3 Jobb?

Inget intressant inlägg :P så ni behöver inte läsa igenom står bara massa skit. Ville bara skriva ner det för mej själv ;)

Ja men just nu inser jag att jag jobbar på tre ställen. Först så har vi ju Pressbyrån där jag är fast anställd och som är mitt så kallade "första" och viktigaste jobb. Sedan press stop där jag hoppar in extra, och så har vi hemsidan som jag gör åt pappa till hans företag som jag också är med i på papperna. Detta innebär ingen fritid ? nej nu är det hemsida och pressbyrån som är de första valen ! de måste bli så för hemsidan tar tid. Jag vill väll ha fritid också. Så härdan efter lägger jag in det i mitt schema och eftersom jag oftast inte jobbar tisdagar så länge eller inte alls i december så kommer tisdagar att bli min arbetsdag för hemsidan. Så är det bara. Så nu blir det inge press stop på tisdagar för det är uppbokat.

PussPuss

Idol

Lite idol mys med johan just nu :) Idag var jag en stund på press stop en stund imån är det pressbyrån. INte mycket ledigt nu inte.
Men men så är livet ibland. Ledig söndag iaf
PussPuss

Kväller

Idag blir det att lägga sej tidigt iaf. Jag känne mej inte så pigg i roppen. Har småont i huvudet och mår smått illa. Vet inte vad de r om jag bara ite hunnit tagit igen sömnen eller om jag håller på att bli sjuk.

Imån är det Press Stop som gäller. vet inte hur länge jag ska jobba där men de visar sej. Ska nog inte behöva vara så länge eftersom jag inte mår prima. Jobbar ju lördag på pressbyrån så. Ledig söndag iaf :D

Längtar hem till borlänge lite åxå. är alltid så när man precis kommit tillbaka, mest för att man aldrig hinner med allt man vill. De är så många man vill träffa.

Nej tv väntar

pusspuss

De kommer snö ;)

Hihi de snöhar Lite i linköping idag :P haha knappt så man ser att de snöar men ändå. Små flingor virvlar runt utanför förnstret. Kanske blir mer till kväll ? mysigt. Börjar jobba om ca en timme. Ska dra iväg om en kvart typ.

Inge godis idag !! Får inte :P

PussPuss

Tisdag

Ibland känner man sej så hjälplös. Man vet inte vad man ska göra för att det ska bli bättre, finns det ens något man kan göra ?
Jag vill att alla omkring mej ska må bra. Men jag antar att alla har sina motgångar som man inte kan göra något åt..

Idag har jag iaf inte gjort så mycket. Mest kollat på tv och slappat. Sedan en kortis på jobbet började 18.15-21.15 så det var inte speciellt ansträngande.
Jag och johan ska börja simma nu åxå ;) jag måste få igång min träning nu för jag märker tendenser att min vikt inte håller sej på samma nivå som förut längre. Uscha detta som händer när man blir äldre eller ? att man plötsligt kan lägga på sej, vilket jag istort sett inte kunde förut ! Tänk när man var liten och gjorde allt för att få gå upp i vikt. man viste inte hur bra man hade det då som kunde äta verkligen vad som helst utan att det syndes ett dugg. Mins så väl när min skolsköterska trodde att jag hade anorexia för att min viktkurva inte gick uppåt :P haha hon ringde hem till morsan och allt :P

Nej men nu ska jag börja ett nytt liv igen ;) börjar låta lite komiskt eftersom jag säger det var och varannan dag.
Jag önskar verkligen att jag var som lisa, hon är så jäkla duktig på att hålla sina ord. Tränar ofta och allt de där som jag alrdig orkar. Fy vad jag är lat !!!!

Jag jobbar nyår föresten :/ vet inte hur jag ska göra nu, tar jag bilen hem till dalarna så är jag framme typ vid olvslaget och hur kul är det? missat hela kvällen lixom. Men inte vill ja vara själv på nyår heller. nej usch det känns så tungt de där. men de är ett tag kvar och i versta fall så får jag väl låna hit en bil och sitta och nöta dessa mil. för nej jag vill inte vara själv på nyår !

Detta blev ett långt inlägg ser jag, hihi ni orkar väll inte läsa helften ;)
PussPuss

RSS 2.0