Så jäkla bra!

Är på topp humör just nu. Labben gick skit bra, var visserligen en fruktansvärt enkel men ändå, kul att få känna sig lite smart ibland. Och nu ska jag och johan laga en mysig middag med fläskfilé, klyftpotatis och beasås.
Livet kan nästan inte bli bättre..
Jag ska börja packa snart också för det är inte långt kvar till Turkiet. Känns helt ovekligt och lite jobbigt eftersom inte Johan ska med :/ Får ju inte se karln på 1,5 vecka.. Gillar jag inte.



//Caroline

50 öringen ett minne...

För er som inte jobbar i butik kanske det inte gör så mycket om vi har 50 öringar eller inte, men för oss butiksarbetare är det underbart!! :) Dessa jäkla mynt är bara ivägen och det ska bli så skönt att slippa skiten.

Är inne på min andra kaffekopp så kommer bli skit kass i magen idag!! Jag är så känslig för kaffe. Måste käka lite frukost föresten men det är så jobbigt att göra iordning.

Idag är det mest plugg som står på schemat. Ska se hur labben ser ut och läsa massor om det så man är lite förberedd. Johan kommer hem på lunchen så det är bäst att jag hinner kolla lite tills dess så jag vet vad jag ska fråga om. Annars så hade jag velat ta en promenad men som ni kanske vet har jag lyckats fixa mig ett saftigt skavsår. Gjorde rent det igår kväll och ska snart kolla hur det ser ut och lufta det lite.

Nej nu ska jag gräva ner mig i böckerna!

Som paus blir det lite hemma spa tror jag ;) MYS





//Caroline


reebok easytone

Någon som tästat skorna?
Jag ska ha ett par nya arbetar skor och var först sugen på ett par bra inne tofflor, men nu när jag tänker om kanske jag skulle köpa mig dessa? Tänk vad bra om min rumpa blir snyggare för varje arbetspass!
Kombinera träning och arbete är ju bäst!

Dessutom blir det stan imöra med älskling, och gym...Hoppas receptionen har öppet nu för jag måste fråga om jag kan få kvitto på mitt årskort. Har ju som sagt de bästa cheferna som ska bjuda på det.

Hoppas jag hittar något nice till turkiet! Lär väll inte finnas så mycket sommarkläder kvar nu dock :/ Däremot så är det ett måste att köpa ett par nya svarta jeans. Saknar min som gick sönder, de som var så perfekta till ALLT!!!! Jag ska faktiskt ta med dem till mamma när jag pker hem på söndag och fråga om hon kan göra något åt dem!



//Caroline

oohhh noooo

Typiskt fick helt plötsligt ett jäkla shoppingsug!!

Och dåligt samvete.. Jag och johan har snart tryckt i oss varsin chipspåse :S
Så går det när man inte kan enas om en sort.

Nästan lite sugen på utgång! längtar tills Lisa fyller 20 då jäklar ska det festas! Är ju dock nästan 2 månader kvar :P Jaja vi får se om det dyker upp något tidigare.
Fina minnen:



















Det är inte lika kul att festa utan mina tjejer!

//Caroline

Mys

Nu sitter jag med nytvättat hår, lyxade med inpackning osv.
Haft lite hemma spa med ansiktskask och sådant. Man behöver slappna av ibland.

Är så sugen på att hitta på något med Johan idag. Tycker det är viktigt när man är sambos att inte bara ses hemma och dela vardagen utan att även göra saker tillsammans. Får se om Johan har tid, han har massa mördar ämnen just nu. Inte lätt inte.

Ska snart gräva ner mig i böckerna igen tror jag. Håller på att samla energi, det finns ju så mycket annat som är Såååååå mycket roligare. Funderar till och med att diska åt Johan (hans diskvecka).



//Caroline

Fredag

Idag är planen att försöka förstå allt de nya med fysiken. Räkna klart kap 5-6 och se till att jag verkligen förstår vad jag räknar och varför.
Tänkte att jag skulle bli klar med det idag så på söndag ska jag börja läsa på de som vi ska börja med på måndag. Såg att vi hade 2 labbar nästa vecka så känns viktigt att hänga med.

Annars så ska jag ta mig en LÅNG promenad! Ser ut att vara fint väder ute. Är ju lite förkyld men en promenad kommer inte skada, snarare tvätt om.

//Caroline

Motivation tack!!

Jag har sämst diciplin i världen!
Det som kan motivera mig är att titta på gamla bilder, se hur bra det kommer att bli!
Jag vill så gärna gå ner 5 kilo nu lägga på mig massa fina muskler!
Detta ständiga misslyckande gör att jag tappar orken.
Men hur gör man för att lyckas?
Jag kör inte med dieter som soppor osv, det är inget som håller sig.
Och hur ska jag få en muskulös kropp om jag inte får i mig den protein och näring som kroppen behöver?
Detta jävla sockerbegär är problemet och det ger sig aldrig!
Känner att det inte finns allt för mycket tid till träning heller.
Men imorgon trotsar jag förkylningen och kör ett pass på campushallen!!!



//Caroline


Underbart!!

Tänkt, jag hittade mascaran i linköping så nu är den min! Oooh så snygg design, har inte tästat den än men kommer med en rapport imöra.

Annars då?
Jo just nu ganska deprimerande! Fick veta resultatet på fysikprovet och jag hade hoppats att det var bättre. Fick 18 poäng. G=11 VG=22 och max poäng var 32 tror jag. Skrev ju godkännt iaf men är allt annat än nöjd!

Fundear på att ta tag i vissa saker igen, vet inte hur jag ska lyckas bara är så fruktansvärt tråkigt med alla dessa misslyckande.



//Caroline

HA!

Men gud gick in och kollade hur valet gått i borlänge och ser att SD fått över 9%!! Sjukt, inte Tjänaängar som röstat alltså.
Om du frågar mig så är det för att så många missköter sig när dem kommer till sverige!
Om folk bara kunde bete sig och anpassa sig när dem kommer till sverige hade SD aldrig haft någon chans. Det är alldeles för mycket dumma ungdommar som röstat!


Åååh vad matt man blir!

//Caroline

Nervöst

Har precis varit ner till tvättstugan och kört igång lite maskiner.
Eftersom jag tänkt tvätta lite tyngre grejer så bokade jag där nere så inte vår tvättmaskin går sönder:P
Har lite överkast massa lakan och små mattor som ska tvättas.

Idag skulle vi få veta resultatet på fysikprovet, måste säga att jag är mer nervös nu än innan jag skulle skriva.
Känns som att jag verkligen la all tid jag kunde på att studera och jag vill så gärna göra bra ifrån mig. Om jag skulle få bra betyg i fysiken så kan det höja min poäng att söka vidare på.

//Caroline


I Love

Sitter och kolla på lite smink, kläder och skor.

Är sjukt sugen på en mascara från helena rubinstein. Sjukt snygg desig och verkar vara grymt bra.
Ska leta efter den på alranda för märket finns inte i Linköping vad jag vet.
Nackdelen med att inte bo i en av de större städerna.



Kläning från bubbelroom


//Caroline


Söndag

Tänk att det alltid ska behöva vara så jobbigt att behöva säga hejdå.
Är jätte ensamt nu när mamma och glenn åkt hem och jag längtar verkligen efter alla där hemma jätte mycket!
Får iaf träffa pappa och jonas snart så hoppas det dämpar längtan lite. Skönt att åka utomlands, men jag är livrädd för att flyga så den biten känns lite jobbig måste jag säga.

Johan kommer hem vilken sekund som helst. Blir skönt att ha tillbaka honom berdvid mig. Är inte hel utan min älskling.

Nu avgörs det snart vem som styr sverige i 4 år framöver! Hoppas verkligen alla carit och röstat. Det är något alla ska göra om valet ska vara rättvist. Jag hoppas fan inte sverigedemokraterna tar sig in i rikstan! Vore skandal, ett sådant parti ska inte ha någon talan.



//Caroline


Lördagsmys

Just nu sitter jag i soffan och tittar på tv med mamma och glenn.
Dom kom igår kväll och åker hem imorgon igen. Det är jätte skönt att ha dem här, saknar ju familj och vänner när man ser alla så sällan.
Idag har vi haft en heldag på stan, shoppat massa nödvändigheter. Så typiskt när mamma kommer, då ska man ha bytter och förvaring för allt ;) Nej då det är bara bra att de blir någon ordning på allt.
Inköpen blev:
-borrmaskin (mamma och glenn köpte den till oss)
-borrar till maskinen
-dimmer till vardagsrums lampan samt kontakt och sådant som behövdes för att kunna sätta upp den
-tvättställ
-cykellampor, inte så sugen på 800 spänn i böter!
-liten låda att lägga plugg, skruvar och massa sådant i
Tror det var allt

Imrogon ska vi nog till IKEA och då ska jag se om jag inte kan få med ett par nya gardiner till vardagsrummet och så ska jag ha ett ställ med korgar (vet inte hur jag ska förklara :P ) som jag kan ställa in i hall garderoberna för att lägga skor, vantar, sjalar och mössor i. Kanske får plast med lite väskor i dem också ;)

Skrev ju fysik prov i veckan också, jag kan aldrig känna hur det gick men svarade på allt med riktiga uträkningar osv. Hoppas jag får godkännt iaf. Men man behövde bara 11 poäng och det ska jag väll ha fått ihop iaf?


Juste det jag sov i soffan inatt så fick mamma och glenn ta min och johans säng, så vaknar jag mitt i natten av att Arja krafsar på mig med tassarna och vill upp i soffan. Hon är ju så gammal nu så hon kommer inte upp själv. Jag lyfte upp henne i soffan så hon skulle få sova lika skönt som mig och Tjabo men det vart lite trångt och det tyckte nog Arja också för hon gick ner lika snabbt igen.. Hmm så hon väckte mig alldeles i onödan den lilla kärringen!
Tjabo började gnälla vid 7 på morgonen också, jäkla byrackor ;) Men nog är det mysigt att ha hundarna här ändå!
Ska sova på madrass idag på golvet så får se hur det går. Hundarna brukar ha en benägenhet att ta över ALL plats. Slutar med att jag ligger på golvet.

Johan är hemma i Säter över helgen, hans farmor fyller år så släkten skulle fira henne. Tror hon fyllde jämt.
Han kommer hem imorgon igen, saknar min älskling jue.

Men nu ska jag titta på tvn igen..

Ni får en bild på mina sötaste (Glenns hundar)



//Caroline


Upptagen?

God morgon!

Sitter som vanligt med min morgon kaffe. Funderar på när jag ska hinna rösta!! Måste göra det idag eller imorgon. Börjar jobba 15.15 och är rätt mycket folk nu på jobbet så lär vara för trött för att plugga när jag kommer hem vilket betyder att jag inte borde sitta här just nu utan gräva ner mig i böckerna!!
Måste nog lägga in röstandet som en paus i plugget. Dem öppnar 12 så får stå på låstet.

Imorgon är det ett ovälkomligt prov som väntar om ni inte förstått det, och jag har inte haft tid att plugga så mycket som jag ville. Nu måste jag prioritera mvad jag tror är viktigt att kunna vilket inte brukar fungera så bra för mig... Håller tummarna för att det inte är så svårt.

Föresten så kanske jag får riktigt finbesök i helgen!!! Mamma glenn och kanske jonas pratade om att komma ner men nu har såklart bilen gått sönder och är inne på service, tror ine dem vill åka lilla pärlan ner :/ JAg håller tummarna! Saknar ju alla där hemma.





//Caroline


Söndag= Pluggdag

Gick upp för ca en halvtimme sedan. Har hunnit äta frukost och druckit en mysig latte nu ska jag snart lämna soffan och begrava mig i böckerna.

Dagens planer är att plugga så mycket jag bara orkar, men man måste ju ha lite pauser en av dem blir lite hemma spa och så ska jag ta ett pass på campushallen. Blir aerobic, hur nu det kommer att gå..


//Caroline

Fredag

Har suttit med fysiken hela morgonen och nej jag fattarinte detta med rörelsemängd och elaskitkrörelse eller vad de nu heter. Kan inte räkna med dessa formler! Jäkla skit bok, fattar inte hur jag ska klara provet på torsdag, bara att hålla tummarna för att det är enkelt!

Ska snart börja laga mat, börjar tidigt idag och Johan kommer hem till lunchen och äter med mig :) Mys.

Johan ska få lära mig lite matte också, har glömt helt allt det där med hur man bryter ut och förenklar så det måste jag ha en repetition på. Tur jag har honom hur skulle detta annars gå!

//Caroline


Torsdag

Nu sitter jag i våran nya (begagnade) soffa med min nya dator i knät och bara njuter utav att dagen är över snart.
Labben gick bra, mycket tråkiga uträkningar som ska göras men det är inga svåra grejer. Sedan ska det skrivas en rapport på detta. Man arbetar i par så det lär gå ganska fort.

Trodde jag inte hade någon skroll på datorn men Johan visade mig att det vist fanns.

Och super snällt utav Anna att ta med sig soffan till oss, så nu slipper vi den gamla skiten ;)
Ska köpa lite nytt till vardagsrummet hade jag tänkt. Vill ha lite turkost och limegrönt tema. Skaffa nya gardiner och krukor. Funderar på om man skulle köpt en ny tavla att sätta bakom soffan.

Sitter och funderar på om jag ska gå på lektionen imrogon bitti. Det är ingen föreläsning bara sitta och räkna och det kan jag väll göra hemma? Tror jag tjänar mer på det när jag slipper förlora 1 timme på bussen.

Har inga bilder på den här datorn än så det blir ni utan. Men ska köpa mig en extern hårddisk, så har jag allt på den.

//Caroline


Är Lycklig ;)

Nu sitter jah är med min nya dator. Fruktansvärt snygg och smidig.
Är 14 tums skärm vilket är perfekt storlek för mig, lagomt liten och smidig.
Framsidan är att dö för ooh så snygt ;) Rostat stål i ljus silver färg.

Är riktigt nöjd! Mamma, pappa och framor som varit med och bidragit till denna skönhet.

//Caroline

Äntligen!

Nu såg jag att min dator är sorterad i göteborg så nu kommer den till Jönköping inatt och imorgon kommer den till mitt postombud! Så imorgon ska jag hämta ut min dator!!!
Har dock ett mördar pass på jobbet men nu kan jag ju se fram emot att få hämta datorn efter så det blir bra.

Har dessutom världens bästa chefer som har bestämt att alla på jobbet ska ha ett årskort på gymmet gratis! Så nu ska jag till campushallen och se om jag kan få kvitto på mitt så får jag tillbaka pengarna på lönen! Blev helt plötsligt fruktansvärt motiverad till ett mördarpass imorgon ;)

Och tillskillnad från mitt förra inlägg där jag bara klagade blir det lite positiva saker nu.
Anna är hur snäll som helst och kommer ner med soffan på torsdag som pappa har gett mig och Johan!
Ååh vilken bra vecka detta kanske blir ändå!

//Caroline

StressStressStress

Usch två jobbiga veckor har jag framöver.
Prov nästa vecka så nästan all min ledigatid måste gå till plugg, vette fasen hur jag ska hinna allt.
Behöver plugga massor till fysiken på torsdag men jobbar eftermiddag idag och imorgon jobbar jag hela dagen! Så typiskt  att det måste krocka. Sedan behövs det en snabbstädning här hemma som jag inte heller vet hur jag ska få in i schemat. Måste till någon röstlokal också och rösta inför valet (mamma och glenn kommer ner röstdagen så jag måste göra det i förväg). Usch, det värsta är att jag har enbart 1 endaste helt ledig dag som jag kan plugga på inför provet. Resten så jobbar jag och har fysiklektioner.. Snacka om att detta INTE kommer gå bra.. Hatar att behöva vara såhär stressad!
Måste komma på någon lösning för hur jag ska planera allt..

//Caroline

Snart är du min

Såg att min dator är skickad eller skickas imorgon.
Den har fått ett kollinr så jag kan ha full koll på den nu ;)
Kommer den inte itid mamma kan du räkna med en ARG kund som kräver ersättning! Ska setill att jag får prata med JUST DIG :)

//Caroline


Helgen

Mys helg har det varit! Jag och Johan gick på bio i lördags, sjukt bra film vill jag lova!
Typiskt när vi skulle hem från bion så verkade det inte gå någon buss? Dem som gjort så mycket reklam för att ha börjat med nattbussar??? Så då skulle johan absolut gå till 12:an och kolla om den gick vilket är en bit att gå och jag hade mina skyhöga klackar vilket inte var så kul att gå i!. Vi blev osams och det slutade med att vi tog taxi tillslut ändå. Förstår inte varför vi skulle gå runt halva linköping när vi hade taxin bredvid oss från början?? Mina fötter tog massa stryk vill jag lova!
Men vi kom hem tillslut, var sjukt trött på söndagen när jag skulle upp och jobba vill jag lova.
Tur att filmen var så bra iaf.

Idag började jag med en timme power walk, skönt som satan att börja träna igen.
Snart ska jag till fysiken och köra ett pass, sedan blir det gym med älski. Mage och bröst står på schemat!
Jag som fortfarande har träningsverk från i lördags i tricep och axlar..

Anna kommer ner med min och Johans soffa på torsdag, den vi fått av pappa. Ska bli hur skönt som helt att slippa den vi har nu.

Tycker att SIBA kan skicka ett mail till mig nu och säga att de skickat min dator så jag kan hämta ut den imöra!!!! Orkar inte vänta längre nu..


//Caroline

Caroline









//Caroline

Fredag

God morgon!

Äntligen helg? Jag jobbar idag och söndag så blir inte mycket till helg för mig men det gör inget.
Sitter och lyssnar på musik och njuter av lite nya favoritlåtar:) Jätte fint höstväder idag med!

Johan gick precis till universitetet, tråkigt att vi går om vanrandra hela tiden, jag jobbar ju mest kvällar och han morgonen. Aja vi får sakna varandra lite det är bra.
Annars har jag inga planer för idag, måste se till att komma igång med träningen så ska försöka planera in det för resten av månaden.

Håller timmarna för att min dator kommer i början på nästa vecka! Längtar jätte mycket, jag har aldrig tålamod att vänta så länge!



//Caroline

Lackar ur...

.. på fucking cosinus, sinus, och tangens!! Vad ska man med det till gör ju bara allt så mycket svårare!
Inte kommer väll jag ihåg hur man använder allt det där från matten!!
SUCK



//Caroline


SAKNAR!

De senaste dagarna har jag fått sån hemlänktan! Saknar familj och vänner!

Nu har jag uppdaterat musiken också med massa partylåter och har den perfekta outfiten för en fest. Är sjukt sugen på en utekväll med de bästa tjejerna, får dock vänta någon månad :/ Typiskt att det ska vara så långt mellan linköping borlänge.

Ååh jag som blev så partysugen nu!











//Caroline

Onsdag!

Igår vart en lång dag. Vi hade inventering på jobbet och tro mig när jag säger att studenterna har kommit tillbaka! Ni skulle sett lunchen, helt sjukt med folk! Äntligen, detta har vi väntat på sen i vintras typ :P

Idag blir det ett till pass på jobbet men imorgon är det bara fysik som gäller! Och så har jag ju labb på kvällen så ska läsa igenom den och se till så jag är förberedd.

Jag älskar att hösten är på väg! Att dricka massa varma drycker och mysa i soffan när det är lite småkallt i lägenheten och regnet smattrar mot rutorna, tända massa ljus och går runt i de härligaste myskläderna. Sedan börjar alla bra serier igen efter en lång sommar med absolut inget på tvn.

Och jag har då den bästa mannen i mitt liv som gjorde en matdosa till mig igår så jag inte skulle behöva laga mat idag! Puss på dig


//Caroline


RSS 2.0