Potatisgratäng och Grillat !

Nu ska jag berätta en sak ! Idag när jag var och shoppade hittade jag en jätte snygg väska som jag ville ha de stog att den skulle kosta 350 kr så jag tvekade lite men bestämde mej för att köpa den endå. Så kommer jag till kassan och hon i kassan säger att "du den här är så billig så du kan knappt tro de !"
Jag tänkte bara jaha ja så billig var den väll inte men sa inget. Så säger hon att de tydligen vart rea på den och kostade nu 24,50 ! Du tror jag blev glad eller ! de är ju gratis lixom. Så de gjorde min dag sen så skulle jag köpa lite saker på kicks maskara och deo så visade de sej att jag hamnade på en så pass summa så jag fick en nessesär med lite sminkborttagning parfym en hud kräm och läppglans från lancome. ! Yeah. jag har fått med mej mycke hem idag. Köpte en bikinin åxå från carlings, den är i zebramönster. SKit fin :)
Nu har jag hittat en ny favvo butik när de kommer till möbler och inredning. Interör Rum heter den och ligger inne i tornby. Dom har så sjukt snygga saker men ändå till ett rimligt pris. Vist de är inte IKEA billigt men de är verkligen prisvärt. Inget jag har råd att köpa där just nu men i framtiden så är jag övertygad om att de kommer inhandlas grejer därifrån. IKEA släng dej i väggen ! Jag vet inte vad jag tycker om IKEA längre... Är inte lika imponerad längre av deras grejer vill heldre köpa riktigt snygga grejer och betala en hundra lapp mer än att köpa massa skit ? Men men de finns fina saker där med.

Jag vill flytta in i en ny lägenhet nu. Jag och johan ska göra om den lite med måla väggar pch kanske tappetsera något åxå. Ska bli skit kul !

Jag ska lägga in bilder senare på de jag shoppat idag !

PussPuss

God morgon

Idag ska jag till Tornby och shoppa lite. Är så sjukt shoppingsugen nu !! Gaah Har inte fått spenderat pengar på hur länge som helst ! Haha nej då. men nog allt är jag shoppingsugen nu. Men ska försöka hålla lite på pengarna endå.

De som ska köpas idag är iaf:

- Maskara (Lancome)
- Deo
- Shampoo, balsam

Sen ska jag väll kolla på lite kläder åxå men de är inget som jag måste köpa så de får inte stå med åp listan ;)
Jag har hittat två brittiska sidor med skit snygga bikinier. Säg till om någon är sugen på att beställa. Jag vet inte vad frakten går på men de ska inte vara någon tull avgift iaf. Lägger upp länkar på sidorna senare.

Nej nu ska jag göra mej iordning för en shopping runda :D:D

PussPuss


Vart tog värmen vägen ?

De var ju så sjukt varmt och skönt där ett tag i slutet på april början på maj. Men den har då försvunnit helt vill jag lova.
nu ligger jag bara i soffan och slappar är så sjukt trött. Funderar på att lägga mej i sängen och glo på tv kommer säkert somna men då får de vara så. jag är för trött för att göra någoon ansträngning i vilket fall.

Jobbet var halv stressigt idag. Vist har varit med om värre dagar men de var fullt upp idag. Jag måste köpa sulor till mina som jag kan lägga i ina skor när jag jobbar för jag får så fruktansvärt ont i mina fötter när jag har sånna här långa pass. kan ju knappt stå på bena efter ett tag.

Nej nu ska jag hitt på nått annat.
PussPuss

Inköpslista för Juni

Jag tänkte skriva ner en liten lista över saker som måste shoppas in till Juni när jag fått min lön vill säga ;)

- Flygbiljetter till Trukiet
- Lancome maskara
- Bikini (Om jag nu hittar någon som duger)
- Parfym (inte bestämt vilken jag ska ha än men jag behöver en ny doft nu till sommaren)
- Någon outfit som passar Peace & Love. Lättare sagt 3 st i versta fall om jag inte tar något jag redan har hemma.

De var vad jag kom på just nu men jag tror nog att jag kommer på fler saker.
Vi tänkte åka iväg till Turkiet 1 juli Jag och johan ska bli så sjukt underbart ! Jag har alltid varit så avundsjuk på alla par som åker på semester tillsammans och bara njuter och nu är de äntligen vår tur. De kommer ta på plånbolken men de kommer vara så värt de !

Jag är så sjukt shopping sugen just nu. Fick löne specen idag ?! Vet inte varför den kom så tidigt men de är ju skönt att se vad man får i lön. Den var helt okej så jag ska nog klara mej och även kunna spara undan lite pengar.

Jag och JOhan ska ju leta efter ny lägenhet åxå. Så jag lär spara lite pengar till inredning osv. Vi ska lägga ner mer tid och pengar på den nya lägenheten. den vi har nu har ju bara varit provisoriskt så vi har inte köpt mer än småsaker så de ska bli kul att få inreda en egen lägenhet nu! Får se vad vi får tag på för någon :)

nej nu blev de lite längre inlägg än jag väntat mej.
// Caroline


Skön dag

Idag var de en lugn dag på jobbet. helt lagomt med folk, behövde inte stressa något. Men endå r jag helt slut nu men de är väll för man gått upp så tidigt imorse.
Jag tänkte att jag skanske skulle försöka lära mej dricka kafffe :P de ser så mycigt ut när alla sitter med sina koppar :P Och så kan man behöva nått som piggarupp en speciellt när de är sånt här skit väder ;)

Och när jag kom hem från jobbet ser jag att älskligen och norén har städat åxå :D då  blev man ju jätte glad.

Nu ska jag koka lite te, de är åxå mysigt att dricka.


PussPuss

Wipeout

Sitter och kollar på tv nu :) Kan ju säga att stracks efter förra inlägget höll jag på att somna och så gick jag och la mej i sängen och ja jag kan ju säga att 5 min senare sov jag som en stock. Vid kl 6 gick vi ner och tog upp resten av tvätten och sen när vi kom upp til lägenheten så hade johan kommit hem åxå så vi beställde en pizza. Uuuh så gott de var men nu är jag sugen på en knäcke macka.

Fan sitter och kollar på favoriter ifrån wipeout. De är så jävla kul ;)

PussPuss

P.S
Vi kommer vinna kaffetävlingen på pressbyrån :D:D Jippie. Sist vi vann fick jag vi ett varsitt present kort på 250 spänn ! Hoppas de är något liknande nu åxå ;)

Punkan är lagad ;)

HAHA jag har lagat en punka på min cykel idag jag ;) De var i stort sett första gången jag gjorde de själv försökte göra de sist var de johan som gjorde mesta utav jobbet men idag gick jag ut helt ensam först till affären för att köpa slang och ja tack jag köpte helt rätt utan att ens fråga vilket jag tycker är välldigt duktigt av mej ;) Sen så skulle jag skruva av de där bakdäcket.. Ja där fick jag massa problem och ja jag gav upp ringde ner Norén och han hjälpte mej. Så vi fixade de tillslut och jag gjorde då mer än jag någonsin lyckts med så jag är nöjd endå. Nästa gång fixar jag de där själv !

Nu sitter jag och kollar på melodifestivalen som går i repris jag missade de den igår. De började med att vi tog en varin öl jag johan och norén och så blev de en till och en till så vi var väll lite onyktra allihopa så kom westin åxå och satt och tjattrade lite. De var trevligt. Jag gick och la mej tidigare än dom andra. de var skönt att komma i säng i tid :)

Idag ska jag väll inte göra så mycke mer jag hade som mål att laga punkan och de är fixat så nu kan jag bara slappa och njuta av ledigheten. Föresten så kan jag ju säga att jag fick jobba lite igår åxå. De var kaos för Sandra på press byrån så jag ställde upp och jobbade några timmar. Allt går ju så enkelt när man är två stycken :)

Funderar på Pizza ikväll ;) Mums.

PussPuss

Mår bättre

Idag känns de som en bättre dag :)
Jobbar inte så de är skönt slipper jag stressa på de där jobbet de är välldigt mycke just nu tror de är tenta P Och så var de nån innebandy turnering igår för massa universitet så de var mycke folk på pressbyrån innan stängning och så så de blev så sjukt stressigt. Men idag och imån kan jag slappna av iaf ;) SKÖNT !

Idag kanske vi ska ner på stan och se på kortegen som studenterna har annordnat. bvet inte riktigt vad de är men om vi åker dit kan jag berätta sen :) Iaf så är de nån typ av festival som studenterna har annordnat nere på stan idag. så de är fest i hela Linköping känns de som. massa studenter som super dom har stått i kö i 24 h för att få bijetter till detta ! Helt sjukt. Jag ska ju dock inte dit men men.

Ska försöka laga min pun ka idag åxå. Hoppas de inte blir regn bara men jag tror inte de skulle regna nu på dagen. Har tre månar nästa vecka som jag börjar 7.15 så jag måste ha cykeln så jag får nån extra minut att sova vill inte gå till jobbet de tar sån tid.

Nej nu ska jag duscha. Idag ska jag springa åxå föresten ! HAHA ett måste och imån blir de gym vare sej jag vill eller inte. Så de så.

PussPuss

Förbannad

Jag säger inte mer. Jag är sjukt fucking jävla arg ! Denna vecka har varit ett HELVETE Minst sagt !

Äntligen fredag !

Idag tror jag de kommer bli en riktigt skön dag börjar jobba 15.15-21.15 men de är fredag kväll och de brukar vara välldigt lugnt. De kommer inga varor heller superskönt ! ska bara plocka ut all dricka i butiken för  de lär vara ganska tomt skulle jag tro. Gick upp vid 9 imorse de är så skönt att gå upp i tid på dagarna tycker jag! Man hinner med så mycket mera :)

Nej nu ska jag titta på tv ett tag sen göra mej iordning för jobbet. PussPuss


Jobbig dag och en helt underbar pojkvänn

Idag var som jag förväntade mej jobbet var KAOS. Jobbade själv idag åxå och de kom massa varor kylt som fryst och så vanliga varor åxå som inte är lika brottom att ta reda på. Men fy fan när de frysta bullarna kom trodde jag att jag skulle dö !! De ska snabbt in i fryser samtidigt som de är massa folk i kassan. Mmm precis de funkar ju faktisk inte på en person men med mycke spring och sjukt mycke stressande hela dag i 10 timmar så var jag riktigt slut när jag gick där ifrån. Så kommer jag hem och känner att jag bara bryter ihop. Så min underbara JOhan stller sej och lagar mat till mej och tvingar ner mej i sängen, där jag fick lugna ner mej lite.
Jag är så sjukt tacksam till Johan han vet alltid hur han ska göra för att få mej på bättre humör när jag är ledsen. Vet inte vad jag gjorde utan den människan. Han är mitt LIV mitt ALLT ! Älskar dej min kärlek <3

Så nu sitter jag iaf här några timmar senare och har precis avnjutit en chokladkaka :S :P haha behövde den för att bli männsika igen så jag gjorde ett undantag. Blir ett hård pass i löparsprået imån så :)

PussPuss

vilken dag då..

Idag har de varit mycket stressigt på jobbet har inte kunnat slappna av en sekund ens. Fy och imån blir de ett långt pass och jobbar själv eftersom e är styrelsemöte så sandra måste gå på det. Är de som de brukar vara kommer jag att DÖÖÖ haha kommer vara så mycke folk så jag inte ens hinner bara lixom.. nej hoppas de är lite lugnare imån.

Nej nu vill jag sova
Puss och god natt :)

Träning inför sommaren

Jag nu kan jag väll för sörsta gången såga att jag har börjat träna på riktigt :P haha kanske lite sent men jag har inte så mycke på min kropp som behöver komma i form så de ska nog gå fort att fixa till de lilla som finns ;)

Ska försöka bygga upp en snygg mage med på gymmet till stranden nu bara ;) haha

Idag när jag var ute och sprang träffa jag på en orm jävel i spåret åxå !! Fy fan vilken fart de blev på mej då vill jag lova Usch jag var säkert bara 5 cm från den vettni. Den som sptang bakom måste fått sej en snygg syn när jag skuttar till och springer satan med ett skrik på läpparna :P HAHAHA jaja de har inte skrämt iväg mej helt iaf de var ju trots allt en helt ofarlig ormmen endå :P

Jag poch johan har börjat kolla på lite resor nu. Vi tänkte nog åka i början på juli nån gång. Mys kommer de verkligen att bli vill jag lova LÄNGTAR !!!!!!

Nej nu ska jag se om potatisen är klar.

PussPuss

Två inlägg en dag !

HAHA de är inte ofta de händer. Men jag måste bara skriva att jag är något fruktansvärt stolt över mej själv bara för att iadg har jag tränat massor ! Först gymmat och sedan sprang jag hem från gymmet vilket faktiskt är en liten bit. Ja vist en idrottsman kanske inte skulle kalla de en stenhård träning men de skiter jag i för de var riktigt starkt gjort ev mej.

Bara så ni vet ;)

Män som hatar kvinnor

Som ni vet så var ju jag och älksligen på Bio igår. Vilken grym film helt sjukt bra. Men jag trodde seriöst att jag skulle spy vid vissa till fällen av filmen de var riktigt magstark. Var ganska läskig i slutet så då kollade jag bort lite ;) Men men de är verkligen att rekomendera om du inte sett den !

Idag blir de stenhård träning och städning och tvätta om jag får en tvätt tid. Ska även sola :) Så de är fullt upp idag. Skulle ha tagit en dusch nu snart tor jag.

PussPuss


Bio

Idag har varit en ganska lugn dag. Vaknade 5.45 av att kl ringde men gick in upp fören kvart över 6. Jobbade morgon idag men de var ganska lugnt på jobbet så.
Annars har jag tagit de lugnt. Har börjat läsa på om hur men gör en hemsida fy fan de är en bok på engelska och 1000 sidor ! De ni så jag har att göra ett tag framöver. Jag ska göra en hemsida till pappa så de är därför jag försöker lära mej allt detta och så är de ju bra att kunna :) Sen när jag blir klar med hemsidan ska jag länka den här så ni får se mitt jobb. Och så kan de ju vara bra att kunna göra en hemsida jag har hört att de finns folk som extra jobbar med de. Men men först och främst ska jag ta mej igenom den där dumma boken ;)

Ikväll blir de Bio med älskligen min <3 Vi ska se på Men som hatar kvinnor. Dom säger att den är jätte bra den filmen :)

PussPuss

Dåligt dåligt

Usch jag är så dålig på att skriva i bloggen. Ni får helt enkelt vara glada för de inlägg som kommer ibland.
Ska göra en hemsida till pappa eller iaf försöka vi får se hur de går, önska mej lycka tilll ;)

Idag blir de nog pannkisar till mat. Har varit och solat åxå.
De var allt jag hade att skriva. PussPuss

Valborg

Igår var de valborg, tänkte skriva lite snabbt bara om kvällen.

Började med att jag och johan packade och johan gjorde sej i ordning där hemma hos mej på morgonen. Sen åkte vi till MAXI och köpte lite käk till kvällen. De blev potatis sallad och rostbiff. MUMS.
Sen körde vi till brännda hem till Lisa där var även Lina. Vi gjorde oss iordning med smink och kläder och så gick vi till Lina för att mysa lite på hennes veranda. Så där satt vi och smådrack lite. Ja jag drack ju inget iaf var Chaffis under kvällen jag. Var hur skönt som helst att vara nykter vill jag lova. Sen drog vi till Budo. HAHA vi åkte ju våran lilla pärla Vet inte hur de stavas märket på bilen men liten är den bilen allt. Där klämde vi in 6 pers kanske låter lite men som sagt är de verkligen en liten bil.

I budo satt vi och småpratader och alla drack och hade de trevligt. Alla utom jag johan maris och lisa åkte i en sån där hövagn? Ni vet en sån där man brukar åka i på studenten iaf så var de en fyrhjuling som körde den. Men jag ville ha bilen med så de skulle bli lätt att ta sej hem sen. Vi körde till jonny och satt där ett tag sen gick vi till parken :)

Var en helt okej kväll och inga direkta skandaler. Men de blir ju ganska drygt i slutändan att vara nykter bland alla fulla men men de var skönt som fan.

Idag åkte vi direkt till johan på morgonen och satt och solade där har blivit bränd på bröstet :S Klarat mej bra i ansiktet iaf där jag brukar bli bränd men de är väll för att jag hade solskyddsfaktor där så. Nu sitter vi och kollar på tv och slaåppar. är riktigt trött.

Nej nu ska jag dra. PussPuss

RSS 2.0