Städar för livet..

Då var de lördag och som jag och johan planerat ska hela lägenheten dammas, damsugas och svabbas.. Helt enkelt julstädas. Vi är ganska precis klara med de mesta är helt slut har städat verkligen hela dagen.
 Och ikväll har vi bestämt oss för online pizza (Vi beställer pizzan på nätet och får den hemkörd eftersom de är långt till den pizzerian som är godast och eftersom vi är lata och aldrig orkar gå till någon pizzeria när man kan få den hemkörd ;) ) Till pizzan blir de film och möjligt att jag orkar dra ner till hemköt och fixa lite chirre ;)

Just nu njuter jag bara av att de är så rent överallt. De har vart ganska dammit den sista veckn :P hahahha Men nu är de kliniskt rent och massa julpynt har vi tagit fram. Imorgon är de ju första advent åxå, mys att tända första ljuset av fyra :)

Jaag är så glad över att de börjar bli jul. de är en av årets mysigaste tider. Underbart att mysa igenom julen med min Älskling ;) För övrigt har vi varit tillsamans i 10 månader idag. Kan inte förstå att tiden går så fort.

Ville bara säga att jag tänker på familjen Sjöberg nu när er morfar dött :/
De är så hemskt att förlora någon som står en nära. R.I.P
När jag läste Lisas inlägg på hennes blogg igår måste jag erkänna att de kom en tår ner för kinden.
Men han fick iaf vara med på hennes 18 års dag och då måste han ha varit glad.
Livet vara tyvärr inte förevigt och de är något vi alla måste leva med, sorgen att mista någon.

Den här julen kommer  bli alldeles speciell. // Caroline



Jobb, Jobb

...

Cp bild från min Stockholms resan med Johan.

Slutade 21.15 idag från Pressbyrån, och börjar 7.15 imorgon. Så de blir lite intensivt. Men sen är jag ledig HELA helgen :) Nice Nice.
Ville bara gratta Lisa eftersom hon har klarat teorin nu åxå :)
Bara uppkörningen kvar nu och jag är ganska säker på att hon kommer klara den.
Jag har precis insett att jag verkligen trivs på pressbyrån. vist vissa dagar är de förjävligt med massaa stress osv men för de mesta är de riktigt nice. de kommer in massa roliga människor och är ett välldigt socialt jobb. Synd att jag bara får jobba 50 % nu bara :(

Sist men inte minst vill jag bara säga att jag ÄLSKAR min Johan, finns de någon mer underbar människa ?Han är den bästa killen jag någonsin kunnat hitta, ÖVERLYCKLIG att få leva mitt liv med honom :)

Pusspuss från er lilla Carro

De var ett tag sen..

Ja denna blogg blir ju inte uppdaterad så ofta då.. Har annat för mej eller så orkar jag bara inte ;)
Iaf de som har hänt densista tiden är att jag gått från 75 % anstäld till 50 % anställd. Suger totalt men inget att göra åt, detta beror på ägarbyta osv.
Lisa har jufyllt 18 nu åxå ! Så den 22 nov var vi ut och firade henne. Kvällen var hur lyckad som helst. Länge sen jag hade så roligt tror jag. Och idag skriver Lisa teoriprovet. Jag håller TUMMARNA !! Hon måste klara det !.

Igår var jag och johan till tornby jag skulle till handfelsbanken och skaffa visa kort och sedan tog vi en sväng på IKEA. Nu har fått ihog en hel del julpynt. balkongen är smyckad med ljusslinga och granris. visserligen inte äkta granris men vafan spela roll. finns inte så mycke skog här att ta sådant ifrån nämnligen :P Vi har köpt julgranskulor nu åxå så vi kan få en fin julgran. Många julklappar är redan köpta och jag känner att de inte alls kommer bli en stressig jul vilken är hur skönt som helst :D

Jaglängtar till Julafton, mest för att jag kommer hem till dalarna då igen och får träffa alla där hemma. självklart måste vi ju ut den 25 åxå på juldagen :D får se vart någonstans. Jag är egentölöigen sugen att gå ut i Borlänge och träffa lite kända ansikten där. Men de visar sej hur allt blir de ärju typ en månad kvar såingen ide att planera nu.

PussPuss


Helg..

Då var de fredag då :) Gör egentligen ingen stor skillnad eftersom jag jobbar imorgon :/
Men lördagar är oftast ganska lugna och sköna, brukar vara jätte lite fil och de är ju nice :)
Har lite hemlängtan just nu..
Längtar till jag kommer hem till familj och mina brudar ;)
Håller på att funderar ut den bästa presenten till Lisa nu åxå :)

Men orka skrtiva mera. 'PussPuss <3

Stockholm :D

Som ni kanske ve så var jag och Johan till stockholm i måndags :)

Kl ringde 5.00, bara att knata sej upp och göra sig iordning inför tågresan.
Vi kom till sthlm vid 9.30 ungefär och eftersom allt öppnade 10 så gickvi och åt lite frukost. Sedan startade shopping dagen med min älskling. Hade så sjukt ont i bena efter ett tag så jag viste inte vad jag skulle ta mej till :S
Slutade iaf med att jag bränt slut på säkert 3000 spänn :S Köpt två tröjor, ett par svarta jeans, en mössa till skidsesongen ;) , vantar och lite småsaker. Skulle ha köpt en jacka men tyckte inte att de fanns någon som var speciellt snygg endå. förutom en PEAK som kmosta 4000. Funderar på att köpa den endå men vette fan. Tycker inte den är värd pengarna. Kan inte bestämma mej :P
Iaf efter att vi var trötta på all shopping tog vi tunnelbanan till johans kusin som vi skulle sova hos över natten. där bytte vi om och sedan drog vi iväg till glogen och anexet där Gavin Degraw  skulle spela. Konseren var så romantisk och jag njöt av varenda sekund :P HAHA både jag och johan var väll sugna på lite rimantikst mys i sängen sen men eftersom vi inte sov hemma var de inget allternativ:P
Efterkonserten blev de tunnelbana till Fredrik igen som han heter johans kusin. De satte på en film (misstolka inte "satte på") men jag var så sjukt trött efter den långa dagen så efter 5 min av filmen sov jagmed huvudet i johans knä. MYS

De väckte mej senare och vi gick och la oss.

Dagen efter tänkte vi åka till Farsta köpcenter. SJUKT STORT !!! Fanns massa bra affärer :)
Men jag kände att de fick rätcka med shoppande för mej så kolade inte så mycke.
vi drog tillbaka in till stan och tog ännu en sväng på drottningatan osv. Köpte lite överdrag till sofforna och liknande. sen gick vi ner till centralstationen och väntade på att tåget skulle komma.
Förvånadsvärt träffade vi Charlie en gammal klass polare till mej , trevligt trevligt.
Efter massa tågresa var vi ÄNTLIGEN hemma. SJukt rolig resa vill jag säga.

Igår var de jobba igen som gällde. gick ganska bra.'Idag är jag iaf ledig. Hade tänk dra ner till frissan men känner mej inge bra så jag orkar inte. har åkt på någon jäkla förkylning :S

Ingen snö har vi fått än heller. tycker de barar blir varmare och varmare. FUCK vill ju ha snö nu !  Trött på höst höst HÖST!!

Aja nu ska jag titta på lite tv ;)
Pussar pussar // Caroline


RSS 2.0