Dags för jul!

Idag ska det städas och julpyntas! Att det dessutom snöar är helt underbart! Julpynt och snö!
 
På söndag ska troligtvis mamma och jag åka till IKEA och ha en liten mor och dotter dag :) Mysigt!
Och snart börjar skolans termin lugna ner sig och man kan för första gången på hela terminen andas ut en vecka! Har varit en galen period och det känns skönt att det börjar nå sitt slut för tillfället.
 
Nej nu ska jag ta tag i städningen :)
 
//Caroline

På min önskelista

T-shirts , Assymetric Tee , Diana Orving - NELLY.COM
 
Festklänningar , Fiona Sequin Dress , Jeane Blush - NELLY.COM
 
Jumpsuit , Charlie Playsuit , Oneness - NELLY.COM
 
Tröjor , Autumn Shirt , Dr Denim - NELLY.COM
 
Vardagsskor , Sade , Shoe Biz - NELLY.COM
 
Festskor , I Love , Nelly White Label - NELLY.COM
 
Vardagsskor , Slado , Boomerang - NELLY.COM
 
//Caroline

Idag är en bra dag..

Fick tillbaka tentan i energiteknik idag.
Jag som var helt hundra på att den gått super dåligt, tyckte det var fruktansvärt jobbigt att möta Astrids blick och ta emot tentan. Men på något helt sjukt sätt hade jag lyckats skrapa ihop tillräckligt med poäng för att klara den! Har inte den blekaste aning om hur det gick till. Jag som aldrig trodde jag skulle klara de där förbaskade ämnet!
Så min statestik är fortfarande helt fruktansvärt bra. Fullpott, inte en enda omtenta! Det är en mycket bra prestation ska ni veta och speciellt för mig som inte får något gratis utan måste plugga som en röv för att lära mig.
Tyvärr så kostar det att ligga på topp.. Mycket tid med familj och vänner försvinner.
 
Nu ska jag ladda ner lite program till datorn!
 
//Caroline

Lördag

 
Hej!
 
Dagen har börjat med lite linjär algebra. Super kul, Eller??
 
Nu sitter jag och väntar på att Lisa ska komma till borlänge, vi ska ta en sväng på kupolen.
Var så länge sedan jag träffade henne så man får ju dåligt samvete! Min tid räcker inte till :(
Träning, skola och allt det där tar så mycket av min tid att jag inte hinner med något annat.
Jätte tråkigt!
 
Idag hinner jag inte med att träna, men förhoppningsvis imorgon.
Speciellt eftersom jag ska lyxa till det med chips ikväll ;) haha
 
Igår bjöd mamma och glenn på tacos, trevligt att tillbringa fredagkvällen med dem! :)
 
 
Nu ska jag möta upp Lisa :)
 
 
//Caroline

Så shoppingsugen jag blev!

Festklänningar , Faith Dress , Nelly Trend - NELLY.COM
 
Toppar , Back Lace Top , F.A.V - NELLY.COM
 
Toppar , Beyond Top , Nelly Trend - NELLY.COM
 
Toppar , Pleated Front Top , Saint Tropez - NELLY.COM
Jackor , Samedi Jacket , Nelly Trend - NELLY.COM
Klänningar , Kasia Dress , Issue 1.3 - NELLY.COM

:)

 
En bra dag!
Åkte till gymmet runt 9.30 imorse, körde direkt igång med min 30 minuters kondition som jag brukar. Skillnaden denna gång var att i måndags när jag tränade insåg jag att jag tappat en del. Istället för 6 km på 33 min klarade jag endast 5km på 30 min. Inte ok och jag blev smått förbannad. Igår tänkte jag att nu jävlar! Eftersom kolhydrater lagrar energi i musklerna så tryckte jag i mig massa kolhydrater för att förbereda mig på ett fruktansvärt konditionspass. Det fick vara nog jag skulle klara mina 6 km igen! Och det gjorde jag, slog till och med personligt rekord med någon minut! Känns så himla bra!
 
Ganska precis till att jag kört mina 30 min kom Jenny, hon skulle köra 20 min kondition. Jag höll henne sällskap.
Så idag har jag varit duktig, det blev 9 km på 50 min sammanlagt. Får man verkligen vara nöjd med!
Tränade lite mage och rygg också.
 
Sedan gick jag till mammas jobb och höll henne sällskap under lunchen.
Hann dessutom med en sväng på kupolen och fick med mig lite smått och gott hem.
 
Nu sitter jag utmattad i soffan och ska dricka en kopp kaffe sedan ge mig på matteböckerna!
 
//Caroline

Måndag

 
Imorse när jag vaknade kändes det lite klibbigt och konstigt runt ögonen, tänkte inte mer på det brukar vara lite svullen i ansiktet på morgonen. När jag senare gått upp och tittat mig i spegeln inser jag att ögonen är välldigt svullna och är rödflammig i hela ansiktet! Fattar inte hur det kunnat bli så? Aldrig varit med om detta förut, ser ut som att jag fått en allergisk chock. Jag som tänkte vara osminkad idag eftersom jag skulle träna direkt efter skolan, det gick verkligen inte. Försökte dölja det röda så mycket som möjligt och som tur var la sig det mesta av svullnaden efter den kyliga promenaden till skolan.
Sitter och funderar hur detta kunde dyka upp i mitt ansikte. Kanske inte fick bort sminkborttagningen riktigt igår? Den är lite stark för mitt ansikte egentligen, men har svårt att tänka mig att det skulle göra så stor skada?
Aja får väll hoppas att rodnaden har försvunnit till imorgon.
 
Nu har jag äntligen tid att ta tag i träningen igen. Det var riktigt skönt att köra ett pass på gymmet, dock märktes det tydligt att det var ett tag sedan jag tränade. Det var rätt kämpigt vill jag lova!
 
Ska försöka övertala mamma att åka till IKEA i helgen, vi har pratat om det jätte länge och nu skulle det passa perfekt!
 
Nu är jag helt färdig och funderar på att ta en lite tupplur innan jag dyker ner i matteboken.
 
Hittade en gamal bild från sudenten. Det var en bra dag!
 
//Caroline
 
 
 
 

....

Ja nu är det inte långt kvar till tentan.
Idag tror jag att det börjar ljusna lite, mycket lite. Har jag tur med frågorna kanske jag kan få ihop till ett godkänt.
Fytusan vad jag svurit och varit förbannad de senaste dagarna. Förbannad över att jag inte förstår. Och föreläsaren säger att man ska rita en bild över vad som händer... Mmmmmm de är ju lätt när man inte förstår vad som händer. Verkligen hatar allt som har med värmepumpar, värmeväxlare osv att göra. Hatar energiteknik. Och som vanligt när jag är irriterad går det ut över andra så stackars Johan får ta mycket skit. Det jobbiga är att det är så förbaskat mycket antaganden hela tiden som man måste kunna se själv och det kan inte jag.
Och det är inte det att jag inte vill ha en omtenta utan det att jag inte förstår hur jag någonsin ska kunna klara kursen, spelar ingen roll hur lång tid jag har på mig att plugga. Kan lika väl ge upp hela programmet eftersom jag inte kommer kunna få ut en examen pga en fuckad kurs...
Dessutom är jag allmänt utmattad just nu. Börjar se tendenser som inte är bra, tex tappar ord, gråter för minsta lilla och kan inte göra val. Bara en sån sak att bestämma vilken mat man ska laga är ett hopplöst fall, blir stressad av bara tanken på att behöva bestämma något. Hade sett fram emot en "ledig helg" (har lite matte att ta igen) men nu ringde dem från jobbet så blir till att jobba hela helgen. Tillsammans med matten blir det alltså heldagar även i
helgen. Och med heldagar räknas arbete från 8-20 med undantag för mat och små korta raster, inte undra på att man är uttmattad när det varit så till och från i ca 3 veckor. Undrar när man ska få vila ikapp sig efter denna sjuka period som varit.
Men man ska inte klaga, jag har kommit in på den utbildning som jag vill gå och dessutom är det två röda dagar som jag får jobba.
Ibland är det bara skönt att få vara lite missnöjd och klaga.
 
//Caroline
 
 

RSS 2.0