...

Tjena!
 
Då var det söndag, fast det är som lördag för mig eftersom jag jobbade igår.
Kan tänka mig att hela Borlänge ligger hemma bakis idag, verkar som alla var ute igår. Tråkigt att man missade det, men det hade jag gjort i vilket fall. Skulle egentligen varit ledig igår men en kollega frågade om jag kunde ta hans pass och det tackar jag ju inte nej till. Om jag däremot varit ledig hade första tåget ner mot Bråvalla varit ett faktum. Var riktigt bra spelningar och Johan är där nere med sina polare.
 
Jadu, vad ska man hitta på idag då?
 
//Caroline
 

...

Idag har det då regnat precis hela dagen! Mysigt men ändå tråkigt eftersom man inte kan göra något.
 
Var en sväng till 7-eleven och provade kläder samt skrev på anställningsbevis. Kommer bli så himla bra! Chefen verkar super bra, har dock knappt träffat de anställda än men det blir nog bra det med :)
Hoppas att man kan jobba lite extra sen under skoltiden också.
 
Måste såklart skryta lite med att jag klarade matematiktentan. Tänk att jag på något sätt alltid lyckas trots stora tvivel. Det var på håret men det spelar ingen roll så länge det var rätt sida om gränsen. Så fruktansvärt skönt att veta att man inte behöver plugga matte hela sommaren, och ännu skönare är vetskapen om att matten nu är avklarad för min del! Så nu är vi här igen, jag som alltid tror så lågt om mig själv, knappt visste om jag skulle lyckas med en ingenjörsutbildning innan jag sökte den. Nu sitter jag här två år senare och har klarat varenda jävla tenta! Jag har förtjänat det, sliter som tusan eftersom jag inte får något gratis.
 
Det tog minst tre dagar att återhämta sig från tentaperioden, gick runt i en dvala och var helt tom. Men nu tror jag att man vaknat till liv igen. På tisdag börjar min första arbetsdag vilket jag ser fram emot och nu ska jag bara njuta av dessa lediga dagar fram tills dess :)
 
//Caroline
 

Sommarlov!

Nu mår man bra vill jag lova!
Sista tentan för årskurs 2 är skriven, det är hyfat fint väder ute och nu ska det grillas kyckling! Snacka om underbart!
Jag ska väll skriva någon mening om tentan såklart. Det gick bättre än väntat, trodde inte att jag skulle lämna in den. Men den var ganska lätt om man jämför med tidigare tentor och det finns en liten liten chans att jag kan ha klarat den. I vilket fall har jag presterat bättre än väntat och det får man vara nöjd med även om jag inte klarar tentan. Vi får se helt enkelt, ska inte tänka mer på det nu utan köpa mig en bok och bara njuta av friheten.
 
Ikväll blir det dessutom fika hos min kära broder som fyller 21 imogron! Uuh så gamla alla börjar bli.
 
Nu ska jag sätta mig med en tidning ute på altanen och läsa en tidning innan maten :)
 
//Caroline

...

Nu är det svårt att motivera sig till studierna vill jag lova!
Har tenta i matematik II imorgon. Den kommer jag med all sannolikhet inte klara.
Att veta det pluss det fina vädret ute gör att motivationen till ett sista ryck är helt borta.
Jag ska i vilket fall skriva tentan, har haft tentor förut som jag verkligen inte trodde skulle gå vägen men som ändå gjort det. Den här gången är det dock annorlunda, jag kan verkligen inte detta. Fast det har jag också sagt massor av gånger. Måste tro mer på mig själv, och går det åt skogen så är jag i alla fall beredd på det.
Det är en svår kurs och det är väll inte meningen att man ska klara alla tentor under hela programmet antar jag. Men att behöva plugga under sommaren tar emot, jag vill ju bara arbeta och ladda batterierna inför sista året.
Vill vara ledig när jag är ledig och inte behöva tänka på studier, man blir så utmattad av att aldrig ha en fritid.
 
Jag ska ta mig ut på en springtur och se om motivationen kommer tillbaka. Hoppas bara att det går bättre idag än igår. Igår var en riktigt dryg och irriterande joggingtur. Hörlurarna åkte ur öronen hela tiden, spotify är sämst på shuffle (spelar samma låter hela tiden och dessutom bara mina gamla låtar), runkeeper tappade kontakten hela tiden och vart helt cp diffade jätte mycket på sträckan, mina vader gjorde jätte ont och det kändes som att hälsenan skulle gå av vilken sekund som helst. Det enda bra var att konditionen höll hela vägen, andningen var mer än godkänd.
 
Dessutom har jag frossat hela veckan! Skojar inte när jag säger att det gått överstyr, helt sjukt vad mycket jag tryckt i mig. Hade jag gått ner något kilo så har jag garanterat gått upp dubbelt! Men det är som det är, pluggar man matte hela dagarna behövs extra energi och tröstätning! Skit samma.
 
Nu ska jag försöka räkna något tal till sen springa!
 
//Caroline

RSS 2.0