Ikväll Du ;)

Ja nu jäklar var de länge sen de kom en rad i denna blogg. Som ni vet spå beror de på att min data är på lagning fortfarande.

Nu sitter jag hemma i Borlänge och klickar lite. Kom för någon timme sen. Drygt de där med den lååånga tågresan, gick upp typ kvart i sex i morse.

Ikväll blir de Party iaf. Kommer bli hur trevligt som helst. Vid åtta tiden käkar vi på Bospåren och sedan blir de lucky :D
Allt för at fira varan Sarah <3 Grattis till Teorin åxå föresten. bra jobbat !

Nej nu vill jag inte sitta vid datan mera.
PussPuss

Söndag

Ja då var de söndag igen :/ Imorgon är de arbete som gäller. Är så avundsjuka på alla som får ha sportlov nu.. ill jag åxå ha.

Iaf så måste jag ju grattulera Sarah som fyller hela 18 år ! Härligt de var på tiden.

Vi var en sväng på IKEA idag, Johans familj är här nere så vi tog bilen dit :)

Nu ska jag vara social med andra.  PussPuss

Jag vill ha en HEL data !

Nej nu är jag matt på de här med teknik de krånglar alltåd för mej. Ska åka till Tornby idag och lämna in datan.. Kommer väll säkert ta någon månad innan den kommer tillbaka. Hoppas verkligen att de sker ett mirakel och dom säger att men de där är ett vanligt fel och fixar den på en gång idag :D men de lär ju inte hända :/ BuHuuuu

Iaf så är jag verkligen spänd över de här med rättegången för piratebay.. Borde nog dom flesta vara.
 De är framtiden för nedladdning som avgörs nu. Åker dom dit stängs sidan. Mm de ska bli spännande att se vad som händer. Men snart kommer väll den fucking IPRED Lagen åxå. Hata massa skit lagar seriöst.Ändra andra lagar som tex hur svårt de ska vara att dömma en våldteksman eller liknande. Lägg tiden på annat snälla... Blir irriretad.
Men iaf så är de egentligen skandal för dommaren om han inte lyckas fälla piraterna på något sätt. Hela rättegången är ju fan redan skandal med strykna åtralspunkter osv.

Nej nu ska jag fixa lite pannkisar ;) MUMS
Sen dra till tornby och ta ett allvarligt snack om min data !

PussPuss

Broken..

Ja jag har väll varigt lite dålig på att skriva nu ett tag. Men jag lovar har en bra förklaring ;)
Jo min data har gått sönder. den startar inte mer, den har dött !!! BuuHuuuuuu, hur ska jga klara mej :/
Datan äe lite utav mitt liv just nu.. Ska lämna in den till Siba i helgen tror jag. Hoppas de lagar den fort men de kommer väll antagligen gå sjukt sagta som vanligt. Så sitter på johans data nu.

Alltså kommer jag sitta väldigt lite fraför datan nu till att min är lagad.

PussPuss


Sommar

Jag längtar så sjukt til sommar nu. Till min ovh johans resa och eventuellt till min och brudarnas resa. Vill bli NEGER !! Vill vara fint solbärnd inte vit som ja, jag vet inte vad.


Fredag den 13:de

Jadu, då var de dags för fredagen den trettonde igen :P haha ja jag vet inte om de verkligen innebär otur eller inte vill inte heller spekulera i det.

Iaf så ska jag till jobbet om 20 min. tar en cheese burgare påvägen tror jag ;) HIHI Smaskens.
 Snart blir Johan 20 åxå, de närmar sej. 18 mars. YEAH Då blir de lite enklare med dricka och så. vi har ju inte direkt någon här nere som man frågar om de kan köpa ut så :P

Mer har jag inte att skriva idag. Tänkte mej en data fri dag imorgon, ska bara mysa men min pälsk. kanske bio och så ska vi käka lite gott osv :) MysPys. Tycker om alla hjärtans dag när man har ett förhållande men som singel gillar jag inte den dagen de var bara en påminelse om hur ensam man var. Men nu är de bara en dag att vara extra romantisk på ;) Nice.
PussPuss

Duscha..

Ja de är väll dags att duscha för mej nu snart, måste raka bena de är  så håriga så man ser inte skillnad på en killes ben och mina. Illa va ? Mhmm..
Har varit så slapp den sista veckan inte orkat. sen börjar jag jobba 13.15-21.15. Men de är bra för då får jag lite ob :)

Nej nu ska jag hoppa in i duschen
PussPuss

Alla hjärtans dag.

Ja ännu en dag som alla affärer utnytjar för att tjäna sej en extra slant. Men men de gör mej inget, jag tycker de är mysigt att med sådanna tillfällen. Jag har iaf vart på stan som ni vet och hittat en liten present. Är istort sett pank så jag hade inte råd med någon jätte dyrt men de är ju faktiskt tanken som räknas. På Lördag eller söndag får ni veta vad de blev ;)

Vill bara säga Lisas tatuering blev riktigt bra längtar tills man får se den i verkligheten.

Kommer hem till Dalarna 28/2 jobbar kväll på fredagen så kan inte åka hem då  men blir kvar tills på måndag antagligen. har inte sett mitt schema än men måndag sa de att jag kunde få ledigt :) Så då blir de att fira sarah. ÄNTLIGEN ;) Mer och mer folk blir 18 ;) Sen är de linas tur.

Är sjukt sugen på fläskfilé och potatisklyftor med béasås. Ska övertala älsklingen till det ;)

Imorgon är de kvällsarbete igen. Fredagkvällar är inte så roliga eftersom de är så pass lite folk :/ men men de är ju extra pengar och dce gillar vi.

PussPuss

Vad gör man ?

Usch sitter hemma har skit tråkigt, är ledig och johan är på universitetet till kl 17.00. Ska iaf ner på stan nu snart och se om jag kan hitta på nått fint till min älskling till alla hjärtans dag. Kan inte säga nått om vad jag tänkt köpa eller så utifall att Pälsk får för sej att läsa min blogg. De händer ibland nämnligen.

Gissa vad ;) Jag stekte på lite pannkisar till frulle idag jag ;) SMASKENS ! HAHA Man får ju lyxa till de lite ibland och efter att ha städat hela köket kände jag mej verkligen värd det.

Vet ni vad jag har kommit på.. Jo de ärbra att shoppa ! Jätte bra, för logkonjukturen behöver mer shoppoholikar i samhället. alltsånär vi köper massa saker hjälper vi sammhället att reperera sej och komma tillbaka till ett stadigt ekonomiskt land. Folk borde fatta att de är nu man ska lägga alla sina pengar på bilar, hus, kläder, skorja slösa satan ;) De måste bli en rullians på pengar nu hörrni. Så shoppa med gott samvete och känn att du gör sverige en god gärning. Desto mer du handlar för desto bättre. Så de är fel tillfälle att sitta och spara på alla slantar.
Tycker iaf att de känns riktigt bra att tänka så för annars brukar jag känna att de rullade iväg lite myckepengar varje gång jag shoppar.

Jag vet inte om nu har märkt det men ofta när jag skriver så kan jag "glömma" mellan slag ? Ja de är väll mest så bara att jag inte trycker in den riktigt.. Ja de märks ju att jag inte har s¨å mycke att skriva om eftersom jag bara sitter och skriver massa skit :P

Iaf så såg jag på den där debatten igår på 4:an där dom tog upp om de är okej att ta emot pengar från porrkungen eller inte för välgörenhet. HALLÅ Vad är de för änmelixom lägg ner tiden att diskutera om nått nödvändigt lixom. Alla pengar som går till välgörenhet är väll bra så länge de inte är kriminella pengar. I vilket fall så hjälper dom ju vare sej dom kommer från kyrkan eller om de kommer från porrindustin de är ju ingen olagligt lixom.. Nej de där gjortde mej förbannad. varför tjafsa om vart pengarna kommer ifrån ta emot och se glad ut för fan för att ni ens får in pengar. tror de var 8 miljoner de handlade om och de är jäkla massa pengar tycker då jag. IDIOTER..... jävla snobbar som sitter där bara och granskar så att ingen "olämplig" vill vara snäll och skänka pengar. tror du att som i de här fallet handalde det mycke om uteliggare skulle dom bry sej om att pengarna kom från porrindustrin. Nej mindre snobbar till världen tack, dom gör mej förbannad..... Punkt slut

Irriterad..

Fan jag är så sjukt fucking arg och irriterad just nu. Bara massa småsaker idag som förstör för mej. Först så ska jag försöka föra över mina vinst pengar fårn svenskaspels hemsida till mitt konto och då säger den fucking cp sidan att jag inte angivit något konto nummer ???? HALLÅ Jag har ju gjort detta förut och mitt konto nummer står ju alldeles ovanför sidan fucka totalt för mej så om de inte funkar senare ikväll ska jag ringa och ta ett allvarligt snack med svenska spel för jag har angivit konto och de funka för bara någon dag sedan !!!!!!!
Sedan letar jag reda på min hgratis biobiljett för jag och johan skulle gå på bio på lördag men nej då visar de sej att fucking cp biljetten gått ut den 4 feb ! CP BIO, ska ndå försöka anväånda den men de blir någon annan gång för nu blir de ingen bio eftersom jag är pank och knappt har råd till mat. Vilket åxå är frustrerande för jag vill kunna köpa nått fint till Johan på alla hjärtans dag men jag HAR INGA PENGAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Just nu känner jag bara GE MEJ ETT LIV.
Iaaf sedan ska jag ner till tvättstugan och de är jag ju självklart inte heller glad för vem gilar att tvätta men johan sket i att tvätta min arbetströja och nuhar jag inget att jobba i så jag måste. Iaf så visar de sej att johan togslut på de sista tvättmedlet och trots att han vet att jag ska tvätta idag har han inte sagt något om att de var slut för deglömde han bort.. Ja där blev de droppen, jag bröt ihop och gick till hemköp. masinen är klar nu snart så ska gå ner. sen blir de en springen kanske får ur mej all ilska då.. hoppasde för nu är deinte kul att vara i närheten av mej.

Tror egentligen att alla frustration kommer fårn att jag har sån hemlengtan just nu. Men men kommer hem sista veckan i feb iaf så de ser jag fram emot. :)

10.52

Sitter och degar framför datan. Är Ledig från jobbet idag, skönt skönt. Dessvärreså lär de tvättas och städas lite så kl 12.00 har jag tvätt stuga ska försöka hinna plocka ihop lite tills dess.
Sen blir de gym åxå, funderar på en vända i spring spåret åxå. har varit så jäkla lat och bara fettat på sista tiden, känner mej sjukt fet just nu och vad ligger inte bredvid mej då ? Jo så klart en halväten chips påsen. ÅÅHH blir så irriterad på mej själv SKÄRPNING !! Nu är de fan dags att ta tag i de här, viste ni att jag gått upp en stl på jeansen. Fy fa, de är verkligen dags att fixa till kroppen. Till sommaren så ska den vara prima så är glad just nu att deär långt kvar vill jag lova för de ären heldel att jobba på !

Nej sluta datanörda och ut i spriongspåret ja nu ska jag fan ut i språet alltså lyfta mitt lata feta arsle !

PussPuss

Som vanligt

JA de är väll inte ovanligt att jag skriver att jag är trött :/ Känns som om jag somnar vilken sekund som helst.
Idag har jag jobbat 6 timmar så de var ganska skönt. Jobbar inte ensam längre, de är så sjukt skönt att slippa all den stress som blir när man står i butiken själv.
Sitter och funderar lite på vad jag ska laga middag idag. vette fan är inte hungrig kanske pannkakor ? aja vi får se vad de blir :)


Men nu blir de lite tv, pusspuss

Sämsta bilföraren ?

Sitter och kollar på reprisen av sveriges sämsta bilförare eller vad de nu heter som går på 4:an. Missade ju de i torsdags eftersom jag jobbade då. Måste säga att jag känner mej så sjukt duktig på att köra bilnär jag ser dem. Kan ju inte säga att jag är speciellt bra på de där med köra men men. De är ganska kul att kola på de där tyckler jag.

Äntligen har jag återhämtat mej lite efter mina mördar dagar på jobbet. känns skönt att få tilbringa dagen hemma ;)
Jag är såsjukt sugen på att klippa rak lugg nu, så nästa gång jag ska tillfrissan blir de att komma hem men en rak lugg ;) hoppas de blir bra men jag ska ha en ganska lång lugg så de kommer gå lätt att sätta upp den om de ser förjävligt ut.

Ska til hemnköp och handla lite mat åxå idag.

kanske skriver lite mer senare. PussPuss

Ömma fötter

Usch har inte haft tid att srkiva nått har jobbat välldigt mycke nu i 3 dagar. men de är bra för då får jag lite pengar. Ska bli sjukt skönt att fåsova ut imorgon :D

men orkar inte skriva mer bloggar bätter imån ;) Nu ska jag se på rosapantern som går på 4:an ikväll.

PussPuss

Alla dagar kan inte vara bra dagar..

Nej idag har jag verkligen haft en deppar dag. Har massa hemlängtan och känner att jag har allt för lite kontakt med far min. Ibland så önskar jag att allt bara var bra, att man kunde teleportera sig vart man ville så man kan vara på alla stället inom bara någon minut de skulle göra allt mycke enklare. Mamma åkte hem idag åxå och de kändes lite tråkigt.
Nej som sagt jag har verkligen kännt mej nere. Har bestämt mej för att jag måste ta tag i och ringa pappa och snacka om allt. Vill ju inte förlora honom helt :/

Hoppas att jag mår bättre imorgon, men känner samtidigt att ibland måste man få vara lite ledsen för att kunna må ändå bättre sedan. sen ska jag försöka att komma hem till den 28 om de var då sarah skulle firas ? Jobbar kväll på fredagen men om jag inte kan byta de passet så ska jag åka hem på lördagen helt enkelt. inte vill jag missa de. Måste ju gå något tåg på morgonen. blir väll lite tufft att åka övernatten bara men de är de värt :)

Har kört mycke bil de här dagarna som mamma vart nere. Tycker om att köra våran lilla Pärla ;)

Nej nu skajag sova sanrt och förhoppningsvis så vaknar jag glad imorgon ?!

PussPuss tänker påer alla hemma i dalarna :) <3


Ett Tag sen

Nu har jag lite tid att skriva ner någon rad.
Mamma är ju härså igår tog vi en sväng på ikea och idag blev de en stund på stan. Har lärt mej lite nya maträtter osv. Gjort rent ugnen och lite sånnt. Mamma var snäll och köpte någon blomma och kruka och vas åt oss :) Lisa Och lina ni vet  den där vita vasen jag så gärna ville ha men sa att de får bli en annan gång ? Iaf så fick jag den av mor min :D Imorgon åker hon hem lite tråkigt. Tycker om att ha lite besök hemmifån här nere.

Nej nu ska jag inte sitta här mer.

PussPuss

RSS 2.0