Smärta

Kan säga att den träningsverken jag ha i mina ben är det absolut värsta jag varit med om i hela mitt liv!
Varenda muskel som finns i benet värker, kan knappt gå. Gör ont till och med när jag bara står upp!

Skulle ha sytt gardinerna i dag men fick lov att hoppa in på jobbet så det blir framskjutet igen.
Har iaf köpt nålar och tråd så jag är startklar, gäller bara att hitta tid. Skulle ha haft ett nytt strykjärn också men det är så tråkigt att lägga pengarna på. Tittade lite på en kläning som jag har och funderar på om jag skulle sytt om den lite. Gillar den inte så myckewt som den är nu så går det åt helvete var det inte så stor förlust.

Iaf så har jag tagit tag i mina matvanor och äter nu var tredje timme! Väldig utmaning för mig dels med jobbet och så är jag inte alltid hungrig när jag ska äta. Men ska man hålla förbränningen igång hela tiden så är det bara att se till att det funkar. Har lite svårt att veta vad jag ska äta för mellanmål bara.



//Caroline

Ett tag sedan

Tänkte att det kanske var dags att skriva någon rad här.
Idag är jag ledig, min ända lediga dag denna vecka.
Ska inte göra något speciellt mer än att ta tag i lite städning och sådant trök.
Behöver köra några tvättmaskiner också.

Hade velat träna men nu har jag vaknat med jätte hon i halsen, finns ett pass kl 5 tror jag kanske hinner bli bättre tills dess. Den här förkylningen börjar verkligen gå mig på nerverna nu!

//Caroline

Taklampan

Så kommer binden på taklampan. Passar sjukt bra in i vårt hem.
Bilden är inte rättvis mot den, mycket snyggare i verkligheten.



//Caroline

Mina nya skönheter

Shoppingen idag blev mycket lyckad!
Lägger in en bild på skorna jag köpte, kommer en bild på lampan när jag väl fått upp den men det behövs en karls hälp så väntar till johan kommer hem..


Lite våriga är dem också!

//Caroline

Lördag

Bara regnar och regnar ute. Mysigt tycker jag, skönt att snön försvinner.
Tror dock att det skulle bli minusgrader nästa vecka igen :/

Är ledig idag vilket jag verkligen behövde! Har såklart åkt på en förkylning också men jag vilar upp mig idag så blir det en sväng till Tornby imöra. Ska nog köpa en taklampa till sovrummet som jag tittat på förut. Så jobbigt att alla lampor ska vara så dyra bara men jag fick pengar i julklapp av pappa och farmor som jag ska köpa den för :)

Har börjat läsa massa interiör tidningar, haha vilken nörd jag är :P Men ska jag jobba inom området så lär jag ju ha lite koll ;) Tycker ju att fruktansvärt kul att läsa också och samla ideer till mitt framtida hus. Måste ju ta reda på vad som är min stil.



//Caroline


RSS 2.0