Sommarjobb sökes..

Jadu har suttit och skickat iväg en del cv:n nu.
Tänk om man bara hade bil så man kunde åka runt med de där papperna istället, gillar inte att skicka dem på mail. De är mycket mindre chans att de blir läst då.. Men vad lägger man in för bild???? Jag struntade i bilden nu, lackade ur på alla som jag redan hade på datron och struntade nu helt och hållet i bilden... :/

Aja nu kom jag på lite mer ställen jag ska söka på!

//Caroline

...

Ja då börjar jag bli människa igen!
Fyfan vad dåligt jag mådde igår, kunde knappt resa mig från soffan och när jag fick ett ryck och tänkte gå ut i solen försvann den känslan så fort jag försökte gå. Låg i fosterställning ungefär hela dagen och pizzan tog mig ca 5 timmar att få i sig! Aja jag hade kul i lördags så det är okej.

Nu ska jag göra mig iordning!

//Caroline

:)

Fick tillbaka tentan för byggprojekt småhus och nog blev man glad över resultatet. En 5:a till i samlingen!
Vet inte vad de är för fel på mig som hela tiden tror att jag inte ska ha klarat den och sedan har jag satt topp betyg ändå. Känns bra eftersom det är ett ämne som verkligen räknas, och så hade jag ju slitit med studeierna i nästan två veckor så det var välförtjänt.

Idag ska jag plugga, skriva klart CV, hjälpa milo med soffor och städa. Hmm den där städningen känns både jobbig och tråkig... Antar att jga börjar plugga så brukar ju städningen komma självmant ;)
Alltid lika, man tänker att nu ska jag studera i minst 2 timmar.. Så ser man disken, dammet, tvätten.. Ja allt blir helt plötsligt roligare än att plugga.

Saknar mitt lilla busfrö!

//Caroline


Buuu

Jahapp, när man fått motivation till träning kommer förkylningen. Eller vet inte vad jag har fått. Ligger utslagen på soffan nu och undrar hur jag ska orka laga mat. Skulle nog struntat i föreläsningen om de inte var genomgång av tentan, som jag förövrigt säkert inte klarat... Nej ska försöka sova en halvtimme nu så kanske jag känner mig bättre sen.

//Caroline


lycka

Jag hade glömt bort hur otroligt bra jag mår ut av en rejäl promenad!
Ska bli ändring på det nu, tog en kortis på 5 km idag men redan nästa vecka satsar jag på att kunna ta mig en effektiv PW på en mil!

Var så underbart att känna solen i ansiktet, det faktum att det blåste rätt rejält gjorde inte ens något. Ingen kunde förstöra min promenad! hihi



//Caroline


Äntligen!

Vilket vacker väder det är idag, och med en sol på himlen kommer min motivation till träning tillbaka!
Idag kör jag en PW och lite syrkeövningar hemma efter det. Skulle ha gett lägenheten en rejäl omgång (vilket den är i stort bevoh av) men det får vänta lite, kanske tar det senare ikväll. Detta ska även vara en pluggfri dag!
Har lagt upp ett litet träningsschema och ska verkligen försöka äta extra nyttigt nu i två veckor så jag är på topp i globen när vi ser avicii. Sen hoppas jag kunna hålla i detta ett tag till så jag kanske kan vara fit inför sommaren också. Blev lite inspererad utav Lisa också, hon är så himla duktig och har sån sjukt bra självdiciplin.

Nej nu ska jag ut i solen och ladda upp all D-vitamin som jag gått back under vintern.

//Caroline

...

Är helt galet, fruktansvärt irriterad och arg!

Fyfan!

//Caroline

...

Årets första riktiga klädpanik börjar komma.
Vad tusan ska jag ha på mig på aviciis konsert?
Kan ju inte komma hur som helst till storstaden!
Nej fy fan för dessa jobbiga i-landsproblem!

Nu ska jag söka på all nätshopping som finns.

//Caroline

Halloj!

Hur mås det?
Jag är helt förstörd efter denna veckan! Är galet mycket med plugget nu och pressen på att finna ett sommarjobb känns riktigt dryg.

Projektet vill jag bara slänga i väggen och aldrig mer se! Skulle kunnat vara skit kul men det är det inte..
Ont i magen har jag också, och godissug.. Åt två kexchoklad igår.. Blir ingen beach 2012 verkar det som.
Mm så positiva har mina tankar varit hela veckan.
Men efter måndag ska det nog lugna ner sig ett steg tror jag. Såg dessutom att vi inte har någon byggfysik nästa vecka? Konstigt men bra för då hinner jag räkna ikapp. Tycker för övrigt verkligen om den kursen!

Har lånat pärlan, jaten, bettan, plåtburken... ja kärt barn ha många namn ;) (mammas bil) över helgen.
Jag och Johan tänkte åka och titta på lite tapeter och så ska vi nog till gudrun och kenneht ikväll om dem är hemma. Gudrun har fyllt 70 så måste åka dit med en blomma och fira lite.

//Caroline

Myspys

Imorgon kommer de inte vara lätt att gå upp ur sängen. Bland de bästa vardagslyxen är en nybäddad säng. Försöker byta en gång i veckan, men skulle bädda nytt varje dag om jag fick! //Caroline


Alla hjärtans dag<3

Jag och Johan hade ju inte tänkt göra så stor grej av den här dagen, men min kärlek köpte några rosor till mig iallafall<3 och jag köpte några till honom också. Så lite har vi ansträngt oss ;)


Bara massa renovering

Helgen har bestått utav plugg och renovering.
Pappa har hyrt en lokal på stan så han får ett kontor att sitta på och arbeta.
Dock var lokalen i stort behov av en renovering och ja fy fasen vad tapeterna satt hårt!
Har fått ett galet träningspass hela helgen helt enkelt ;)
Men lite kul är det också, speciellt idag när vi började måla och man ser skillnaden.
Kommer bli så bra så.
Ska försöka hinna hjälpa till lite i veckan också.

Annars så är det fullt upp med plugget, känns som det är galet mycket som ska göras.
Bara att kämpa på!

//Caroline

Bara massa trams

Jag brukar inte skriva om politik osv för jag är inte så insatt och tråkigt nog inte jätte intresserad. Intresset försvinner när man ändå vet att det bara snackas massa skit, och känns som de flesta politiker inte lever ett svensson liv vilket gör att dem kan få en skev bild av verkligheten (även om dem inte vill erkänna det).

Iaf så reagerade jag ganska stark på en artikel som (haha) självaste blondinbella skrev. Tyckte det var lite skrattretande att hon skröt med att hon faktiskt jobbat sedan hon var 14 år!!! och vad är hon nu? 20? Tjejen du har alltså jobbat i ca 6 år de är ju en stor del av livet. Dessutom har du ett som jag skulle kalla det "lyxjobb". Vanligt folk sitter på ICA eller donken.. Då vill man ju jobba till 75 år! Jippi! Undrar om man ens skulle få vara kvar på donken om man var så gammal?
Nej överklassen kan oftast inte yttra sig om dessa frågor, dem har aldrig levt som medelsvensson..
Men sen kan ju diskutera om vi verkligen har det så dåligt bara för att vi inte är rikast i Sverige. Menar de flesta har mat och tak över huvudet, vi är ett så fruktansvärt bortskämt folk så det är hemskt.


Jaja lite ointressanta reflektioner bara :)

//Caroline

Upptäcker nya egenskaper


Har insett vilket galet kontrollbehov jag kan ha när det kommer till vissa saker.
Vi har ett projekt med skolan nu som går ut på att göra bygglovshandlingar och med de så ska vi rita en villa.
Jag vågar ju knappt släppa gruppen själva och nu är jag jätte nervös över vad dem har gjort för ändringar på villan då jag inte kunde vara med och arbeta idag.
Vad är det att vara nervös för? Litar nog bara inte på deras smak? Eller är nog mest rädd för att det ska vara riktigt dåligt planerat för även som inte jag har gjort ritningarna så dras jag med i fallet.
Önskade att vi hade mer kompetens i gruppen också, nu är det ingen som är speciellt kunnig på tekniska biten och det ända som jag tycker att jag är hyfsat bra på är planlösning och fasad.
Sen om vi skulle bli sågade skulle jag kunna hantera det bättre om det var mitt förslag, var det någon annans ide och jag känner att min hade funkat bättre skulle jag bli sjukt irriterad att vi inte gjorde som jag föreslog.
Ja, jag måste släppa detta kontrollbehov lite, går ju inte att arbeta med mig när jag håller på och ska vara som en hök på de andra hela tiden. Kan ju inte vara lätt att komma med bra ideer om någon ska gå emot eller granska hela tiden.


Nej nu har jag massor att göra i miljötekniken!

//Caroline


Effektiv dag!

Full fart, har städat lägenheten och fixat lite ska snart sätta mig med byggfysiken och se om jag lyckas räkna något tal.

Hade en mycket intressant föreläsning i onsdags om matindustrin, man börjar ju tänka till lite vad man faktiskt köper och vilken skit man stödjer bara för att man vill kunna köpa billig mat. Tyckte att det var mycket bra föreläsare då dem inte gick ut och sa att alla ska bli vegetarianer som jag kan uppleva att många som är engagerade i detta gör. Dem ville mer att man skulle få upp ögonen och tänka till lite innan man köper den där billiga maten. Tänka efter vart den kommer ifrån och hur den påverkat miljön och de djur som blivit så fruktansvärt vanvårdade. Jag kan ju inte tänka mig att bli vegetarian därför blir jag lite off när föreläsare står och skäller ut alla som inte väljer deras väg.
Men det gjorde ju inte dessa två och det gjorde att jag verkligen lyssande och tog till mig.
Ska aldrig mer köpa kött från danmark iaf det är ett som är säkert och ska blir bättre på att välja ekologisk mat.
Vi har bara en jord och förstör vi den så spelar det ingen roll vad maten kostar för ingen kommer kunna leva på den mer. Ja man bör tänka till lite och jag är glad att jag gick på föreläsningen!

//Caroline

RSS 2.0