Påskhelgen

Snart är det slut på påsken.
Har varit en bra helg med otroligt fint väder!
Kvällen med tjejerna var riktigt trevlig, vi åt tacos och snackade skit. Kvällen fortsatte på Legends och när klockan slog 1 var det dags för mig att åka hem till sängen :)
Jag har kommit in i en period där jag knappt klara drama och därför var det extra kul att alla höll sig i skinnet i lördags och var glada och trevliga mot varandra. Tycker bara det är så sjukt tråkigt när det alltid ska vara massor av tjafs och bråk när man går ut, men inte i lördags då var det endast bra stämning! :D
 
Igår testade jag att springa en vända (4km), gick helt okej men det tråkiga var att jag råkade starta runkeeper redan vid uppvärmningen så jag fick ingen bra bild om tiden förbättrats eller inte. Kände mig dock starkare i benen och flåset fungerade ganska bra. Är lite ovan att springa just nu men efter några gånger tror jag verkligen att det kan utvecklas till något bra.
 
Johan håller på att göra ren altanen nu så den kan oljas in ikväll. Sen är det bara målning av räcket kvar men det får vänta tills Nordsjö har öppet då vi köpte den vita färgen där sist. Vi har ju målat ribborna vita och det är ju bra om det blir lika färg på räcket, vitt finns i många olika nyanser ;)  Snart är alltså altanen helt klar!
Nu ska vi bara skaffa bra utemöbler så vi kan ha lite grillkvällar till sommaren.
 
 
 
//Caroline

Glad Påsk på er!

Igår hade jag en ledig dag! Jätte skönt, önskar dock att jag kunde klara att vara ledig psykiskt också men det är svårt när man vet att examensarbetet ska vara inlämnat om endast två veckor.
Jag började mig lediga dag med lite sovmorgon för att sedan gå ut och hämta påskris. Vet att dem flesta gjort det gör länge sedan men jag och Johan är lite efter ;) Nu har vi i alla fall vårt pyntade påskris!
Sedan drog jag iväg på träning vilket var jätte skönt! På eftermiddagen bjöds det på påskmiddag hos svärföräldrarna.
 
Idag är det exjobb för hela slanten, sen tar jag tåget till Leksand och umgås lite med mina tjejer.
Var jätte sugen på en sprintur idag när det är så fint väder men har redan tränat kondition fyra dagar på raken så tror inte kroppen är lika intresserad utav det. Bättre att jag avbokar mitt pass imorgon och tar löpturen då istället, förutsatt att det är fint väder såklart!
 
Fick hem inbjudan till avslutningsceremonin för några dagar sen, kändes jätte konstigt och jag har nog inte på riktigt förstått att jag faktiskt tar examen snart. Helt sjukt, tycker verkligen inte att jag kan kalla mig för ingenjör. Men det är jag snart, hade jag aldrig kunnat tänka mig för några år sedan. Tänk att jag skulle lyckas så bra med detta? Matten och allt som jag var så orolig över, allt gick min väg. Nu är det bara brotentan (som tydligen tar förbannat lång tid att rätta) kvar, men den borde jag ha klarat?!
 
Nu vill jag bara ha min examen och ett jobb!
 
//Caroline

Skulle kunna somna sittandes!

Helt sjukt vad trött jag blev! Dricker en kopp kaffe nu och hoppas verkligen den gör mig piggare så jag kan skriva lite. 

Passet imorse gick bra. Dem har fixat ventilationen och jag tyckte det drog riktigt kallt :/ fick till och med ont i nacken och frös. Blir långärmat framöver. Jag brukar köra hårt med benen och ta tungt motstånd då jag inbillar mig att det ska ge mig starkare ben och bättre löpsteg. Idag däremot tyckte jag benen nästan fick vila på passet, var inte ens i närheten av mjölksyra eller kramp. 
Men iw tog mer än jag trodde, nu är benen jätte trötta och orkar knappt växla medan jag kör. Blir spännande att se hur spinningen ska gå imorgon. 

Direkt efter träningen städade jag lägenheten och Johan förvånade mig med att tvätta fönsterna! Skönt att få lite ordning här hemma. Svårt att hinna med städning och allt som har med hemmet att göra när det är så mycket i skolan. 




//Caroline 

Passivhus i Upplands Väsby

I måndags åkte jag och Therese samt två till från klassen till storstan. Vi skulle dit och prata med vår handledare till examensarbetet samt titta på deras passivhus som dem har till visningshus. Mycket lärorikt och intressant. Kul att se hur dem tänk på alla små detaljer som tillsammans gör stor skillnad! Och nu har jag lärt mig att inte bruka ordet passivhus på fel sätt. Konstigt att dem inte påpekat det mer i skolan?! 

Just nu håller vi även på med en riktigt kul projektupptift där vi ska komma på en affärsidé. Vår grupp har en riktigt bra grej på G! Vi ska fasen vinna.! 

//Caroline

Nordbygg



Det var riktigt trevligt att gå runt på mässan igår. Det är en riktigt stor mässa där olika företag visar sina produkter, har tävlingar och serverar nybakat bullar, muffins, snittar, öl och massor av göttans. Allt är gratis, precis som vi studenter gillar. Fick även möjlighet att hämta information till exjobbet. Jag är himla glad att vi fick möjligheten att åka igår igen:) 

Ska till Stockholm på måndag också och titta på fiskarhedens passivhus samt träffa vår handledare. Blir super kul! Om man hade lite bättre ekonomi hade jag tagit in på hotell och shoppat en dag, men det går ju inte nu:/ 

I eftermiddag blir det två timmar spinning. Ska ge gärnet och bara fokusera på sommarformen! 



//Caroline 



...

Sitter i soffan och är helt utmattad, orkar knappt röra mig. Imorgon är det iaf vilodag så får vi se om jag orkar med spinningen på torsdag. Jag måste vara knäpp som bokade in det där två timmars passet igen! Men det ska väll vara jobbigt för att ge resultat. 

//Caroline


Nordbyggs mässan!

Imorgon åker bussen till Stockholm med massor av byggstudenter;) det är riktigt kul att gå på mässan, har varit där en gång förut. Vi har förtjänat en liten utflykt efter allt slit. Skolan bjuder till och med på bussen ner så vi behöver bara betala mat. Bra dem tänker på oss fattiga studenter ;)

Jag har blivit så vansinnigt hungrig den senaste tiden, blir aldrig mätt och det är jätte jobbigt! Måste bero på all träning, kroppen är inte van med att jag för av med så mycket energi. 

Idag blir det core med mamma :) så får vi se hur mycket träningsverk jag har i vaderna sen. Haha faderns tar mer stryk än bålen?! Måste vara dessa balansövningar som gör det. 

Min nya tröja, jätte skön att ha till vardags! 

//Caroline 

RSS 2.0