Halloween

Igår var en mycket intensiv dag ;) Först vaknade man av klockan som ringde satan kl 5.50 :S Ville INTE gå utt, insåg verkligen vilket skit till dag de skulle bli på jobbet. Och precis somjag trodde blev de en HEMSK dag på pressbyrån. Först redan 7.25 kom alla mackor och alla andra kylvaror som var en hel del. skyndade mej att plocka in allt i kylen. sen kom kund på kund och när de blev lite lugnt kom alla TUSEN dricker !!!! Shit kändes som om vi aldrig haft så stor leverans på dricker. en fet stor pall kom det. Jag hade precis hunnit plocka bort den så kommer nästa leveransmed tusentals varor. De var kaos vill jag lova sen kom alla tidningar och lunch ruchen ! JOBBIGT STRESSIGT SOM FAN !!

Aja när jag kom hem viladejag lite och så fick de bli en vända till hemköp och köpa lite popcorn och godis. Kom hem och skulle börja göra mej iordning för kvällen. Jag och Johan satt hemma och söp lite och så när noren kom hem så stack vi till kårallen med ett mellanbesök på DONKEN :D Fy fan vilken kyla de var ute, blåste satan och det var snöblandat regn som kom från himmlen. Kön in till kårallen var ENOROM fyfan tror vi stog i en halv timme och väntade...

Aja idag blir en lugn dag. Ska städa ihop lite så de ser bra ut när johans familj kommer ner imorgon :)
Ikväll ska vi se skräckis ;) :S FYFAN.. bara för att de är halloween tycker johan vi ska se en riktig rysare. jaja
nu ska vi mysa lite innan johan ska till plugget någon timme :)

PussPuss <3

Jobb Jobb JOBB

Jahapp, då var de snart dags att sticka till jobbet :/ har verkligen ingen lust :P

Igår var jag och Johan in till centrum och shoppade lite julgrejer ;) hihi vi har ju absolut INGET julpynt. Är så sjukt sugen på jul nu när manköpt lite grejer att ta fram. Vi har ju även haft vårt besök på IKEA i helgen så nu börjar de verkligen likna något i lägenhetn :P men de tar sin tid att få allt snyggt och stilrent eftersom ingen av oss har någon enorm ekonomi ;) hehe. De ända vi har kvar när de kommer till julpynt är nu

Adventljussatkar att sätta i fönstret samt vad den nu heter den ljusstaken med fyra ljus, haha de kanske är avdentsljusstaka den heter med ? aja spela roll, sen julgranspynt och lite almänna små dekorationer som små tomtar och liknande.
HAHA de ända vi har köpt är en liten metallgran som var pyntad med ljus svårt att förklara men de var skit snygg :D sen en julstjärna till vardagsrumsfönstret ;) de är inte billigt så här första året när man flyttat hemmifrån och alla dessa saker behöverköpas ;)

Idag har vi ju åxå våra 9 månaders dag jag och Johan ! Är så sjukt lycklig med den människan, ångrar inte en sekund att jag flyttade ner även om jag saknar mina brudar och familj och allt därhemma sjukt mycke. Längtar satan till jag ska åka hem i november :D Men vi ska nog inte hitta på något speciellt idag. Vi hade våran sköna stund på morgonen innan johan åkte till plugget sen så ska jag jobba snart s¨vi hinner inte ses så mycke idag tyvärr.

De var så sjukt skönt att vara ldig igår, vill inte jobba idag de kommer säkert bli jätte stressigt :/

Aja hade så bra. PussPuss // Caroline ;)


:)

Ja då satt man vid datan igen då ;)
Idag har jag vart på IKEA med Johan och shoppat loss ;P blev lite smått och gott som t.ex en matta  lampa lite ljus m.m.

Haha måste bara berätta vad som hände igår :S:P
Först kom jag till jobbet och skulle låsa upp och gå in larma av osv. jag viste att de var strömavbrott i en halvtimme till men eftersom dosan som bestämer läget på entré dörrarna fungerade när jag kom till jobbet tänkte jag att antagligen går den på batteri eller liknade extra ström som larmet gör så jag låste dörrarna för att öppna den senare nätr jag skulle öppna butiken.. efter kanske 5 min slocknade dosan och dörren gick inte att få upp. Jag är lite smart då tänker jag och går ut andra vägen för att låsa upp utefrån. men de gick tydligen inte. och eftersom jag inte kunde komma in den vägen jag gick ut var jag ute låst tills strömmen kom tillbaka :S HAHA sjukt. butiken öppnades alltså en halvtimme senare än den borde ha gjort... haha hade ganska dåligt samvete men vafan hur skulle jag kunna veta att den slocknade efter ett tag lixom när den funka när jag kom.. hehe sjukt..

Föresten så ska jag inte blondera mig ;) de var bara ett skämt, :D

Imorgon är de jobb igen. Måndagar brukar vara ganska lugna så de är ju skönt iaf :D
Längtar tills jag kommer hem till Dalarna igen. Riktigt kul nu när Lisa fyller 18 åxå.

Aja nu ska jag kolla vidare på TV.

PussPuss

Tvättstuga

Hehe mitt liv är inte roligare än så just nu ;) Ska snart ner till tvättstugan och hänga upp de sista masinerna. Johan havart i plugget hela dagen och slutar inte fören fem... Aja nu har jag verkligen börjat tänka till om julklappar,längtar tills de blir jul faktiskt ;) haha.

När Johan kommer hem ska vi ut och springa lite åxå. Tråkigt men vafan måste få upp konditionen jue. Ska ju leva ett lite mer hälsosamt liv hade jag tänkt. Hmm hur nu de ska gå till, äckligt nog smälde jag i mej 300 g choklad igår på bara någon timme. Mådde dåligt hela kvälen sen och fick knappt i mej någe mat :S Men sen gick illamåendet över och vad gör jag då ? HAHAH smäler i mej en MASSA glass istället. aja de därmåste ändras på men de är så svårt bara :S
imorgon kommer äntligen lönen åxå... Jäklar vad jag saknat pengar ;) haha den som säger att pengar inte gör en lycklig vet inte vad den snackar om HALLÅ !!! Ärligt talat så blir man på sjukt bra humör av lite shopping ;) men däremot så kan pengar bara ge en kort lyckaeller vad man ska säga.. Ni vet säkert vad jag menar och om inte. aja skit samma.

Jag har bokat tid nu hos frissan iaf ;) Ska blondera hela håret har jag bestämt mej för. HAHA ny stad ny look !!
Har fått tid nästa vecka på tisdagen så då blir de hej då till rödtotten ;)

Nej tvätten väntar dax att kila ner ;)
PussPuss //
Caroline

:)

Vaknade först 6.00 av Johans mobil som tjöt satan !!! Somnade omlika fort och så var de dags igen för nästa mobil att slå på sig 6.30.. Aja Johan gick upp men själv så sov jag kavr och myste i sängen till 10 tiden iaf ;) Haha var så sjukt tyrött viste inte vad jag skulle ta mej till kunde knappt öppna ögonen när Johan kom och pussade mej hejdå innan han stack iväg till sin tenta.

Tillslut blev de dags att ta sig till jobbet. Var en ganska hektisk dag.

Nu ska jag lägga mej i sängen och mysa med min Johan ;) <3

Pusspuss

Utkast: Jahapp, då ...

Jahapp, då har jag som alla andra skaffat mej en blogg.. Vet ärligt talat inte varför antagligen bara får att :P hehe
Jag ska skriva lite om mitt nya liv i Linköping kanske ;)


Igår kom jag hem från Dalarna. Var hur kul som helst att träffa brudarna och familjen där hemma. Nästa gång jag kommer hem blir de till att festa, då fyller jue Lisa 18 och allt :D
Har fått mitt schema för november nu åxå. Såg att jag var ledig nästan en hel vecka så då ska jag nog ta och åka hem lite ;)

Var på jobbet idag åxå. Kom hem för inte så länge sen. De var ganska lugnt idag måste jag säga, allt flöt på bra och jag kunde sluta itid.
Jäkla massa engelska kunder bara :S Har ju så sjhukt svårt för de där med engelska men men de har ju kunderna åxå så. På nått sätt förstår man väll varandra ;)
Bullarna är typ helt slut åxå :S Många har frågat efter dem och alla fått samma svar att nej vi har inga BULLLAR och jag KAN INTE fixa några heller dom är SLUT !!!!!!!!!! Grillkorven var slut åxå. Fy fan lagret kändes helt tomt :S De kommer lite leverens imorgon iaf så de är ju bra

Lön på FREDAG :D:D Tro mej de är något som behövs och som jag längtar efter. Ska ju på konstert med Johan sen den 3 november. Vi ska se Gavin Degraw. Så blir de till att shoppa i sthlm samtidigt som vi åker dit. Passa på att köpa massa julklappar osv. säg till vad ni önskar er !!!
Tänkte skicka iväg lite choklad eller liknande till min Jenny i USA, de finns ju ingen riktig där nere som är god;) haha man kan ju inte leva utan de lixom. Saknar min brud. Men sen när du kommer hem så ska du allt ta tåget ner hit hörru :D

Imorgon jobbar jag från 13.00-20.15...... Aja måste ju ha pengar så att ekonomin går ihoplixom.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0