4 år av kärlek<3

Igår var jag och Johan ut på s1 och åt middag. Hur gott som helst!
Älsklingen bjöd på middagen söt som han är, jag åt en plankstek med oxfilé och Johan tog en pepparstek.
Först tänkte vi äta trerätters men hoppade förätten för jag vet att då orkar jag inte desserten ;)

Efter middagen så gick vi på bio, sherlock holmes. Var en riktigt bra film måste jag säga, hoppas på en uppföljare!

Var iaf en helt underbar kväll tillsammans <3




//Caroline


FREDAG!!!

Äntligen helg, är dessutom ledig idag så det gör saken ännu bättre!

Igår mötte jag upp Johan på kuppan efter skolan. Hade tänkt att stor hoppa men kom hem med ett basic linne, eftersom mitt gamla har gått sönder och ett nytt linne som jag ska ha på mig imorgon när jag och älskling ska äta på resturang och ha det bra :)

Idag har jag pyslat lite i lägenheten.
Fållade ner gardinerna i sovrummet men snacka om att det tog tid, hade tänkt mig en halvtimme men blev snarare en och en halv timme!

Ska ta och vika tvätten nu och sedan ha lite hemma spa :)

//Caroline


Torsdag

Det är så fruktansvärt mycket lättare med ett nyttigare liv här hemma i borlänge och där jag bor nu, mot hur det var i Linköping.
Inte lätt att sluta med godis och onyttigheter när man jobbar i en vad jag skulle kalla det godisaffär, finns ju inte mycket på pressbyrån som är nyttigt! För att sedan tillägga att jag hade 1 min till butiken neranför oss. Allt fanns ju så lätt att få tag på. Nu får man "kämpa" lite för sötsakerna, jätte bra! Skulle man trilla dit så har man iaf gått 3km för att köpa grejerna. Går iaf bra än så länge med mitt nyttiga liv, började ju dock i måndags så det har ju inte gått speciellt lång tid ;) Men jag ska försöka att inte vara så strikt denna gång och på lördag blir det en riktig fettisdag eftersom jag och Johan ska äta ute.
Nu ska ni inte ta så seriöst på att jag har börjat mitt nyttiga liv! Gör det ungefär varje vecka tror jag, brukar oftast hålla sig några dagar bara. Typiskt.

//Caroline

Onsdag

Nu sitter jag här i soffan nyduschad och tittar på tv samtidigt som jag surfar runt i datron.
Idag hade vi endast en föreläsning och efter det hämtade jag ut tentan i arbetsmiljö. Blev helt chockad när de var rättade så fort. Satte iaf en 3:a och var bara 2 poäng från 4:a men det gör inget.
Jag är bara glad att kursen är över!

Efter plugget mötte jag upp Johan på gymmet och tränade lite mage och biceps. Är helt slut nu, all min energi gick åt till träningen!

Ska snart plocka upp böckerna och läsa på till kommande föreläsningar. Känner att det är så himla bra att ligga ikapp och det kommer ge så mycket under tenta perioderna om man läser på redan nu.
Måste hitta en ny studieteknik eftersom det inte alls gick bra att lära in sist.

Jag och Johan har bokat bord på S1 nu på lördag! Vi har ju fyra år på söndag så det ska firas lite ;) Dessutom så behöver vi få lite tid för oss själva eftersom det varit väldigt lite sådant på sista tiden. Kanske slår vi till med en bio efer middagen också ;)



//Caroline

...

Är hemma en snabbis då jag har håltimme mellan 12-15.
Känns skönt att skolan har kommit igång igen! Jag gillar att gå på föreläsningar och lära mig nya saker, var dock fruktansvärt trött imorse som vanligt! Kan inte förstå hur jag kan ha så lite energi. Hoppas det blir bättre nu när jag sätter igång med träning och sundare kost, annars kanske jag måste kolla upp detta för tycker inte att det är normalt. Tänk om Tjabo kunde dela med sig lite av sin! Jaja jag ska läsa på lite om vad man kan äta för att öka energin.

Ikväll kommer Lisa och håller i Mary Kay visningen, ska bli jätte trevligt :)

//Caroline

Tandläkarbesök!

Halloj! Har varit en helt okej dag..
Gick till mammas jobb för att hämta bilen så jag kunde ta mig till tandläkaren.
Åkte först hem till Tjabis som var ensam hemma den stackarn. Kommer på att jag inte har någon nyckel in.. Typiskt, tänker att Tjabo ska få följa med i bilen tillbaka till mammas jobb så han iaf slipper vara själv. Men hunden har fått tag på en vedpinne och det är j så fruktansvärt kul att springa runt med! Fyfan tog mig säkert 10 min innan han satt i bilen. Sur vart han dessutom, och här skulle man bara vara snäll.
Vi hämtade iaf nyckel och kom in i huset.
Leker lite med hunden innan jag åker BIG MISSTAKE! Tjabo vägrar släppa vedträt (han kan inte ha med det i hundgården ifall han skulle sätta en flisa i halsen eller så) och tar mig förmodligen ytterligare 5 min innan han ger med sig. Busför!

Jaja tillslut kommer jag till tandläkaren iaf och itid dessutom, trodde jag inte där ett tag.
Inga hål men inflamerat tandkött så nu måste jag skärpa till mig med tandtråden. Ska tillbaka i slutet av mars för att kolla upp det igen. Men fyfan vad hon kötta sönder mitt tandkött med den där tandtråden! Uuh det gjorde ont! I en vecka sa hon att det kunde göra sådär ont! TYPISKT!

Efter tandläkaren så blev det en sväg på gymmet. Mitt nyttiga liv har ju börjat ;) haha får se hur länge det håller den här gången !

//Caroline

God morgon

Guu så svårt de var att ta sig ur sängen!!


...

Guu så fort tiden går, redan kvart i två och jag har inte gjort något vettigt alls!
Eller jo jag har tagit hand om disken. Ska ta och fålla ner gardinerna i sovrummet nu.
Vi hade mycket lägre sovrumsfönster i Linkan så nu är dem alldeles för korta!

Och så vart det lite ändring i Mary Kay visningen så nu ska Lisa ha den istället! Super kul!

//Caroline


Absolut ingenting!

Idag har jag planerat att inte ha ett ända måste!
Så fruktansvärt skönt, var så längesen man bara fick vara.
Älskling har städat lägenheten åt mig också!

Igår skrev jag sista tentan och hoppas att det gick bra.
Sedan var Lena snäll och skjutsade mig till pappa. Var där hela dagen och på kvällen bjöds det på middag, jätte trevligt. Kul att träffa farmor också, man gör det allt för sällan.

Snart ska jag ta en promenad till Hemköp och köpa snask tills ikväll. Jag och Johan ska ha en mysig hemma kväll tillsammans, hyra film och bara ha det bra :)
Hoppas att jag får med mig honom till hemköp! Trevligare att ha sällskap än att gå själv.
Ska passa på att äta massa onyttigheter denna helgen för på måndag börjar träning inför beach 2012! Då är det slut på snaskandet.

//Caroline

2011-01-20, 1 år sedan <3


Imorgon är det ingen rolig dag för mig.
Många tycker det är löjligt men det skiter jag i.

Det är 1 år sedan min underbaraste älskade Arja gick bort.
En hund som varit med oss i 14 år och som betyder fruktansvärt mycket för mig!
Hon fanns alltid där när man behövde tröst, så fort hon såg tårarna så satte hon sig upp och tryckte huvudet mot mig och visade att allt skulle bli bra. Det värsta är att jag inte ens var där när hon behövde mig, när vi tog bort henne. Jag var i Linköping massa mil bort och fick inte ens ta farväl..
Eller jo på sätt och vis fick jag det. innan jag åkte tillbaka till Linköping efter julen sa jag hejdå. Jag viste att det inte var långt kvar. Men hon var en fajter och man vill ju alltid tro att man ska hinna hem minst en gång till.
Kommer aldrig glömma bort den kvällen mamma ringer och sägar att imorgon är det dags. Jag kunde inte ens ta mig hem. Jag känner att en bit i mig dog den dagen med henne.
Drömmer fortfarande om henne nästan varje natt och det gör det ännu jobbigare.
Varja gång jag åker hem till mamma hoppas jag att den här gången kommer hon och springer mot mig när jag öppnar dörren, allt var bara en mardröm, men det händer ju såklart aldrig..
Det låter som att jag pratar om en människa men ni måste förstå att hon var en familjemedlem i 14 år! Har varit med halva min uppväxt.
Hon var den smartaste, klokaste hunden av dem alla! Keligaste och mysigaste. Det var ju Glenns hund men ändå min hund, vi hade sånt speciellt band och man såg på henne den sista julen när hon nästan gett upp att hon fick sån ny energi när jag kom hem igen. Det gjorde så ont att åka därifrån jag ville ju vara hemma och ta hand om henne så som hon tagit hand om mig alla dessa år.

Jag saknar dig så det gör ont i hela kroppen!








//Caroline

...

Igår skrev jag ju som ni vet projektsmåhus tentan.
Vet inte hur det gick jag har så svårt för att känna av det.
Svara på allt men det tycker jag inte säger så mycket...

Men ny dag nya tag, sista tentan på fredag.
Tänker bara plugga på ganmla tentor, dem är så lika varandra så för en 3:a behövs nog inte mer.
Har ingen ork till att bry mig om arbetsmiljön, den är alldeles för tråkig.

Farmor är i stan så jag bjöd hit dem på fika en snabbis, får jag lite paus i studierna också.
Till helgen blir det antagligen att åka till pappa och umgås med släkten, inte så ofta man har så pass fint besök av farmor så blir till att ta vara på den tiden.
Kan nog bli så att vi titta på bilar också, jag och Johan behöver verkligen en. Man blir så handikappad utan och borlänge är ju inte direkt bra på det där med bussar. Med risk för att låta väldigt kräsen så gillar jag inte heller att åka dessa skabbiga stadsbussar... Mamma vill ju såklart ha tillbaka sin bil nu ;) Vi har blivit erbjudna att ta över den men eftersom det läcker olja och börjar bli lite till åren så är det nog smartare att köpa en nyare bil. Vet att mamma faktiskt behöver den mer än hon tror också.

Nej tillbaka till arbetsmiljön!



//Caroline

Nu är jag nervös

Jag gillar inte att inte ha koll när det är prov/tenta, inlämningsupgifter, ja allt detta.
Idag har jag inte koll!

Kl 14 kommer jag sitta där och svettas och vara arg på mig själv för att jag inte lyckats få in mer i skallen fast jag pluggat.. För att jag denna gång aldrig fick in en bra studieteknik.

De är bara att skriva om, har ju trots allt klarat alla kurser hittills så det är inget problem med csn.

Önska mig lycka till, det behöver jag!

//Caroline

Så jävla nice!

Fick en bock på arbetsmiljöuppgiften! Var helt säker på att det skulle bli komplettering på den men icke!
Klart!

Så nu är det bara tenta och sedan förhopningsvis slipper jag det ämnet!

//Caroline

...

Åååh jag behöver en paus... försöker fokusera men kan inte.
Satte på en låt bara för att slappna av lite man kan inte stänga av nu istället!
Kan inte denna plågsamma period vara klar snart?? Dessa dagar längtar man som satan efter att ha ett vanligt jobb.
Men det är inte helt sant, att sitta på ica resten av livet passar inte mig.
Jag vill ha något med mening och mer variation!

Har laddat upp med massa sockerkickar så snart ligger jag väll deckad i soffan med blodsockerfall! ;)

//Caroline

Nej...

Börjar känna av halsen lite..Inte nu!

Snabbt som tusan till affären för att köpa hem allt som tar bort sjukdommar!

//Caroline

...

Inget nytt, bara plugg plugg plugg...
Kanske bara helt enkelt ska lägga ner bloggandet tills tentorna är slut.
Finns ju inte så mycket att skriva om när man bara gör tre saker om dygnet.. Sova plugga äta plugga sova plugga äta.......


//Caroline

...

Nu har jag bunkrat upp med massa frukt och dessutom lagt en ansiktsmask så jag kan få känna mig extra fresch ;)

Funderade på om jag skulle ha bakat något också?
Inget avanserat bara några scones eller så, är ju så himla gott när dem är nybakade.

Nyttigt liv får vi fortsätta med efter tentorna, tar för mycket energi och tid för att hinna med det nu.
Lär nog hinna komma ifrom till sommaren ändå ;)

Just nu vill jag bara att skolan ska börja igen så man kommer igång med vanliga rutiner och kan få vistas lite mer utanför lägenheten. Men sen när plugget väl börjar så kommer jag säkert längta tillbaka till den här tiden ;)

//Caroline

Chai latte!

Lyxar till de lite extra så här under tentapluggandet. köpte riktig lattemjölk.


Check!

Känns något bättre nu när jag såg att jag är klar med CAD kursen!
Detta innebär att jag har 20hp av 20 möjliga. Alltså klarat alla kurser, vilket ger mindre press på de kommande två tentorna...
Jag arbetar inte bra med press.

Ska senare unna mig att köpa en godispåse så jag kan hålla mig vaken en stund ikväll och få motivation till studeierna. Egentligen tycker jag det är väldigt intressant och kul med väggkonstruktioner, stommar och allt detta men när det kommer en tenta på det så blir det helt plötsligt jobbigt att lära sig.. Är inte det konstigt?

Men idag kommer iaf Johan hem igen!!
Han har varit i Linköping i två dagar för att skriva tentor och planera framläggningen av ex-jobbet.
Det är ju så fruktansvärt ensamt när karln är borta!
Jag är lite töntig med sådant men gillar inte att skriva att jag ska vara ensam hemma på nätet, känns som att någon dålig männsika ska se det och göra inbrott ;) Därför jag inte säger förens nu att han varit borta.

Nu ska jag fortsätta plugga!



//Caroline

Mary Kay

Tänk vad mycket inlägg ni får nu när jag har tenta-P! Haha De är ju roligare att blogga än plugga.

Iaf så var jag på Mary Kay visning hos Lisa i söndags. För er som inte vet vad det är så har dem hudvårdsprodukter samt smink. Var trevligt, jag gillar ju att testa lite produkter.
Det ända som jag tyckte var jobbigt var säljaren. Gillar inte när dem gör allt för att sälja och jag kan ju såklart inte säga nej heller. Iaf så slutade allt med att jag ska ha en visning hemma hos mig nu också... Typiskt...
Jag behöver minst en till person som är intresserad av att komma, så tycker ni det låter kul är ni välkomna! Man ska dock inte ha testat produkterna förut. Och det är inget köptvång men tro mig ni lär vara bra duktiga att säga nej, annars sitter ni där om någon vecka och har visningen hos er med!
Jag är alltid så kritisk till allt sådant, säljaren sitter där och skryter om sitt märke och säger hur bra den är och billig jämfört med liknande produkter. Haha ja vad ska dem annars säga? Man kan ju inte parat dåligt om en produkt man säljer då tjänar man inga pengar.
Och så försökte hon få mig att börja sälja men då kunde jag få ur mig ett nej iaf! Aldrig i livet!
Jag är inte och kommer aldrig bli någon bra säljare, gillar inte att prata bra om något när jag vet att det finns bättre produkter ute på marknaden. Där hade jag iaf användning av att jag studerar, kunde jag ju skylla på att jag inte har tid för annat än studier ;)

Men som sagt det är väldigt trevligt att sitta och pröva på lite produkter och jag tvivlar inte på att dem är bra (men jag tror inte att dem är bäst) Nu kom jag att tänka på pressbyrån, vårat motto var att gå från bra till bäst.. haha under min tid där så gick det ju vilket fall väldigt bra med det målet!
Och där kom jag av mig på ämnet.. Tillbaka till mary kay
Visningen är hemma hos mig runt kl 17.30 (går att flytta fram till 18 om det passar alla bättre) den 24 januari. Jag bjuder er på lite fika och ni får pröva lite produkter, det blir nästan lite spa behandling kan man säga! MEN känner ni att ni har svårt att säga nej så ska ni inte komma får då kommer hon att prata sönder er!



//Caroline

Minnen

Varning för galet tråkigt inlägg!



Jag är inte bra på förändringar.
Jag gillar inte förstora förändringar.

Vet att jag skrev om det förut också men vill bara skriva av mig lite nu.
Jag hör inte hemma i Linköping, jag trivs mycket bättre här!
Men det var en stor förändring, byta stad och jobb, flytta hem till mamma igen.
Känns bara så sjukt att jag inte bor i Linköping längre, var ju ändå tre år av mitt liv som tillbringades där. Satt nyss på hemnet som vanligt och tittade lite, fick ett ryck och tittade på lägenheter och hus i lambohov. Såklart inte för att köpa jag gillar att få insperation och det kryllar det ju av på hemnet ;) Blev bara så nostalgisk när jag såg gatorna som jag brukar gå på. När jag flyttade till Linköping så såg jag ju fortfarande borlänge som mitt hem, min familj och vänner fanns alltid här. Men jag kan inte se Linköping som ett hem längre, det är som att jag bara gjort slut med staden.
Allt låter väll helkonstigt.
Missförstå mig inte, jag mår mycket bättre nu och verkligen allt känns bättre men jag kan bara inte låta bli att sakna min vardag i Linköping. Arbetskamrater, stan, butiken neranför oss, lägenheten ja allt som tillhörde min vardag som helt plötsligt verkligen aldrig mer kommer göra det. I de flesta sammanhang har jag svårt för det där med aldrig mer.
Måste se till att hälsa på Linkan snart men skulle inte ens förvåna mig om jag börjar böla när jag går där på stan.
Jag beundrar folk som är bra på att tackla förändringar, bra som dåliga!
Nu ska jag bara försöka njuta av att ha samma vardag i åtminstonde tre år till :)
Men allt gör oss starkare, och jag vet nog vart min rädsla kommer ifrån men så personliga ska vi inte bli här i bloggen :)

//Caroline

...

Jag vet inte vad jag ska ta mig till!
Var länge sedan jag var så omotiverad till att plugga, vi har haft ledigt alldeles för länge. Lat är rätta ordet för vad jag blivit!
Det är så mycket som distraherar mig, dator, mobil, disk, tvätt osv...
Får ingen som helst ro!

Kom med tips om ni har några!

//Caroline

Vart är motivationen?

Jag försöker och försöker plugga men allt annat är som vanligt mer intressant.
Unnade mig till och med en sovmorgon för att kanske det skulle ge mig styrka och ork men icke då!
Måste komma på något annt belöningsystem. Hmm
Har sån galen panik inför tentorna nu så efter imorgon blir det inget annat än plugg som gäller!
Är dock öppen för pluggfika! ;)


//Caroline

Återhämtning eller bara kör?

God morgon!
Gick upp vid 9 i morse som vanligt, gjorde frukost och tittade på vampire diaries. Har verkligen fastnat i den serien!
Kan tänka mig att halva sverige är rätt trötta idag efter hockyn inatt. Jag tittade inte på matchen, är inte ett dugg intresserad men vist är det kul att Sverige vann :) Sa dock till Johan att jag skulle titta om han åkte och köpte chips till mig men det gjorde han inte. Tur de så jag slipper bli tjockis och trötter.
Har galen träningsverk i benen men det ska nog inte stoppa mig från ett till gympass idag. Ska träna magen och någon mer muskel som jag inte bestämt än (läs Johan inte bestämt än, jag får aldrig bestämma vad vi ska träna ;) men det är väll lika bra kanske)

Måste säga att jag tycker det är en jungel det där med gym, alla dessa maskiner och när har musklerna vilat klart? Har fortfarande träningsverk i armarna från ett pass för tre dagar sedan, är dem inte redo för ett nytt pass då?
Fattar inte hur kändisar låter kroppen återhämta sig om de tränar flera gånger om dagen alla dagar i veckan?
Man vill ju inte bryta ner kroppen för vad gör man då på gymmet? Kan man ju lika väl skita i att träna om det inte ger resultat. Och har man gjort ett benpass bör man väll inte ens springa dagen efter för då tränar du ju musklerna utan att de får vila? Ja ni ser ju hur förvirrad jag är angående tärningen och återhämtningen, därför jag överlåter allt detta till Johan.



//Caroline

...

Jag kan inte konsentrera mig!! Det går inte, fattar inte vad jag ska göra och det är samtidigt så galet tråkigt!
Vi ska fylla i en arbetsmiljöplan men hur ska jag kunna det när jag inte kan speciellt mycket om hur det går till på bygget? Gåååå och Dööööööööööööö jävla arbetsmiljö...


//Caroline

God morgon!

Sitter som vanligt och pluggar!
Vart lite lat igår så inte blev jag klar med det som jag skulle heller :/ TYPISKT

Men idag måste jag bli klar för tentorna närmar sig och jag måste börja plugga till dem.

//Caroline

...

Vad skönt det är att storhelgerna är över nu!
Det är himla härligt att få tillbaka de gamla matvarnorna och äta lite nyttigare än vad det blir under jul/nyår, man mår så mycket bättre och blir piggare när man får ha lite stuktur på saker och ting ;)

Skulle ju dock ha gymmat idag men det blev inget, tar det imorgon istället.

Nu ska jag bara softa i soffan hela kvällen och lägga mig tidigt så jag kommer upp imorgon bitti.

//Caroline

Dags för tenta p

Ja nu sitter vi här igen jag och johan, på varsin sida av bordet och pluggar som aldrig förr ;) Jag ska göra klart CAD uppgiften idag och börja med arbetsmiljön, vilket är så galet tråkigt att jag nästan får ångest av bara tanken! Måste klara den tentan för jag vill aldrig mer öppna den boken efter detta!!!!!!

Var en sväng till gymmet igår, och det tackar jag för idag. Vart ett halv lungt pass men känner att jag har massa mer energi idag än vad jag brukar! Ingen speciell träningsverk heller. Men jag måste börja köra mer kondition för höll seriöst på att svimma igår, såg inte bara stjärnor utan vart sådär varm i kroppen och fick lock för öronen precis som det brukar bli innan jag är påväg att tuppa av. Ska till gymmet idag också men ändrar strategi och kör halva passet kondition. Dessutom så vägde jag mig på en riktig våg för första gången sedan jag flyttade från linköping. Det visade sig att jag vägde 3 kilo mindre än vad jag trodde vilket såklart var en rolig överaskning. Tänk det lönar sig att inte jobba på pressbyrån.
Nu kör vi officiellt igång med beach 2012! Känner lite mer press iår eftersom jag är hemma i Borlänge nu, i Linköping kunde man ju inte bada någonstans ändå så det spelade ju ingen större roll hur pass ifrom man var ;)



//Caroline

Trötter

God morgon!
Ligger fortfarande i sängen fast jag borde gått upp för 30 min sedan. Har fått så dålig dagsrytm. Kan inte somna förens vid 24 och de är om jag har tur, oftast tar de ännu längre tid att somna. Effekten blir ju såklart att jag inte kommer upp på morgonen istället.. Typiskt!

Nu har iaf tenta p börjat!! Dags att gräva ner sig i böckerna igen ;)

//Caroline


2012

Då var vi inne på det nya året.

Igår firades nyår i Falun i Noréns mammas hus. Var jätte mysigt och trevligt, vi lagade trerätters middag och badade i sådan poolliknande tunna? Vet inte vad dem heter men ser ut som en jaquzzi fast den bubblar inte. När klockan började närma sig 12 så hoppde vi i badet och tittade på fyrverkerier därifårn. Kunde inte bli mycket mysigare!
Vi drack inte speciellt mycket heller vilken jag verkligen uppskattar idag! Helt underbart att inte vara bakis ;) haha inte ofta jag har dricka kvar från en fest!

Nej men det var precis lagomt nyår! Blir ju ändå bara överskattat om man ska leta på fester osv.

Underbart att det kommer lite snö idag också!

//Caroline

RSS 2.0