Igår satt jag i två timmar och försöka skrapa bort matta och lim från betongen. Nu sitter jag här med träningsverk i armarna. Dags att börja träna kanske?
 
//Caroline

...

Okej, jag har inte velat erkänna det för varken mig eller någon annan, men jag är faktiskt urspårad igen. Fan också.
Mitt sockerbegär har återigen tagit över mitt liv. Måste göra något åt det, men vad? Har tills måndag på mig att göra upp en plan sen kör jag igång. Det lär bli jobbigt igen, precis som sist. Men det går att ta sig igenom bara man har en bra plan och tillräckligt med motivation. Jag vet inte om motivationen är där?
 
Åååhhh varför finns det bara svart och vitt för mig. Kan man aldrig nöja sig med lagom?
 
//Caroline

...

Idag när jag skulle cykla hem från skolan hade det börjat dugga lite. Det kommer fram en utbytesstudent och frågar hur jag kan cykla när det regnar så mycket? Haha vad är det för sätt? Det är inte som att man dör av lite vatten och det spöregnade inte ens. Och hur ska jag annars komma hem? det regnade ju inte när jag åkte till skolan. Mysko...Han frågade dessutom om jag cyklade på vinter med. Har väll inte han med att göra. Pucko.Idag ska jag ta med mamma på Indoor Walking. Ska bli mycket spännande att se vad hon tycker, kul om man kan börja träna tillsammans :) //Caroline

...

Kom precis hem från en fika med bästa Lisa!
Man ses så sällan nu för tiden så det var himla trevligt.
 
Tittade lite i butikerna på kuppan men ingenting fick följa med hem. Har så dåligt med slantar och det är inte långt kvar innan vi åker till Stockholm. Ska bli super mysigt, bo på hotell, äta hotellfrukost och strosa runt på stan. Johan är nog däremot lite nervös eftersom han ska springa lidingöloppet, den sista delen i klassikern.
 
Förnyade gymkortet och imorgon börjar allvaret, ska bli fruktansvärt skönt att komma igång igen!
 
//Caroline

...

Ååhnej!
Såg en bild på iPhone 5S och den finns i guld. Var grymt snygg och jag hoppas verkligen att den bara var snygg på bild för det finns inga slantar att lägga på en ny telefon :/ Tråkigt bara att alla kommer ha den men å andra sidan, alla har en vit iPhone i dagens läge. Man blir inte direkt unik när man köper saker från apple.
 
Nu är det dags att ta tag i plugget, har jätte roliga räkneuppgifter från geotekniken som behöver göras. Jippi!
 
//Caroline

...

Hallå där!
 
Är på så konstigt humör idag, rastlös men orkar ändå inte göra något eller ta tag i saker som behöver bockas av från att göra listan. Jag är trött men ändå inte, mina känslor kan verkligen inte bestämma sig för hur jag mår? Underligt.
Jag åkte på en förkylning förra veckan och har mått rätt dåligt så pga det. Kost och träning har såklart blivit drabbat men jag kan acceptera det. Bara att ta nya tag och få ordning på vardagen igen. Såg att mitt gymkort gått ut och kommer troligen förnya det nästa vecka. Vill inte börja träna förtidigt så förkylningen tar om igen, därav har jag bestämt oberoende på hur frisk jag hinner bli denna vecka tas träningen inte upp förens måndag! 
 
Vi har beställt golvet nu! Det blir svart klinkers 30x60cm i murförband ;) Kommer bli sjukt snyggt, och jag hör på Johan att han är sugen på att byta i kök och sovrum med! Snart slipper jag kanske se dessa hemska plastmattor, finns inget fulare. Eller badrummet kommer vi inte renovera så den mattan får jag stå ut med. Annars så är vår lägenhet helt okej, den är neutral. Vi tapetserade en fondvägg i vardagsrummet förra året men i övrigt är det vitt på väggarna. Eftersom det är en relativt liten lägenhet och vi kommer troligen inte bo här så många år till är det en fördel att den passar alla olika typer av människor. Lättare att sälja då. Men jag förstår inte hur det skulle kunna vara svårt att sälja den. Vi har en stor altan, egen ingång (inget trapphus), carport, stort förråd, trevligt område och bra grannar. Kan inte bli bättre, eller jo om det var 100m2 större ;)
Jaja vi ska bo här några år till som tur är :)
 
//Caroline
 
 

...

Nu har jag bestämt mig, det blir en dag i veckan som jag får äta vad jag vill. Gick jätte bra förra veckan att låta bli det goda. Då kan jag lika väl unna mig något en dag. Men börjar det spåra ur och bli mer får jag ta till andra åtgärder ;)
Jag har tagit fram den varma morgonrocken! Detta innebär att hösten är här ;/ Buhu, är inte redo för höst än!
 
Johan började riva upp hallgolvet igår! Kunde inte tro mina ögon när han helt plötsligt hade gått ut till förrådet och hämtat morakniv och snickarbyxor och började skära i golvet?! Va?
Jag bestämde mig igår kväll för att försöka övertala honom att byta ut golv i kök, hall och sovrum. Något laminatgolv som man inte behöver slita bort mattan för att lägga. Finns hyfsat fina träimitationer. Det slutade med efter bara någon timme ringde han till Anders och därefter var han i förrådet och rotade. Då hade han till och med sagt att vi skulle lägga klinkers istället. Ännu bättre, (trodde bara inte det skulle gå att övertala honom till det, därför jag föreslog laminat) så nu ska vi titta på golv ikväll! Jippi!
Har dock inte lyckas övertyga honom om sovrum och kök än men det kommer, har man väl börjat i hall kan man ju lika gärna fortsätta i resten av lägenheten ;) eller hur?!
 
//Caroline

RSS 2.0