:):):)

Halloj!
 
Nu sitter jag i säter och skriver lite på en energiuppgift. Har lite svårt att avgöra bara hur mycket som förväntas utav uppgiften och vet inte om jag borde skriva mer eller om det är bra nu.
 
Det har iaf varit en mycket trevlig helg! I fredags var det byggsittning, var riktigt skönt att vara nykter, de andra var rätt lugna med så det blev inte ett dugg drygt :) Johan hämta mig vid halv tolv. Skönt att komma hem itid och ännu skönare att vakna pigg och INTE bakis dagen efter! Helt underbart! Ska fan aldrig börja dricka igen, nejdå men inte blir det mycket av alkoholen i framtiden, det är bara jobbigt att vara full.
 
I går var jag och Johan på stan och kikade lite sedan tog vi en kaffe på fiket :) Drog oss till kuppan, var kaos där och folkskygg som man är åkte vi därifrån rätt fort. Men fick med mig en tröja hem iaf. Super fin men kostade där efter så nu är de nästan köpförbud resten av månaden.
Vi flöttade i oss en varsin pizza efter shoppingvändan också! hihi
Var verkligen en jättemysig dag!
 
Och som sagt så sitter jag i Säter nu, sen blir det middag hos mamma.
 
//Caroline

Byggsittning

Är hundvakt idag igen, mamma hämtar tjabo när han slutar så slipper han sitta i hundgården hela dagen. Stackars tjabo är så understimulerad eftersom han är halt och inte har springit något på alldeles för lång tid.

Ska väll börja min make over nu så man ser lite vettig ut till sittningen. Känns nästan lite jobbigt att locka håret men det är väll bara att ta tag i det med en gång. Vet inte vad jag ska ha på mig heller :/ Uscha ser bara problem just nu. Måste tänka om, positiva tankar nu!

//Caroline

God morgon!

Igår målade vi stolarna igen, dock behövs det ett till lager så idag ska vi tillbaka och göra det sista. Skönt att ha fixat köksgruppen nu, jag hatar verkligen furu. Annars så tänkte jag vinna på triss idag, behöver pengar till att renovera köket, jäkla rappelkök.

Jag har märkt att jag blivit så snål den senaste tiden! Eller kanske egentligen mer ekonomisk så antar att det är bra. Helt plötsligt har jag börjat fundera innan jag handlra, har jag inte gjort sen gymnasietiden.

Annars så ska jag snart möta upp gruppen och arbeta lite och efter det är det matte hela eftermiddagen. Inte blir det träning idag heller och imorgon blir en tuff dag, först skola sen jobb sammanlagt går jag från 8-20.45 alltså ingen träning. Det är så typiskt att det ska bli brist på personal just den dagen när det är heldag i skolan.


Jag mår ... bra :)

Ska ju inte skriva så mycket om min tid utan onyttigheter men nu kommer det ett inlägg ändå ;) Ni behöver ju faktiskt inte läsa.
 
Iaf så har det gått tre veckor imorgon, i vanliga fall brukar det vara mitt mål men jag kan förstå nu varför jag fallit tillbaka efter dessa veckor. Även om jag då inbillat mig att suget är borta så finns det kvar. Det är inte lika extremt längre som under de första två veckorna. Men suget finns där, det är fortfarande jobbigt att gå igenom en butik utan att köpa något och det är fortfarande jobbigt på fre-lördagkvällen då man annars tyckt att det var okej att äta något gott. Det är jobbigt i de situationer då jag brukar äta chips/godis att stå emot och vänja mig att man kan vara utan. Men jag vaknar inte på morgonen och funderar när jag ska få min första sockerkick på dagen längre, mina dagar kretsar inte runt socker och jag kan tänka på annat.
 Det som jag fått ut av dessa veckor är att jag mår så galet mycket bättre idag. Jag har inte gått ner speciellt mycket och det gör mig inget för jag har klarat något så mycket större. Jag känner mig inte uppblåst och har betydligt mycket mer energi idag. Känner att jag vill träna, vill leva sundare bara för att det gör mig lyckligare och jag orkar mer. Mitt självförtroende har varit i botten för att jag visste att sockret kontrollerade mitt liv och jag trodde inte det var något att göra åt det, trodde att jag inte klarade att bli av med det, inte var tillräckligt stark.
 
Saken är den att folk inte tar speciellt seriöst på detta med sockerberoende. Men det är en som en drog, min kropp gjorde uppror om jag inte fick det, fungerade inte. Första kvällarna grät jag för jag mådde så fruktansvärt dåligt. Johan sa till mig att jag är som en knarkare, tror han också började inse hur illa det var för mig.
 
Nu har snart halva tiden gått av mina sex veckor och det är på rätt väg. Nu ser jag dessutom att jag kommer klara det vilket jag aldrig någonsin skulle ha trott. Mycket tack vare Johan men mest pga av mig själv, det är min vilja som tagit mig så här långt och kommer klara alla de här veckorna. Folk frågar vad som händer efter dessa veckor, men jag vet inte. Det är ett delmål och finns suget fortfarande kvar så kommer jag inte kunna börja äta igen efter den perioden, det vet jag. Mitt mål med allt detta är iaf att kunna unna mig på fredag och lördag men utan problem kunna avstå resten av veckan. Hoppas verkligen att det kan bli så.
 
 
//Caroline

Helgen

Halloj!
 
Nu sitter jag i soffan med en filt och har det bra. Massor med tända ljus och en kopp te. Det är mysigt med höstrusk ibland :)
 
Igår var det iaf dags att fira och säga hejdå till tilda, super mysig kväll med mina underbara tjejer. Började i Hedby och åt god mat och snackade massa skit som alltid när vi ses. Självklart var jag nykter eftersom jag fortfarande håller i mitt sockerförbud. Efter mat och snack åkte vi till borlänge för att sätta oss på S1 och fortsätta kackla ;) Kvällen avslutades på donken (ett måste med det här gänget).
 
Gick upp sent idag, men sen har det varit full fart. Vi har gymmat vilket gick förvånandsvärt bra sedan åkte vi till mamma med våra köksstolar för att måla dem.
 
 
 
//Caroline

:)

 
Finns inte mycket att skriva. Är bara plugg som gäller nu!
Kan ge er någon bil iaf :)
 
-12
-06
//Caroline

motivering

Nu har jag samlat på mig lite inspirations material för att inte ge upp.
Instagram är bra på det sättet, kommer det upp lite bilder då och då som gör att man vill anstränga sig lite extra och fortsätta tills man en dag kanske har uppnått sina mål.

Idag har jag förövrigt mått riktigt kasst. Vaknade imorse med hemsk huvudvärk och magsmärtor. Ställde genast om klockan och hoppade över första föreläsningen. Hade endå inte kunnat få ut något av den. En ipren senare gjorde iaf inte magen ont längre, dock vill inte huvudet ge sig riktigt. Typiskt.

Hemmet ser ut som en tvättstuga nu mera. Hänger tvätt överallt, och värre lär det bli då jag har minst tre maskiner kvar att köra.

Hittade en jäte gammal bild på Arja och Gullan. Helt galet att se Arja som valp. Ååh vad jag saknar den hunden, kommer aldrig någonsin finnas en hund som kan ersätta henne. Alltid vara min favorit!

//Caroline

Hallå :)

Har suttit och letat efter en ny kläning hela morgonen. Går inget vidare, ska helst vara lila eller svart, tipsa gärna om ni vet någon fin :)
 
Har dessutom pluggat lite, som vanligt..  ligger så långt efter i matten då jag inte haft möjlighet att räkna något i helgen.
 
Igår kom iaf våran nya tvättmaskin! Tänk så lycklig man kan bli en något sådant! Ringde till mamma och glenn och bad dem om hjälp. I vår familj så är det karlarna som gör sådant (fixar bilar, cyklar, installerar maskiner osv), lite könsdelat är det men det gör mig inget :) Så johan och glenn installerade maskinen medans mamma och jag satt och pratade och tittade på.
Den fungerar iaf super! Tar bara 1h 20 min för att bli klar. Våran gamla tog minst 2h och lät som ett gigantiskt oväder.
 
 
//Caroline

Mässa i Kista

Har varit en fullspäckad helg.
Fredag åkte jag, pappa och anna till kista för att sätta upp våran monter på mässan.
Det brukar bara vara anna och pappa som åker på mässorna i vanliga fall men dem har insett att det inte längre räcker med dem två personer, vilket gjorde att pappa bad mig att hjälpa till. Lite nervöst då jag inte kan något om våra projekt eller hur ett köp går till. Haha bra delägare jag är ;) Det gick helt okej i vilket fall. Jag gjorde mitt bästa och lockade in några potensiella kunder till montern och var både pappa och anna upptagna med andra försökte jag bara prata lite om turkiet som land och lite om vårat företag för att sedan skicka dem vidare till experterna ;)
Vi har ett helt otroligt projekt på gång nu också. Hade jag en miljon euro över så hade man lätt slagit till ;)
Kan dock inte förstå varför alla ska envisas med Spanien fortfarande, det är väll inte roligt att åka hem till sverige och veta att risken för att få inbrott är jätte stor?
 
Nog om mässan det är rätt ointressant speciellt som ingen av er som läser kan köpa en lägenhet utomland nu.
 
Jag kommer troligen inte skriva så mycket mer om min detox än det rader jag skriver nu. Tycker jag är så tjatig med det där hela tiden så ha bestämt mig för att prata om det så lite som möjligt. Iaf så är det dag 13 idag och det går framåt men varje dag är en kamp. Helgen var jobbig som tusan och när vi äter på resturangen så ställer dem fram en skål med popcorn! Vad är oddsen för det??? Luktade jätte gott och blev så himla sugen på att fuska, men det gjorde jag inte. Antar att det är bra att få utmaningar så man lär sig att hålla ut och inte vika sig för frestelsen. Men jag har inte ens klarat halva tiden än. Det som blir jobbigt är såklart nu till helgen då tilda ska firas/sägas hej då till, alla tjejerna kommer dricka och vara glada så ska man själv sitta där med ett glas vatten. Hoppas Zandra ska dit också så har man någon att vara nykter med iaf :) Lika med byggsittningen. Men jag har ju ändå funderat på att helt sluta med alkohol så det blir en bra testperiod detta antar jag :)
 
Nu har jag skrivit alldeles för mycket trams.
 

-07
 
//Caroline

Turkiet bilder











Energiteknik............

Människa till att ha mycket text i powerpointen. Sitter och skriver av allt och har rätt mycket kramp i min hand!

Borde ta en promenad till hemköp men tror inte jag är tillräckligt stark för att motstå godheterna just nu, det är bättre att inte gå dit helt enkelt.
Imorgon ska jag förlja med pappa och anna till sthlm för att hjälpa till med mässan. Blir där hela helgen, ska bli rätt trevligt ändå :) Bo på hotell och grejer, hotellfrukost!! Dock lär plugget följa med ner. Har bestämt mig för att inte hamna efter.

//Caroline

...

Hallå!
Var länge sedan jag var in på bloggen. De har tydligen ändrat sidan en hel del.
Jag har hunnit vara i turkiet en vecka och börjat skolan igen.
Turkiet var underbart och välbehövligt. Vi har bara solat, badat och ätit hela veckan. Märktes när man kom hem, vågan har aldrig vistat så mycket i hela mitt liv. Det fick vara nog helt enkelt. Jag har börjat en resa mot ett sundare liv, vet inte hur jag ska klara detta men jag måste. Mår dåligt i den kroppen jag har nu och det har jag gjort länge. De flesta förstår inte detta och jag räknar inte med att ni ska förstå heller. Men tio kilo extra på den lilla kroppen jag hade är väldigt mycket och jag kan inte vänja mig vid detta. Har faktiskt försökt för jag vet att jag inte är överviktig och egentligen inte behöver gå ner i vikt. Men det är viktigt att man mår bra och jag vill ha tillbaka det självförtroendet som jag hade för 3 år sedan.
Nu är jag iaf inne på min nionde dag utan allt det som jag är så beroende av. Ja, jag är beroende och inte lite heller. Chips, godis.. ja socker är väll min svaghet! Jag har nog varit beroende längre än jag insett när jag tänker tillbaka på mitt liv. Socker styr mitt liv och min vardag, utan de fungerar jag inte.
Men nu försöker jag ännu en gång ändra på detta. Mitt mål är sex veckor utan... Har fasen ska det gå till??????


//Caroline

RSS 2.0