Torsdag morgon.

Ja då sitter man här vi datorn igen. Så skönt nu när lönen ha kommit in på kontot så jag sitter och kollar på lite inredning till lägenheten. Vist har väll IKEA så dom kan skjussa hem möbler ? Iaf så har jag en annan favotit butik när de kommer till inredning. Rum Interör, hur mycke snyggt som helst inte jätte mycket dyrare än IKEA men mycket snyggare möbler har dem. Börjar tröttna lite på mycke av deras skit nämnligen. Iaf så går de rykten om att ni ska få IKEA i borlänge :D haha äntligen de var på tiden. Blir ju lite nya jobb åxå till alla er arbetslösa nyblivna studenter :P

Iaf så börjar jag jobba 14.15 idag igen, får se hur mycke folk jag har idag. Igår var de ganska körigt :/ Känner mej inte speciellt stresstålig just nu med tanke på att jag dels jobbat mycke på press stop åxå eftersom magnus vart sjuk så jag har fått lov att ta dubla pass med press stop och pressbyrån och så är de ju de här med flytten åxå som tar så mycket energi utav en. Men efter att vi kommit till den nya lägenheten så kommer nog allt att lätta hoppas jag.

Nu ska jag nog ta och göra mej iordning lite.

PussPuss


Bilder kommer

Självklart ska jag ta lite bilder under flytten och på nya lägenheten så ni kan se lite hur de ser ut ;)

Kaos !

Ja de är ett milt ord för hur de är här nere nu. Lägenheten är en enda röra, saker överallt. kartonger säckar. och de väsrta är att vi inte ens fått ner hälvten av allt som finns. vi har inte tagit tag i frådet inget !! Och i helgen ska allt vara klart fattar inte hur detta ska gå till. Jag har panik ! får se hur allt detta går nu. Ska bli så skönt när flytten är klar. Länngtar tills vi bor i den nya lägenheten !

Men nu ska jag iväg och jobba.

PussPuss

Ett sista avsked ?

Hehe tänkte att detta kan nog vara mitt sista inlägg i bloggen. Jag tycker helt enkelt inte de är kul att skriva och har inget intressant att komma med heller.

Nästa vecka flyttar jag och johan till en tvåa i lambohov :)
Ser jag fram emot men vi har sjukt mycke kvar att göra, har knappt börjat plocka ihop. men nu till heljen ska de bli massor gjort hade jag tänkt. Städa ur lilla toan osv.

Familjen kommer ner snart åxå, saknar dom jätte mycke nu inte sett dem på säkert mer än 2 månader. Har varit så fullt upp med jobbet och lite brist på slantar för att ta sej hem.

Jaja nu ska jag snart fixa lite mat innan jag ska dra ner till jobbet.

PussPuss

RSS 2.0